NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Green Bay Packers - Minnesota Vikings
több mint 5 éve
pecsi92
505
Alexander nem volt okos
több mint 5 éve
én már örültem az int-nek
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
b+ ha nem az intre megy!
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Ott vaaaaan
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 846
Ez ellen az OL-QB kombó ellen belefér a balfaszkodás, de meddig?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 846
Ami letezik hiba.az ma kijon a 2 oldalon3.-ikon is: bírók
ZoliZoltán
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Ami letezik hiba.az ma kijon a 2 oldalon
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Továbbra se sietnék el messzemenő következtetéseket levonni, de ez a Smith duó és az egész DL, csereemberekkel együtt nagyon bitang egységnek néz ki másfél meccs után.Amúgy nem tudtam hogy a ti O-tok volt ratyi vagy a Bears D volt ennyire fasza múlt 7-én. Most 21 a nem gyenge Vikes D ellen szóval jó volt az a Bears D
alatriste
több mint 5 éve
Már megint a sok sültkrumpli
több mint 5 éve
nando89
3 894
van baj ..
több mint 5 éve
hihetetlen mód leolvadunk
több mint 5 éve
ó bazmeg
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Loller
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 846
na ha még a közönség is elkezd hullámozni Rodgerst szétvágja az ideg
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Továbbra se sietnék el messzemenő következtetéseket levonni, de ez a Smith duó és az egész DL, csereemberekkel együtt nagyon bitang egységnek néz ki másfél meccs után.Bevallom nem gondoltam hogy mind a kettő ilyen hamar beépül
alatriste
több mint 5 éve
valamit villantsunk 3.-ikraott a timeout
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Továbbra se sietnék el messzemenő következtetéseket levonni, de ez a Smith duó és az egész DL, csereemberekkel együtt nagyon bitang egységnek néz ki másfél meccs után.
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 846
sajnálom hogy akkor még csak a tenisz érdekeltDon Majkowski már szart se ér?Mark Brunell, Matt Hasselback, Kurt Warner, Jim McMahon, te jó ég, mi volt itt a kilencvenes években
Tactful Cactus
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Don Majkowski már szart se ér?Mark Brunell, Matt Hasselback, Kurt Warner, Jim McMahon, te jó ég, mi volt itt a kilencvenes években
Tactful Cactus