Green Bay Packers - Chicago Bears
2 napja
nando89
3 988
Nem véletlen sztm , én nem bántom Wilist sokat kaptunk tőle , de megvannak limitáció ...nem akarja hülyeségbe hajszolni sztm .Willis nem tudni mire várt, kár azért a sackért.A kár az, hogy MLF az egész kurva félidőt leakarta futtatni...
Innentől kb. lefuttatja a Bears, végén bevernek egy hármast.
gamerkr
Rubens
2 napja
Rubens
847
Willis nem tudni mire várt, kár azért a sackért.A kár az, hogy MLF az egész kurva félidőt leakarta futtatni...
Innentől kb. lefuttatja a Bears, végén bevernek egy hármast.
gamerkr
2 napja
Willis nem tudni mire várt, kár azért a sackért.Innentől kb. lefuttatja a Bears, végén bevernek egy hármast.
2 napja
Már a PO-ra gyúrunk.mi ez a nagy rohanás?MLF a mai meccsen (sem) nagyon tudja mi a faszt kellene csinálni...
Tactful Cactus
Rubens
2 napja
Rubens
847
mi ez a nagy rohanás?MLF a mai meccsen (sem) nagyon tudja mi a faszt kellene csinálni...
Tactful Cactus
2 napja
Megint a Redskins vezet.
2 napja
általában van egy szerencsés csapat aki borítja a papírformát, na ebben bízhatunk. Meg hogy Love játszik.jó lesz az a Philly idegenben, legnagyobb underdogok leszünk kbIzgulni nem kell majd legalabb.
gamerkr
gerappa
2 napja
SBL
2 244
Te most provokálsz? 😊Szerencse, hogy az eredmény nem élet-halál kérdés, mert már lenne néhány törött tárgy a nappaliban.Közben vezet a Dallas.
SBL
nagylaza, főpohárnok
2 napja
gerappa
128
jó lesz az a Philly idegenben, legnagyobb underdogok leszünk kbIzgulni nem kell majd legalabb.
gamerkr
2 napja
nando89
3 988
Most lesz érdekes számomra Wilis dolog , már nem lehet majd majdnem mindig futni kiváncsi vagyok rá .
2 napja
jó lesz az a Philly idegenben, legnagyobb underdogok leszünk kb
2 napja
Szerencse, hogy az eredmény nem élet-halál kérdés, mert már lenne néhány törött tárgy a nappaliban.Közben vezet a Dallas.
SBL
2 napja
ez tanári kiforgás volt
2 napja
nando89
3 988
Ezekből a playekből látszik h Calebet , csak elrontani lehet .
2 napja
SBL
2 244
Szerencse, hogy az eredmény nem élet-halál kérdés, mert már lenne néhány törött tárgy a nappaliban.
2 napja
védőknek kell pontot szerezni, nincs mese
2 napja
Ostoba egy hivás , bazdmeg ..Maximálisan.
nando89
2 napja
gerappa
128
NemTudom eldönteni, hogy mi sem akarjuk megnyerni , mert hogy a CHI sem , az 100. Vagy ilyen rosszak😀
2 napja
inkább adtuk volna Wilsonnak vagy Brooksnak
2 napja
nando89
3 988
Ostoba egy hivás , bazdmeg ..
2 napja
Akkor leszek nagyon ideges, ha a Dallas megnyeri, mi viszont nem.Én az idegeskedési fázison már meccsekkel ezelőtt túlestem. 😀 (detroit B defens, Vikings). Egy hazai pályás bears elleni vereség megkoronázná az idei NFC Northos teljesítményünket.
nagylaza, főpohárnok
2 napja
Akkor leszek nagyon ideges, ha a Dallas megnyeri, mi viszont nem.
2 napja
Igen, nyilván a tehetsége megvan, de a közeg is fel kell ehhez fejlődjön. A most agyonajnározott Mayenél is ugyanez a helyzet.Én is elég sokat láttam, nekem nagyon vegyes az összkép. Benne van, hogy fejlődik, de az is, hogy elszürkül. Nem tudnám megmondani, melyiknek adok nagyobb sanszot.Én sok meccsén láttam , mindene megvan h top5 legyen , sztm ez a Bears toxiszikus közeg sem tudja majd elrontani , de az biztos h idén megpróbálták .Nem lehet még igazán megítélni. nyilván többet várt tőle az ember, de ilyen fal és staff mellett csoda, hogy még a pályán van.Akartam kérdezni: Calebbel mennyire vagytok elégedettek?Ha csak ez hiányzik, Dave-vel még vagyunk....😊Ha csak az eredménykövetőknél maradunk, amikor +300 hsz jött egy alapszakasz meccsen a négyesfogat ellen: csi, füligjimmy, davemayer, tüsi...Nem is nagyon tekintem annak.Inkább legyen 12-0 a Packersnek MlF alatt? Nem is igazi rivalizálás ez így.😀😀😀DDDDDd bmeg ez szép opening drive 😀 komoly edzői munka folyik ottEgyáltalán nem akarják ezt a meccset
Pep71
Kampman
Tactful Cactus
Az NFL "Örökrangadója", semmi rangja nincs már.
Kampman
És ha mind a négyet fel tudtam sorolni, tudtam, hogy nem ittam eleget. Mondjuk ez hiányzik valóban.
Tactful Cactus
Viccet félretéve, évek óta nem tudunk egyenrangú ellenfelek lenni, ez dühítő. Én még sajnos emlékszem a 2010-es bajnokság utolsó fordulójára, ahol mi már csoportgyőztesek voltunk, de kikaptunk, így a hátunkon bemásztatok a PO-ba épphogy, majd ott kiejtettetek és SB győzelem lett.
Azóta nem igazán voltunk pariban, már Áronka sincs és mégse....
csi77
nagylaza, főpohárnok
csi77
nando89
nagylaza, főpohárnok
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 napja
Ez milyen passz volt, sisakról 😀na , ilyeneket tud Calab 😀
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png