NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Green Bay Packers - New York Giants
1 feliratkozó
több mint 7 éve
egyébként, akkor már lehet offolni, de úgylátom McCarthy-t kb Rodgers klasszisa tartja az állásában, nem? 😀100%ban
Mazzu
Liverpool Fc
több mint 7 éve
nando89
3 894
egyébként, akkor már lehet offolni, de úgylátom McCarthy-t kb Rodgers klasszisa tartja az állásában, nem? 😀Truuu
Mazzu
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
egyébként, akkor már lehet offolni, de úgylátom McCarthy-t kb Rodgers klasszisa tartja az állásában, nem? 😀Ez elég régóta nyilvánvaló
Mazzu
több mint 7 éve
Azért ez sem lett összességében szorosabb meccs mint a többi. Mennyivel jobb a 13:31, mint a 6:26? (És még nincs vége.)
több mint 7 éve
egyébként, akkor már lehet offolni, de úgylátom McCarthy-t kb Rodgers klasszisa tartja az állásában, nem? 😀Valahogy úgy
Mazzu
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
egyébként, akkor már lehet offolni, de úgylátom McCarthy-t kb Rodgers klasszisa tartja az állásában, nem? 😀
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 846
mondjuk hogy ennyit kellett várni az első TO-ra! Király meccs.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Perkins mekkora tök volt... Matthews jól pofán baszta
Draft
több mint 7 éve
Ja el is felejtettem, pedig már elég régóta nincs.😀Az már nincsEz meg szerintem nem fumbli.😀Tuck Rule?
balintbaba
Burkus
ThundersNFL
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Szegény Perkins csak nézett hogy ez a szőke minek darált le? Öt se dicsérik meg
több mint 7 éve
pecsi92
505
Ő elindult érte egyből, csak Thomas volt bamba, ha jól láttam.Mire vart az a ket szerencsetlen, akinek a labanal pattogott a labda?Peppers az egyik vazz, hát JULIUS?!
casaubon
gamerkr
több mint 7 éve
Clay Matthews okos, és....fehér 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Az már nincsEz meg szerintem nem fumbli.😀Tuck Rule?
balintbaba
Burkus
Draft
több mint 7 éve
nando89
3 894
Látom giants nem akar nyerni. Kurva jo hogy mindenki szépen félreáll a gb útjából, remélem Elliott jövő héten szétbassza őket a faszba
davemayer
Ez meg szerintem nem fumbli.😀Ez nem fumbli ???
balintbaba
több mint 7 éve
Vicces, hgoy Peppers és Matthews eszméltek egyedül. Ha megadják/ha nem.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
ozibozi
17 132
Flowers cut?néhány önjelölt szakértőn kívül ezt mindenki látja nálunk is (még guard lehet a rotában a pénze miatt
ThundersNFL
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
De nem igaz, hogy lehet ennyi hülye? Hányszor láttam már ilyet? Felveszi a kurva labdát, ami ott van az orra előtt. Mit veszíthet vele?én is ezen röhögök, hogy hogy lehet ilyen gyökér
Ellenben most az a hülye hagyta ott a földön, mit veszített vele? Turnover.
shagi0206
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Bears ellen volt egy hasonló pár éveCsak akkor azt az Offense csinálta
Old Green Bay
több mint 7 éve
Mire vart az a ket szerencsetlen, akinek a labanal pattogott a labda?aszonták, szarok a farmra
casaubon
több mint 7 éve
casaubon
2 391
Thomas volt az, Peppers mozdult ra 😊Mire vart az a ket szerencsetlen, akinek a labanal pattogott a labda?Peppers az egyik vazz, hát JULIUS?!
casaubon
gamerkr
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
De nem igaz, hogy lehet ennyi hülye? Hányszor láttam már ilyet? Felveszi a kurva labdát, ami ott van az orra előtt. Mit veszíthet vele? Ellenben most az a hülye hagyta ott a földön, mit veszített vele? Turnover.
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
egyébként ez a vicc a dologban, hogy általában a második félidőben javul a védelmünk, most teljesen szétesett, pedig minden meccsen sokat kell játszaniuk, mert az O csak ezt tudja :S mindegy értem, elfáradtak szétestekÉrdekes lenne látni a félidei elemzéseket, mert nagyon nagy a fordulat. 124,1 már a QB ratingje Rodgersnek, aki pár perccel a második negyed vége előtt nettó 2 passzolt yarddal állt.Na ez már sajna a tavalyi D.de magyarázd már meg, hogy miért, honnan jön ez a leolvadás? csak DRC kiesése miatt?
gyurczi
Mazzu
Burkus
több mint 7 éve
Ez meg szerintem nem fumbli.😀Tuck Rule?
balintbaba
több mint 7 éve
hihetetlen..