Houston Texans - Denver Broncos
1 hónapja
főleg Collins felé dobálMills eddig vállalható sztem 😊Biztos?
fejes004
LanceVance
az segít
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
1. nem volt ott senkiAz kérdeztem igen, hogy Sahir fejre ment e? Az hogy szemből legyalulta csak ezt jelentheti? Én most eldöntöm, hogy nagy sebességgel felém futó embert fejbe verem, nem biztos, hogy sikerülne, pláne ott, ahol több játékos is ott van, nem tudhatod, ki ugrik be a következő pillanatban, mi a reakciója az irányítónak. Sahir húzása szándékos volt, ahogy most is az volt. De hogy ott akkor gyorsan eldöntötte hogy fejbe veri? Kétlem. Kva nehéz. Anno Lawrencenek nem volt szerencséje.Nem ment fejre, ha arra ment volna, akkor eltalálja, nem lett volna nehéz, de látszott, hogy figyelt rá, hogy ne üsse ki, nem is ugrott el erőből. De te azt kérdezted, hogy mi a a bizonyítékom arra, hogy annó Lawrence ellen fejre mentek, nem arról, hogy most mi történt...Nem az ütés szándékosságát kérdem, hanem hogy fejre ment. Mert az ilyen sebességgel elég nehéz. Szándékosság itt is megvolt, mert ha nem lett volna szándékos, eleve nem megy neki a csúszó irányítónak.Ugyanaz az eset mint most. Játékot feladó irányítót ütött meg. A különbség, hogy Stroud lassabban ért le, ezért a törzse volt vonalban nem a feje. Ha anno Lawrance lassabb, neki se a fejét üti. Vagy van egyértelmű bizonyítékod, hogy ott direkt fejre ment? Szerintem mindkét ütés felesleges és veszélyes. De mivel itt denveri volt az elkövető, zászlót sem kellett volna dobni, mert ebben az esetben sima szerelés. Lapozzunk.Hogy mi a bizonyítékom? Mármint azon kívül, hogy szemből ment, végig fent levő fejjel és célozva a QB fejét? Jézusom, ha az szerinted nem volt szándékos, akkor nem tudom neked milyen szemellenződ van, de ja, akkor tényleg inkább lapozzunk...
Nemes samu09
StormST
Nemes samu09
StormST
Nemes samu09
2. mint mondtam, végig fent volt a feje, látta, hogy mit csinál, az után indította el, hogy Lawrence csúszni kezdett, javaslom 1:16-tól a videót megnézni
3. az tény, hogy Lawrence-nek nem volt szerencséje, mert egy hentes jött vele szemben

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
Mills eddig vállalható sztem 😊sőt
fejes004
1 hónapja
Na ez FLAGEz adható volt simán, Jones hülye volt...
Heisman nádor

1 hónapja
Az kérdeztem igen, hogy Sahir fejre ment e? Az hogy szemből legyalulta csak ezt jelentheti? Én most eldöntöm, hogy nagy sebességgel felém futó embert fejbe verem, nem biztos, hogy sikerülne, pláne ott, ahol több játékos is ott van, nem tudhatod, ki ugrik be a következő pillanatban, mi a reakciója az irányítónak. Sahir húzása szándékos volt, ahogy most is az volt. De hogy ott akkor gyorsan eldöntötte hogy fejbe veri? Kétlem. Kva nehéz. Anno Lawrencenek nem volt szerencséje.Nem ment fejre, ha arra ment volna, akkor eltalálja, nem lett volna nehéz, de látszott, hogy figyelt rá, hogy ne üsse ki, nem is ugrott el erőből. De te azt kérdezted, hogy mi a a bizonyítékom arra, hogy annó Lawrence ellen fejre mentek, nem arról, hogy most mi történt...Nem az ütés szándékosságát kérdem, hanem hogy fejre ment. Mert az ilyen sebességgel elég nehéz. Szándékosság itt is megvolt, mert ha nem lett volna szándékos, eleve nem megy neki a csúszó irányítónak.Ugyanaz az eset mint most. Játékot feladó irányítót ütött meg. A különbség, hogy Stroud lassabban ért le, ezért a törzse volt vonalban nem a feje. Ha anno Lawrance lassabb, neki se a fejét üti. Vagy van egyértelmű bizonyítékod, hogy ott direkt fejre ment? Szerintem mindkét ütés felesleges és veszélyes. De mivel itt denveri volt az elkövető, zászlót sem kellett volna dobni, mert ebben az esetben sima szerelés. Lapozzunk.Hogy mi a bizonyítékom? Mármint azon kívül, hogy szemből ment, végig fent levő fejjel és célozva a QB fejét? Jézusom, ha az szerinted nem volt szándékos, akkor nem tudom neked milyen szemellenződ van, de ja, akkor tényleg inkább lapozzunk...
Nemes samu09
StormST
Nemes samu09
StormST
1 hónapja
Mills eddig vállalható sztem 😊
1 hónapja
Targeting továbbra is szánalom hogy nem használják az nfl-ben pedig ott van a szabályokban. Ha ez nem akko mi az? Könyv szerinti targeting volt...

1 hónapja
Na ez FLAG
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
jones nem okos
1 hónapja
hamarabb indította az ütést mint a játékos csúszott, ezért nincs flagFigyelt? Az szép. Ha figyelt volna, nem üti meg a csúszó játékost.Ugyanaz az eset mint most. Játékot feladó irányítót ütött meg. A különbség, hogy Stroud lassabban ért le, ezért a törzse volt vonalban nem a feje. Ha anno Lawrance lassabb, neki se a fejét üti. Vagy van egyértelmű bizonyítékod, hogy ott direkt fejre ment? Szerintem mindkét ütés felesleges és veszélyes. De mivel itt denveri volt az elkövető, zászlót sem kellett volna dobni, mert ebben az esetben sima szerelés. Lapozzunk.dehogy ugyanaz
Nemes samu09
az egyik fullból ment telibe mindenféle gondolkodás nélkül
KAD elindult hamarabb és figyelt arra hogy ne verje telibe sisakkal vagy a sisakot
közvetítésben is elmondják hogy mivel sisak/fej ütközést próbálta elkerülni KAD ezért nincs flag
ha marad a flag azt is elfogadom amúgy, mondjuk Trevor egy ütemmel hamarabb csúszott mint Stroud a védőmozdulathoz képest
Negritis, a vajda
Nemes samu09
1 hónapja
Nem ment fejre, ha arra ment volna, akkor eltalálja, nem lett volna nehéz, de látszott, hogy figyelt rá, hogy ne üsse ki, nem is ugrott el erőből. De te azt kérdezted, hogy mi a a bizonyítékom arra, hogy annó Lawrence ellen fejre mentek, nem arról, hogy most mi történt...Nem az ütés szándékosságát kérdem, hanem hogy fejre ment. Mert az ilyen sebességgel elég nehéz. Szándékosság itt is megvolt, mert ha nem lett volna szándékos, eleve nem megy neki a csúszó irányítónak.Ugyanaz az eset mint most. Játékot feladó irányítót ütött meg. A különbség, hogy Stroud lassabban ért le, ezért a törzse volt vonalban nem a feje. Ha anno Lawrance lassabb, neki se a fejét üti. Vagy van egyértelmű bizonyítékod, hogy ott direkt fejre ment? Szerintem mindkét ütés felesleges és veszélyes. De mivel itt denveri volt az elkövető, zászlót sem kellett volna dobni, mert ebben az esetben sima szerelés. Lapozzunk.Hogy mi a bizonyítékom? Mármint azon kívül, hogy szemből ment, végig fent levő fejjel és célozva a QB fejét? Jézusom, ha az szerinted nem volt szándékos, akkor nem tudom neked milyen szemellenződ van, de ja, akkor tényleg inkább lapozzunk...
Nemes samu09
StormST
Nemes samu09

1 hónapja
Figyelt? Az szép. Ha figyelt volna, nem üti meg a csúszó játékost.Ugyanaz az eset mint most. Játékot feladó irányítót ütött meg. A különbség, hogy Stroud lassabban ért le, ezért a törzse volt vonalban nem a feje. Ha anno Lawrance lassabb, neki se a fejét üti. Vagy van egyértelmű bizonyítékod, hogy ott direkt fejre ment? Szerintem mindkét ütés felesleges és veszélyes. De mivel itt denveri volt az elkövető, zászlót sem kellett volna dobni, mert ebben az esetben sima szerelés. Lapozzunk.dehogy ugyanaz
Nemes samu09
az egyik fullból ment telibe mindenféle gondolkodás nélkül
KAD elindult hamarabb és figyelt arra hogy ne verje telibe sisakkal vagy a sisakot
közvetítésben is elmondják hogy mivel sisak/fej ütközést próbálta elkerülni KAD ezért nincs flag
ha marad a flag azt is elfogadom amúgy, mondjuk Trevor egy ütemmel hamarabb csúszott mint Stroud a védőmozdulathoz képest
Negritis, a vajda
1 hónapja
Nem az ütés szándékosságát kérdem, hanem hogy fejre ment. Mert az ilyen sebességgel elég nehéz. Szándékosság itt is megvolt, mert ha nem lett volna szándékos, eleve nem megy neki a csúszó irányítónak.Ugyanaz az eset mint most. Játékot feladó irányítót ütött meg. A különbség, hogy Stroud lassabban ért le, ezért a törzse volt vonalban nem a feje. Ha anno Lawrance lassabb, neki se a fejét üti. Vagy van egyértelmű bizonyítékod, hogy ott direkt fejre ment? Szerintem mindkét ütés felesleges és veszélyes. De mivel itt denveri volt az elkövető, zászlót sem kellett volna dobni, mert ebben az esetben sima szerelés. Lapozzunk.Hogy mi a bizonyítékom? Mármint azon kívül, hogy szemből ment, végig fent levő fejjel és célozva a QB fejét? Jézusom, ha az szerinted nem volt szándékos, akkor nem tudom neked milyen szemellenződ van, de ja, akkor tényleg inkább lapozzunk...
Nemes samu09
StormST
1 hónapja
ha azt az irányt nézzük 2., de azért volt előtte a másik oldalra Franklinnek 😀boverthrowCsak belőtte másodikra 😀
Negritis, a vajda
StormST
1 hónapja
boverthrowCsak belőtte másodikra 😀
Negritis, a vajda

1 hónapja
Szedd ki 😊Végre Nix odadobta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
1 hónapja
végre Suttonnak!!!!
1 hónapja
boverthrow
1 hónapja
Itt is lehetett volna komolyabb, ha később vagy előbb csúszik.Nem arról van szó, hogy denveri, Kareem Jacksont anno mi ekéztük elsőként, amikor indokolatlanul kifejelt valakit. De a két eset nagyon nem ugyanaz, itt oldalról vállal történt egy mellkas irányába történt ütés, míg Al-Sahir mint a gyorsvonat letarolta Trevort.Ugyanaz az eset mint most. Játékot feladó irányítót ütött meg. A különbség, hogy Stroud lassabban ért le, ezért a törzse volt vonalban nem a feje. Ha anno Lawrance lassabb, neki se a fejét üti. Vagy van egyértelmű bizonyítékod, hogy ott direkt fejre ment? Szerintem mindkét ütés felesleges és veszélyes. De mivel itt denveri volt az elkövető, zászlót sem kellett volna dobni, mert ebben az esetben sima szerelés. Lapozzunk.www.youtube.com/watch?v=9R-eiOrkBJwFejre ment?Ja, csak ő fejre ment, de ha szerinted egyforma volt a kettő, akkor lelked rajtaOdaverte a fejét. Al-Sahir egy éve 4 meccset kapott ezért, és ő se féreg akart lenni, mert csinálhatta volna keményebben is. Akkor őt férgezte mindenki, köztük denveresek is, most valahogy nem jönnek.Érdekes lenne concussion, amikor a fejét nem érte semmi, max bordában lehet gond...A flaget is felvették. Ezért mondom hogy remélhetőleg nincs concussion se, és vissza tud jönni már ma1, mert nehéz megállítani a mozdulatotLátszott h csúszni akar, minek odabaszni ilyenkor?Rohadt féregNa, azért na...
LanceVance
StormST
LanceVance
2, ha féreg lenne, akkor nem vállal kapja el és Stroud már a tepsiben lenne
StormST
Heisman nádor
StormST
Nemes samu09
StormST
Nemes samu09
Mert ezt te minek nevezed, amikor valaki már alkarral állon veri a csúszó QB-t?
StormST
Nemes samu09
Vonster
1 hónapja
Ugyanaz az eset mint most. Játékot feladó irányítót ütött meg. A különbség, hogy Stroud lassabban ért le, ezért a törzse volt vonalban nem a feje. Ha anno Lawrance lassabb, neki se a fejét üti. Vagy van egyértelmű bizonyítékod, hogy ott direkt fejre ment? Szerintem mindkét ütés felesleges és veszélyes. De mivel itt denveri volt az elkövető, zászlót sem kellett volna dobni, mert ebben az esetben sima szerelés. Lapozzunk.Hogy mi a bizonyítékom? Mármint azon kívül, hogy szemből ment, végig fent levő fejjel és célozva a QB fejét? Jézusom, ha az szerinted nem volt szándékos, akkor nem tudom neked milyen szemellenződ van, de ja, akkor tényleg inkább lapozzunk...
Nemes samu09

1 hónapja
huhh Stingley ezt szépen csinálta
1 hónapja
András!