NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Green Bay Packers - New York Giants
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 846
Bears ellen volt egy hasonló pár éve
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Mire vart az a ket szerencsetlen, akinek a labanal pattogott a labda?Peppers az egyik vazz, hát JULIUS?!
casaubon
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Azigen a Giants-es csóka meg csak rugdosta ott a labdát mintha vége lett volna a playnek. Teljesen szétestek a végére.
több mint 7 éve
jusssipekka
593
na csak sikerül megint úgy zárni a szezonunkat hogy rajtunk nevessenek
több mint 7 éve
Palesz76
501
Szemüveget nekik
több mint 7 éve
Flowers cut?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Ez meg szerintem nem fumbli.😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
ozibozi
17 132
De nagy kár ezért a Giantsért, többre lettek volna hivatottak. Egy LT-t kell szerezni jövőre.LT,RT meg edző akinek van O playbookja
Remélem a Dallast megveri a Packers.
mustaine
több mint 7 éve
zebráknakna akkor mehetnek dallasba ArodekSzomorú, ott nehezen fogom eldönteni kinek szurkoljak...😀
Janek
balintbaba
több mint 7 éve
casaubon
2 391
Mire vart az a ket szerencsetlen, akinek a labanal pattogott a labda?
több mint 7 éve
sok okos am. focista
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Clay mit alkotott
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
ez meg csak simán lol, amúgy nemértem a remek játékosunk miért nézte a lábánál a labdát, csak fogdmeg és oké
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Ez sima fumble.
több mint 7 éve
Amíg nincs vége nyugodt nem leszek, de visszanéztem én is, és Bakh blokkja tökéletes volt, felvette a spine move-ot is.most már egyiket se.ez mondjuk Vernonon tán HOLDING GYANUS VOLTte melyik meccset nézed?
Janek
alatriste
lassítva már nem volt gyanús.
szuuuszá nekem mindkét csapat teljesen idegen.
Janek
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Haha XD ilyet bazmeg ....
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Ez meg mi fasz volt????
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
😀😀😀DDDDDD
több mint 7 éve
Ez a fumble megint érdekes volt, vki irja mar le h hoztak is konkretan ra egy szabalyt ( mint pl arra h ha leesik a sisakja ott vege a playnek) h ha elveszti az eszmeletet akkor ott vege a playnek? Csak mert ez a forward progresses duma a sporitol nagy kamu volt es tuti nem fujtak bele a fumble elott hiszen meg abban a helyzetben voltak mint amiben talalkoztak, nem kezdte el érdemben visszanyomni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 7 éve
ozibozi
17 132
hát ennyi.. nem voltunk túl szerencsések ezen a meccsen, h finom legyek, de a másik oldalról meg elég jók sem voltunk ahhoz, h nyerjünk. Grat a GB-nek, megkapták a hátszelet, de összességében jobbak voltak. Ha rendbe rakjuk az OL-t jövőre és a D hasonló szinten tud teljesíteni, mint idén akkor az egyik fő esélyesek lehetünk az SBre. Persze addig úgyis minden másként alakul 😊Az Oline lehet kevés ha nem lesz aki hívja az O playeket
Szesze
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Már itt sem értettem az álláspontodat 😊na akkor mehetnek dallasba ArodekSzomorú, ott nehezen fogom eldönteni kinek szurkoljak...😀
Janek
balintbaba