Green Bay Packers - Minnesota Vikings
2 feliratkozó
több mint 10 éve
4:27-tőlAkkor legyen ő mégis 😛SancoLuther van ma a DL tagja ként a keretbe #97balazs799nincs, csak inaktív ma.gamerkrÉs ő nincs IR-en ugye?SancoyepLNAkkor ki a 93-as? Boyd?SancoŐ spec IR-en vanLNAz nem Khyri volt?Sancoott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
rontja a kapott TD statot :/én is.. 😀 na mindegy.gamerkrna azért Walsh rak be pontokat (?), rossz nézni azt a nullát fantasy-ben.gamerkr3-nak jobban örültem volna...Sanco
több mint 10 éve
én is.. 😀 na mindegy.na azért Walsh rak be pontokat (?), rossz nézni azt a nullát fantasy-ben.gamerkr3-nak jobban örültem volna...Sanco

több mint 10 éve
innen jövünk vissza
több mint 10 éve
na azért Walsh rak be pontokat (?), rossz nézni azt a nullát fantasy-ben.gamerkr3-nak jobban örültem volna...
több mint 10 éve
WONDER!!!!
több mint 10 éve
Luther van ma a DL tagja ként a keretbe #97balazs799A legegyszerűbben úgy veszed észre, hogy az egyetlen pufi, akin fehér aláöltözet van a mez alatt 😊
több mint 10 éve
Akkor legyen ő mégis 😛Luther van ma a DL tagja ként a keretbe #97balazs799nincs, csak inaktív ma.gamerkrÉs ő nincs IR-en ugye?SancoyepLNAkkor ki a 93-as? Boyd?SancoŐ spec IR-en vanLNAz nem Khyri volt?Sancoott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN
több mint 10 éve
na azért Walsh rak be pontokat (?), rossz nézni azt a nullát fantasy-ben.

több mint 10 éve
Luther van ma a DL tagja ként a keretbe #97nincs, csak inaktív ma.gamerkrÉs ő nincs IR-en ugye?SancoyepLNAkkor ki a 93-as? Boyd?SancoŐ spec IR-en vanLNAz nem Khyri volt?Sancoott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Neeee 😀😀nincs, csak inaktív ma.gamerkrÉs ő nincs IR-en ugye?SancoyepLNAkkor ki a 93-as? Boyd?SancoŐ spec IR-en vanLNAz nem Khyri volt?Sancoott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN
több mint 10 éve
nincs, csak inaktív ma.És ő nincs IR-en ugye?SancoyepLNAkkor ki a 93-as? Boyd?SancoŐ spec IR-en vanLNAz nem Khyri volt?Sancoott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN

több mint 10 éve
És ő nincs IR-en ugye? Ha nincs, akkor ő volt sztem.yepLNAkkor ki a 93-as? Boyd?SancoŐ spec IR-en vanLNAz nem Khyri volt?Sancoott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN
több mint 10 éve
yepAkkor ki a 93-as? Boyd?SancoŐ spec IR-en vanLNAz nem Khyri volt?Sancoott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN
több mint 10 éve
Akkor ki a 93-as? Boyd?Ő spec IR-en vanLNAz nem Khyri volt?Sancoott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN
több mint 10 éve
Azt hittem azért egy ez szimpla 20 évnél régebbi tradíció.

több mint 10 éve
Ha-ha a safety ha jól látom.

több mint 10 éve
nem is tudom de talán valamelyik pre sezon meccsen dőlt kiIR-en van szezon eleje ótabalazs799Az nem Khyri volt?Sancoott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN

Liverpool Fc
több mint 10 éve
IR-en van szezon eleje ótaAz nem Khyri volt?Sancoott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ő spec IR-en vanAz nem Khyri volt?Sancoott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN
több mint 10 éve
Az nem Khyri volt?ott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN