NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Konferenciadöntők
1 990
123
00:40, Bills @ Chiefs (ARENA4)
Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 3 éve
Jutubos link valaki? Amit Greengo belinkelt roppant mód akad.
több mint 3 éve
Na ha ezzel az az Ő fallal szét futnak a sajtok akkor ássuk el magunkat

több mint 3 éve
EU-n túlCsatornán túlAAA még tengeren innen ...LondonAkkorát kattant a söröm hogy ezt meg kell nyernünk 😊Sör ilyenkor, na melyik időzónában nézed??? Már az előző hsz-nél éreztem, hogy a tengeren túl!😂😉
Tomcsik
nagir
Tomcsik
nagir
több mint 3 éve
Csatornán túlAAA még tengeren innen ...LondonAkkorát kattant a söröm hogy ezt meg kell nyernünk 😊Sör ilyenkor, na melyik időzónában nézed??? Már az előző hsz-nél éreztem, hogy a tengeren túl!😂😉
Tomcsik
nagir
Tomcsik

A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry Mike Tyson FAN!!!
több mint 3 éve
AAA még tengeren innen ...LondonAkkorát kattant a söröm hogy ezt meg kell nyernünk 😊Sör ilyenkor, na melyik időzónában nézed??? Már az előző hsz-nél éreztem, hogy a tengeren túl!😂😉
Tomcsik
nagir

több mint 3 éve
Akkorát kattant a söröm hogy ezt meg kell nyernünk 😊Sör ilyenkor, na melyik időzónában nézed??? Már az előző hsz-nél éreztem, hogy a tengeren túl!😂😉
Tomcsik

A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry Mike Tyson FAN!!!
több mint 3 éve
Hajrá CohenA végén kinek lesz Halleluja? 😛
mustaine
Btw eagles drukkekrek mit keresünk itt ennyien 😉?
több mint 3 éve
Sziasztok!Ne a bírókról és a sérülésekről szóljon.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Üdv /Jó reggelt 😊
több mint 3 éve
Sérülés mentes jó meccset kívánok...

több mint 3 éve
Sziasztok!

több mint 3 éve
Nincsen esetleg youtube stream? Előre is köszönöm.Sztem ez jobb mint a youtube: buffstream.com/watch/nfl-live.php
zeus9387

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Sokat elmond ennek a rivalizálásnak a leértekelődéséről, hogy szinte minden évben csütörtök estére rakják az egyik meccset, mindig a green bay-it.A chicagoi meccs meg mindig vasárnap 1 órás kinti idő szerint. Még véletlenül sem a Soldieren van főműsor időben. De nem ám.
Kampman
Jó bírózást mindenkinek.
több mint 3 éve
Sokat elmond ennek a rivalizálásnak a leértekelődéséről, hogy szinte minden évben csütörtök estére rakják az egyik meccset, mindig a green bay-it.
több mint 3 éve
Bemelegítés:LT Taylor
LG Patrick
C Linsley
RG Evans
RT McCray
érdekes...
több mint 3 éve
Nincsen esetleg youtube stream? Előre is köszönöm.