Green Bay Packers - Minnesota Vikings
11 napja
ezt nem hiszem el.......
11 napja
Szép volt!!!
11 napja
Pl. a mi falunk nem szokott ekkora lyukakat nyitni a futáshoz.Same here. 👍De sajnos ez a fal csak relative jó.hát én ellenfélnek nézem a Gb-t nem ellenségnek és ami jó az jóNekem is annak, tűnt. Pont ezért kérdeztem.pedig dicséretnek szántamirigylem az O falatokat....Bocs, de ezt nem egy másik eredménykövetőbe akartad írni?
Pyrrus
SBL
Pyrrus
SBL
Pyrrus
SBL
11 napja
Nem is kell mást csinálniuk. Nekünk kéne, az meg nem megy.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 napja
Same here. 👍De sajnos ez a fal csak relative jó.hát én ellenfélnek nézem a Gb-t nem ellenségnek és ami jó az jóNekem is annak, tűnt. Pont ezért kérdeztem.pedig dicséretnek szántamirigylem az O falatokat....Bocs, de ezt nem egy másik eredménykövetőbe akartad írni?
Pyrrus
SBL
Pyrrus
SBL
Pyrrus
11 napja
hát én ellenfélnek nézem a Gb-t nem ellenségnek és ami jó az jóNekem is annak, tűnt. Pont ezért kérdeztem.pedig dicséretnek szántamirigylem az O falatokat....Bocs, de ezt nem egy másik eredménykövetőbe akartad írni?
Pyrrus
SBL
Pyrrus
SBL
11 napja
Ha szeretnénk elhitetni, hogy esetleg Wilsonon kívül más is futhat akár, akkor nem ártana néha labdát adni Brooksnak.
11 napja
Nekem is annak, tűnt. Pont ezért kérdeztem.pedig dicséretnek szántamirigylem az O falatokat....Bocs, de ezt nem egy másik eredménykövetőbe akartad írni?
Pyrrus
SBL
Pyrrus
11 napja
a miénket nézed?pedig dicséretnek szántamirigylem az O falatokat....Bocs, de ezt nem egy másik eredménykövetőbe akartad írni?
Pyrrus
SBL
Pyrrus
11 napja
lehet ez valami kajás dologirigylem az O falatokat....Bocs, de ezt nem egy másik eredménykövetőbe akartad írni?
Pyrrus
SBL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 napja
pedig dicséretnek szántamirigylem az O falatokat....Bocs, de ezt nem egy másik eredménykövetőbe akartad írni?
Pyrrus
SBL
11 napja
irigylem az O falatokat....Bocs, de ezt nem egy másik eredménykövetőbe akartad írni?
Pyrrus
11 napja
irigylem az O falatokat....pedig okoz fejfájást rendesen
Pyrrus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
11 napja
mit nem adnék, hogy lehessen legit owner fejfedőmde nem engedtek részvényt venni
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
11 napja
irigylem az O falatokat....
11 napja
Ez teccet!
11 napja
na jó ez nem script, de azért szép