NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Green Bay Packers - Minnesota Vikings
2 feliratkozó
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 846
4:27-tőlAkkor legyen ő mégis 😛SancoLuther van ma a DL tagja ként a keretbe #97balazs799nincs, csak inaktív ma.gamerkrÉs ő nincs IR-en ugye?SancoyepLNAkkor ki a 93-as? Boyd?SancoŐ spec IR-en vanLNAz nem Khyri volt?Sancoott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
rontja a kapott TD statot :/én is.. 😀 na mindegy.gamerkrna azért Walsh rak be pontokat (?), rossz nézni azt a nullát fantasy-ben.gamerkr3-nak jobban örültem volna...Sanco
több mint 10 éve
én is.. 😀 na mindegy.na azért Walsh rak be pontokat (?), rossz nézni azt a nullát fantasy-ben.gamerkr3-nak jobban örültem volna...Sanco
több mint 10 éve
innen jövünk vissza
több mint 10 éve
na azért Walsh rak be pontokat (?), rossz nézni azt a nullát fantasy-ben.gamerkr3-nak jobban örültem volna...
több mint 10 éve
WONDER!!!!
több mint 10 éve
Luther van ma a DL tagja ként a keretbe #97balazs799A legegyszerűbben úgy veszed észre, hogy az egyetlen pufi, akin fehér aláöltözet van a mez alatt 😊
több mint 10 éve
Akkor legyen ő mégis 😛Luther van ma a DL tagja ként a keretbe #97balazs799nincs, csak inaktív ma.gamerkrÉs ő nincs IR-en ugye?SancoyepLNAkkor ki a 93-as? Boyd?SancoŐ spec IR-en vanLNAz nem Khyri volt?Sancoott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN
több mint 10 éve
na azért Walsh rak be pontokat (?), rossz nézni azt a nullát fantasy-ben.
több mint 10 éve
Luther van ma a DL tagja ként a keretbe #97nincs, csak inaktív ma.gamerkrÉs ő nincs IR-en ugye?SancoyepLNAkkor ki a 93-as? Boyd?SancoŐ spec IR-en vanLNAz nem Khyri volt?Sancoott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Neeee 😀😀nincs, csak inaktív ma.gamerkrÉs ő nincs IR-en ugye?SancoyepLNAkkor ki a 93-as? Boyd?SancoŐ spec IR-en vanLNAz nem Khyri volt?Sancoott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN
több mint 10 éve
nincs, csak inaktív ma.És ő nincs IR-en ugye?SancoyepLNAkkor ki a 93-as? Boyd?SancoŐ spec IR-en vanLNAz nem Khyri volt?Sancoott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN
több mint 10 éve
És ő nincs IR-en ugye? Ha nincs, akkor ő volt sztem.yepLNAkkor ki a 93-as? Boyd?SancoŐ spec IR-en vanLNAz nem Khyri volt?Sancoott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN
több mint 10 éve
yepAkkor ki a 93-as? Boyd?SancoŐ spec IR-en vanLNAz nem Khyri volt?Sancoott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN
több mint 10 éve
Akkor ki a 93-as? Boyd?Ő spec IR-en vanLNAz nem Khyri volt?Sancoott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Jennings igazi garbage time hero
több mint 10 éve
Azt hittem azért egy ez szimpla 20 évnél régebbi tradíció.
több mint 10 éve
Ha-ha a safety ha jól látom.
több mint 10 éve
nem is tudom de talán valamelyik pre sezon meccsen dőlt kiIR-en van szezon eleje ótabalazs799Az nem Khyri volt?Sancoott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN
Liverpool Fc
több mint 10 éve
IR-en van szezon eleje ótaAz nem Khyri volt?Sancoott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ő spec IR-en vanAz nem Khyri volt?Sancoott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN
több mint 10 éve
Az nem Khyri volt?ott van Khalil Mack kuzinja a pályándeyellPeppers INT-je előtt is Ő ért a lasztihozLN