Green Bay Packers - Detroit Lions
több mint 7 éve
Ez azért elég elkeseredett "nemtudommitcsináljunk" üzenetet küldött
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
McCarthy really has no idea what he wants to do with Hundley and I think it's because Hundley can't play.by Tom Silverstein
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Kampman
28 290
társam?Menekülni tud.Tanulhatnál a társadtól, a gyors helyzetfelismerés nagy előny.
Kampman
gamerkr
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Az oké, hogy nekimentünk, de most komolyan, ilyen játékot? Örülünk, ha egy egyszerű passzjáték összejön.
több mint 7 éve
Menekülni tud.Tanulhatnál a társadtól, a gyors helyzetfelismerés nagy előny.
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Jajistenem
több mint 7 éve
Minek ment ki a zsebből? Megvoltak a blokkok.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Kampman
28 290
A szezont rég elengedtem. Lassan ezt a meccset is. Örüljünk a kis dolgoknak, ez egy jó játék, szép pass volt. (Nelsonnak)AR sérülésekor írtam egy meccsekre lebontott menetrendet, amivel talán meglehetett volna a PO, de kicsit túl optimista voltam.
alatriste
több mint 7 éve
nando89
3 894
A szezont rég elengedtem. Lassan ezt a meccset is. Örüljünk a kis dolgoknak, ez egy jó játék, szép pass volt. (Nelsonnak)Ennyi , több ebben nincs , Esetleg ha tényleg megcsap minket a Clevland , talán megbukik MM és csapata.
alatriste
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Menekülni tud.
több mint 7 éve
A szezont rég elengedtem. Lassan ezt a meccset is. Örüljünk a kis dolgoknak, ez egy jó játék, szép pass volt. (Nelsonnak)
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
meg az esélyesség terhe, ma mondjuk nemti halljátok a kulcscsontok törését ahogy potyognak le a népek a bandwagoon-ról?bandwagon, minek? minket amúgy is nyomnak a bírók
Tactful Cactus
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
ti halljátok a kulcscsontok törését ahogy potyognak le a népek a bandwagoon-ról?bandwagon, minek? minket amúgy is nyomnak a bírók
Tactful Cactus
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
bocsánat!ti halljátok a kulcscsontok törését ahogy potyognak le a népek a bandwagoon-ról?Ez hogyismondjam ízléstelen volt
Tactful Cactus
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Kampman
28 290
ti halljátok a kulcscsontok törését ahogy potyognak le a népek a bandwagoon-ról?Ez hogyismondjam ízléstelen volt
Tactful Cactus
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
ti halljátok a kulcscsontok törését ahogy potyognak le a népek a bandwagoon-ról?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Nem működő pass rush szar secondaryvel egy nagyon rossz kombináció
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Márk megmondta az SB-n, hogy MM nagyon érzi a challenge-t. Megnyertük a meccset? Meg! Az akkori challenge-ét megnyertük? Nem hát! Volt értelme bedobni? Az égvilágon semmi 😀Pedig kellett volna... bár nyilván csak akkor dob amikor teljesen felesleges... totál fogalmatlan...MM Time management ismét ült 😀és nem dobott pirosat. Még 😊
pecsi92
gamerkr
Rubens
több mint 7 éve
We'll fix itMM a szünetben kinyitja a playbookot, vagy begyakorolja a magyarázó sajttájtAz akarással nem volt gond.
Gergőbácsi
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Ez tiszta sor. Pont azért írtam mert nem, hogy "minden" de még egy teljesen középszerű csapat sincs köré építve a látottak alapján.Ez a csapat kizárólag Arod zsenialitása miatt folymatos Po részt vevő , ami nem baj ..ami igen h nem teszünk alá mindent a premier évei alatt .10 yardos returnÚgy érzed Rodgers nélkül ez a csapat Browns szint? Mondjuk az eddig látottak alapján, még alatta. Ez azért szerintem vér cinkes.
Vajon ki ellen szerzi a Browns idén az egyetlen győzelmét?
Kampman
twitch(4thline)
nando89
több mint 7 éve
Rubens
830
Pedig kellett volna... bár nyilván csak akkor dob amikor teljesen felesleges... totál fogalmatlan...MM Time management ismét ült 😀és nem dobott pirosat. Még 😊
pecsi92
gamerkr
több mint 7 éve
Kampman
28 290
MM a szünetben kinyitja a playbookot, vagy begyakorolja a magyarázó sajttájtAz akarással nem volt gond.
Gergőbácsi
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
MM a szünetben kinyitja a playbookot, vagy begyakorolja a magyarázó sajttájt"as a football team", ettől mindig a falnak megyek
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!