Houston Texans - Cleveland Browns
11 hónapja
Így gondoltam én is.Azért csak beküldték a végére 😁Nem igazán azért van/volt fent, hanem mert visszajött nem biztonságos közelségbe a Texans.
steelwolf
shagi0206
11 hónapja
shagi0206
10 921
Azért csak beküldték a végére 😁Nem igazán azért van/volt fent, hanem mert visszajött nem biztonságos közelségbe a Texans.
steelwolf
11 hónapja
Azért csak beküldték a végére 😁
11 hónapja
Cooper! 😊
11 hónapja
shagi0206
10 921
Ha Stroud makk egészséges, ezt a meccset szerintem akkor se nyeri meg a Texans. Ez a Browns kurva erős így. Flaccoban meg így simán benne lehet egy SB run, még egy ilyen erős AFC-ben is.
11 hónapja
Lenne még egy chubb (és nyilvan egy rúgó) sima SB lenne így.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
Szerencsere 6 eve stabilan nálam van. Iden nem tudtam draftolni, de sikerult tradelni érte🤣 Még akkor is a kedvenc elkapom volt amikor a cowboysban jatszott 😊Amari bombaformabantermészetesen ellenem fantasyban...
eaglesmcnabb
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
gedam
5 892
ha már nem ismétlikJoe Flacco and Amari Cooper are playing on rookie mode 🤣
— PFF (@PFF) December 24, 2023
pic.twitter.com/6q5obWugRB
11 hónapja
gedam
5 892
jézusom
11 hónapja
Amari bombaformaban
11 hónapja
ktms
617
Váll sérülés -> IR, pár hete műtöttékmi lett watsonnal? wiki azt mondja meg browns, the rosteren nincsen rajta nem?Flaccot élmény nézni, szenzációs igazolás volt.jobb vele a csapat, mint Watsonnal - aki borzalmas igazolás volt 😀
Szipeter
shagi0206
YoungZeeZee
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
11 hónapja
YoungZeeZee
8 552
mi lett watsonnal? wiki azt mondja meg browns, the rosteren nincsen rajta nem?Flaccot élmény nézni, szenzációs igazolás volt.jobb vele a csapat, mint Watsonnal - aki borzalmas igazolás volt 😀
Szipeter
shagi0206
11 hónapja
shagi0206
10 921
Flaccot élmény nézni, szenzációs igazolás volt.jobb vele a csapat, mint Watsonnal - aki borzalmas igazolás volt 😀
Szipeter
11 hónapja
Szipeter
1 649
Flaccot élmény nézni, szenzációs igazolás volt.
11 hónapja
KeyG
9 477
january joePénzért játszik, ismerős?
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
11 hónapja
gedam
5 892
january joe
11 hónapja
KeyG
9 477
Ez a Flacco sokkal jobb mint a Brownsos Watson bármikor eddig, ez tart amióta játszik.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
11 hónapja
gedam
5 892
flacco szőnyegbombázás
11 hónapja
Cooper meg Flacco elintézte asszem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
ha a texans nem tud találni valamit támadásban amire tud alapozni egy drive-t akkor ennek vége
11 hónapja
mi a faszom volt ez? 😀