Green Bay Packers - Chicago Bears
2 napja
SBL
2 244
Nem a D hanem a ST. Végén blokkolják a GW field goalt.😊Ja, a D úgyis megnyeri😅Kíváncsi vagyok, nekimegyünk-e negyedikre.nem kéne
nagylaza, főpohárnok
Kampman
zacknorb
2 napja
nando89
3 988
Bisacchiat is vagy hogy kell írni , lassan kibasznám .
2 napja
Ja, a D úgyis megnyeri😅Kíváncsi vagyok, nekimegyünk-e negyedikre.nem kéne
nagylaza, főpohárnok
Kampman
2 napja
SBL
2 244
Kíváncsi vagyok, nekimegyünk-e negyedikre.Van még idő, nem kell kapkodni. Csak nyugodtan!
nagylaza, főpohárnok
2 napja
nando89
3 988
Kíváncsi vagyok, nekimegyünk-e negyedikre.Menjünk csak , jó gyakorlás Po-ra . Semmi veszteni való , ráadásul Bears önerőből nem tud haladni .
nagylaza, főpohárnok
2 napja
Kíváncsi vagyok, nekimegyünk-e negyedikre.
2 napja
Persze, Reed csodás elkapás, faszom.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 napja
Ha DJMoore a LOS mögött. Mi baj lehet belőle? Végül is kb. 20 yardos átlaga volt, mikor hozzánk került.Elképesztő amúgy mennyire keptelenek voltak őt idén használni, remélem hogy ez a kretén edzők miatt van és nem Williams miatt.
mortirolo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 napja
írni akartam hogy Reed -et elő kéne venni
2 napja
Biztosra vettem, hogy ebből INT lesz. És nem!
2 napja
Na ez is egy marha szép catch, Reed megdolgozott ezért.
2 napja
Tudtam, hogy valaki lecsapja...🙂Love és Aaron is elég jó backup QBk voltak xddSztem Willis is nagy fogás, volt valaha ilyen back up? Flynn nem ér🙂Jó, én meg mindig az O-ra fókuszálok.Nem, csak az X-el nem mindig tudok számolni.Tartom, hogy JJ a legjobb igazolásunk mostanában.Úgy érzed, kockázatos kijelentést tettél?🙂
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Rubens
zacknorb
2 napja
mortirolo
1 107
Ha DJMoore a LOS mögött. Mi baj lehet belőle? Végül is kb. 20 yardos átlaga volt, mikor hozzánk került.
2 napja
Love és Aaron is elég jó backup QBk voltak xddSztem Willis is nagy fogás, volt valaha ilyen back up? Flynn nem ér🙂Jó, én meg mindig az O-ra fókuszálok.Nem, csak az X-el nem mindig tudok számolni.Tartom, hogy JJ a legjobb igazolásunk mostanában.Úgy érzed, kockázatos kijelentést tettél?🙂
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Rubens
2 napja
Rubens
847
Sztem Willis is nagy fogás, volt valaha ilyen back up? Flynn nem ér🙂Jó, én meg mindig az O-ra fókuszálok.Nem, csak az X-el nem mindig tudok számolni.Tartom, hogy JJ a legjobb igazolásunk mostanában.Úgy érzed, kockázatos kijelentést tettél?🙂
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
2 napja
Willis lesz a SB MVP.Idén maximum ez az amiben őszintén hinni tudok. 😀
Tactful Cactus
2 napja
Micsoda kreatív oldalpasszaink vannak. Két futáson kívül nem sok értékelhető volt ebben a driveban
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 napja
A védelem amúgy nem rossz ma. Sőt.
2 napja
nando89
3 988
Játszon Wilis ma már, meg lesz ez vele is .
2 napja
SBL
2 244
Gary ipi-apacsot játszik?
2 napja
Jó, én meg mindig az O-ra fókuszálok.Nem, csak az X-el nem mindig tudok számolni.Tartom, hogy JJ a legjobb igazolásunk mostanában.Úgy érzed, kockázatos kijelentést tettél?🙂
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
2 napja
Tactful Cactus
14 163
Nem, csak az X-el nem mindig tudok számolni.Tartom, hogy JJ a legjobb igazolásunk mostanában.Úgy érzed, kockázatos kijelentést tettél?🙂
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!