Green Bay Packers - Minnesota Vikings
11 napja
Ja, még nem is mondtam: Go Pack Go!
11 napja
Úgy értem, ez...Stream az lehalt. Segítsetek kérlek.Nálam ez az elmúlt néhány héten jól működött.
Tactful Cactus
bowl.hu/forum/nfl-eredmenykovetes/green-bay-packers-minnesota-vikings-2025
SBL
www.vipbox.lc/nfl/green-bay-packers-vs-minnesota-vikings-streams
11 napja
Stream az lehalt. Segítsetek kérlek.Nálam ez az elmúlt néhány héten jól működött.
Tactful Cactus
11 napja
Stream az lehalt. Segítsetek kérlek.buffstreamsapp.com/buffstreamnfl/
Tactful Cactus
Ha ez is bedöglik, alatta még találsz egy csomót.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
11 napja
BizonyMár rájöttem, Greg Olsen Dexterre emlékeztetA laboratóriumból?
Gergőbácsi
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
11 napja
jó estét, hajrá Packers!
11 napja
1.35 ideIsmét olyan szinten vagyunk favorizálva a fogadóirodák által, ami nem tűnik reálisnak.mennyi az annyi? Go Pack Go
Kampman
Gergőbácsi
11 napja
Már rájöttem, Greg Olsen Dexterre emlékeztet
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
11 napja
Tyúkok megetetve, lobog a kályhában a tűz, sörök bekészítve, asszonnyal összeveszve. Szokásos vasárnap esti előkészületek. Jöhet egy habkönnyű győzelem.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 napja
Ismét olyan szinten vagyunk favorizálva a fogadóirodák által, ami nem tűnik reálisnak.mennyi az annyi? Go Pack Go
Kampman
11 napja
Ismét olyan szinten vagyunk favorizálva a fogadóirodák által, ami nem tűnik reálisnak.
11 napja
19:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!