Green Bay Packers - Chicago Bears
11 órája
kemény csapat a Bears, hülyeség volt ez a végén
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 órája
Pedig Kennedy nyert.Elment az arena 4, es arra jott vissza a kep hogy Nixont unneplikMI A FASZ EZ A KÖZVETÍTÉS?mi történt?
zacknorb
Löfli
Tdog
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
11 órája
Jó hogy ezt nem kellett megnéznünk, azt meg nem tudtuk megnézni, hogy miértHosszabbításban is lehet nyerni, már miért gondolkozna kettesben, Te nagyon szaki?!Brady szerint is kétpontosra mentek volna. Ha ez számít valamit.
Utley
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 órája
upszElment az arena 4, es arra jott vissza a kep hogy Nixont unneplikMI A FASZ EZ A KÖZVETÍTÉS?mi történt?
zacknorb
Löfli
Tdog

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 órája
Jó edző ,Bj , fog is meg megverni minket nem egyszer , de Kovi szezon előtt majd ne arcozzon, h jó lesz verni Mlft 2x.Amúgy grat a csapatnak ez nagy melo volt .
És Gratt a Bearsnek jó csapat .
11 órája
Hosszabbításban is lehet nyerni, már miért gondolkozna kettesben, Te nagyon szaki?!Brady szerint is kétpontosra mentek volna. Ha ez számít valamit.
Utley
11 órája
Brady kabátja mennyibe kerülhet?4k dollar.
Löfli
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
11 órája
Elment az arena 4, es arra jott vissza a kep hogy Nixont unneplikMI A FASZ EZ A KÖZVETÍTÉS?mi történt?
zacknorb
Löfli
11 órája
Nixonnak megbocsatva az elso felido hulyesegei
11 órája
Jó volt ez így!🙂
11 órája
Hosszabbításban is lehet nyerni, már miért gondolkozna kettesben, Te nagyon szaki?!Detroiti véna, ott agresszívek
Utley
Dejó hogy hiba volt a közvetítésben
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
11 órája
MI A FASZ EZ A KÖZVETÍTÉS?mi történt?
zacknorb

Don't blink!
11 órája
Ez mokas vege volt
11 órája
MI A FASZ EZ A KÖZVETÍTÉS?magyar?
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 órája
ez jó meccs volt

Don't blink!
11 órája
Nem szoktunk hozzá, hogy eladott labda nélkül hoz le meccset a Bears ellenünk.nem hozták le 😊
Tactful Cactus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 órája
ki más mint Nixon?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 órája
Nem szoktunk hozzá, hogy eladott labda nélkül hoz le meccset a Bears ellenünk.Talán most
Tactful Cactus
11 órája
Hosszabbításban is lehet nyerni, már miért gondolkozna kettesben, Te nagyon szaki?!
11 órája
Nem szoktunk hozzá, hogy eladott labda nélkül hoz le meccset a Bears ellenünk.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!