Green Bay Packers - Chicago Bears
13 órája
Ha Caleb csak fele olyan jó lenne, mint Allen, akkor lenne esélyünk már idén is.
13 órája
6/1 3 yard azert kemeny
13 órája
picit hosszú ez a nyitó negyed.40 perc volt, nem üt el nagyon az átlagtól
gamerkr
13 órája
Emlékszem a 10-3-as idénnyitó meccsre 19ből.Meg a 2010-es alapszakasz zárónak is ennyi lett az eredménye.
Érik a hasonló.
zacknorb
13 órája
picit hosszú ez a nyitó negyed.
13 órája
Emlékszem a 10-3-as idénnyitó meccsre 19ből.Érik a hasonló.
Poloska vagyok.
13 órája
Hihetetlen, hogy BJ pont a a Bearst választotta, nagyon nagy fogás nekik, mi lesz , ha kap ertelmes QBt is..
13 órája
Kurva jók ezek a statok, csak szinte semmit sem jelentenek az adott meccsre
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
13 órája
Love önbizalmát nem vette el az INT, ez is valami.
13 órája
A punterek egész jók eddig
13 órája
Offensek hasonlo magas szinvonalon nyomják..
13 órája
Morgan mit gondolt? Horgászik?Azaz Banks
Szerkesztette: Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
13 órája
Csúnya lenne, ha visszafújnák.
13 órája
Musgrave ha elkapás, előszedte a kraftot
13 órája
Lukeeee
13 órája
MLF nem vesztett el egy challenge-t, ezt írjuk fel
13 órája
Hogyan jutott be ennyi CHI-drukker?szabad a mozgás az államok között
nagylaza, főpohárnok
bocsi 😀
13 órája
Üdvözlet a Pacsker drukkereknek, miután visszatértek az Áronka meccséről, ami egy elég rosszízű fúziója a ligának. Most egy kicsit komolyan vesztek minket? Nem vagyunk olyan jók, mint ti, pláne olyan jól nem fekszünk mint ti, meg Áron.Azt mondtam, hogy nagyon sokat vesztett a fényéből, rengetegszer rakták szeptember-októberi csütörtök estékre.
Éveken át szetettem azt akedves lenézést, ahogy hozzánk álltatok, Kampman ezt kimis fejezte, hogy nem tekintette rangadónak.....
ha Caleb ezt folytatja, nem is lesz
csi77
Ritkán volt egyszerre jó a két csapat, ez tény.
13 órája
Hogyan jutott be ennyi CHI-drukker?
13 órája
Üdvözlet a Pacsker drukkereknek, miután visszatértek az Áronka meccséről, ami egy elég rosszízű fúziója a ligának. Most egy kicsit komolyan vesztek minket? Nem vagyunk olyan jók, mint ti, pláne olyan jól nem fekszünk mint ti, meg Áron.Éveken át szetettem azt akedves lenézést, ahogy hozzánk álltatok, Kampman ezt kimis fejezte, hogy nem tekintette rangadónak.....
ha Caleb ezt folytatja, nem is lesz
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
13 órája
Ez a sack mélyre ment Lovenak.Meg AR is ki tudott volna mozogni abbol..nem ertem, mert amugy nem lassu..csak nem.tudja kihasználni
SBL
13 órája
2 homaly jatek egymas utan ..Van ilyen, reméljük nem állandósul
Pep71