Houston Texans - Denver Broncos

1 hónapja
StormST Denver Broncos 12 306 — SB 50 Champion @ Grund
Középső futás, screen, "Bo, old meg"...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 379 — The Mathematician
ugyanazért amiért a screenek nem mennek ezek a sweep futások se
faszom már bele ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
kéne már egy scoring drive
Heisman nádor
nem ez lesz az ...

1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 26 900 — "Montoya por favor!"
kéne már egy scoring drive

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 641
mondjuk nálunk teljes félidőket képes eltűnni a csapat, majd jön a joga bonito a semmiből. szóval minél több pontot fel kell raknia a Texansnak.
Heisman nádor
mondjuk jó lenne a balfaszoskodást abba hagyni és értelmesen támadni végre
Negritis, a vajda
Ez ránk is igaz. Sokat segítene ha Mills eltalálná mondjuk az elkapóit...

1 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 433 — I like the Texans, I like who we are
Ha Mills marad akkor kikaptunk.
LanceVance
Fairbairn még lő 7 6 FG-t és sima. Denver nem fog 30 pontot szerezni.
Nemes samu09
1 hónapja
mondjuk nálunk teljes félidőket képes eltűnni a csapat, majd jön a joga bonito a semmiből. szóval minél több pontot fel kell raknia a Texansnak.
Heisman nádor
mondjuk jó lenne a balfaszoskodást abba hagyni és értelmesen támadni végre

1 hónapja
LanceVance
Fairbairn még lő 7 FG-t és sima. Denver nem fog 30 pontot szerezni.
Nemes samu09
Nem kell 30, szeritem ezt a meccset 20-al nyerni lehet ahogy a dolgok kinéznek.
LanceVance

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
1 hónapja
Esküszöm ha Caley elsőre nem középső futást hívna elnyelné a föld v nemtudom. Szánalom a faszi

1 hónapja
Nem tud valaki normális INGYENES stream-et?
JC6 (Mr. Miele)
JC6 (Mr. Miele)
 live2.totalsportek07.com/Houston-Texans-vs-Denver-Broncos/52421

1 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 643 — je suis poloska
JC6 (Mr. Miele)
 tv.garden/us/xj9g7fFU3oevNu

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 471
1 hónapja
ST megint szar, úgy látszik csak 1-2 hétre sikerült rendet rakni a fejekben
StormST
Azt nem tudom h a ti ST-ek mennyire szar, de a miénk azért elég jól muzsikál mostanában.
LanceVance
idén edzőt váltottunk
kár volt

1 hónapja
StormST
Azt nem tudom h a ti ST-ek mennyire szar, de a miénk azért elég jól muzsikál mostanában.

1 hónapja

1 hónapja
nagy a baj

1 hónapja
LanceVance
Nemes samu09
Nem kell 30, szeritem ezt a meccset 20-al nyerni lehet ahogy a dolgok kinéznek.

1 hónapja
LanceVance
1 hónapja

1 hónapja
Ugyanaz az eset mint most. Játékot feladó irányítót ütött meg. A különbség, hogy Stroud lassabban ért le, ezért a törzse volt vonalban nem a feje. Ha anno Lawrance lassabb, neki se a fejét üti. Vagy van egyértelmű bizonyítékod, hogy ott direkt fejre ment? Szerintem mindkét ütés felesleges és veszélyes. De mivel itt denveri volt az elkövető, zászlót sem kellett volna dobni, mert ebben az esetben sima szerelés. Lapozzunk.
Nemes samu09
Hogy mi a bizonyítékom? Mármint azon kívül, hogy szemből ment, végig fent levő fejjel és célozva a QB fejét? Jézusom, ha az szerinted nem volt szándékos, akkor nem tudom neked milyen szemellenződ van, de ja, akkor tényleg inkább lapozzunk...
StormST
Nem az ütés szándékosságát kérdem, hanem hogy fejre ment. Mert az ilyen sebességgel elég nehéz. Szándékosság itt is megvolt, mert ha nem lett volna szándékos, eleve nem megy neki a csúszó irányítónak.
Nemes samu09
Nem ment fejre, ha arra ment volna, akkor eltalálja, nem lett volna nehéz, de látszott, hogy figyelt rá, hogy ne üsse ki, nem is ugrott el erőből. De te azt kérdezted, hogy mi a a bizonyítékom arra, hogy annó Lawrence ellen fejre mentek, nem arról, hogy most mi történt...
StormST
Az kérdeztem igen, hogy Sahir fejre ment e? Az hogy szemből legyalulta csak ezt jelentheti? Én most eldöntöm, hogy nagy sebességgel felém futó embert fejbe verem, nem biztos, hogy sikerülne, pláne ott, ahol több játékos is ott van, nem tudhatod, ki ugrik be a következő pillanatban, mi a reakciója az irányítónak. Sahir húzása szándékos volt, ahogy most is az volt. De hogy ott akkor gyorsan eldöntötte hogy fejbe veri? Kétlem. Kva nehéz. Anno Lawrencenek nem volt szerencséje.
Nemes samu09
1. nem volt ott senki
2. mint mondtam, végig fent volt a feje, látta, hogy mit csinál, az után indította el, hogy Lawrence csúszni kezdett, javaslom 1:16-tól a videót megnézni
3. az tény, hogy Lawrence-nek nem volt szerencséje, mert egy hentes jött vele szemben
StormST
Még mindig azt akarod elfogadtatni velem, hogy szándékosan vert neki oda. De ez egyértelmű. Azt nem tudom honnan veszed, hogy a fejét célozta. Amiket leírtal, nem jelentik ezt egyértelműen. De lehet megkérdezted tőle, nem tudom. Nem tudom jobban hangsúlyozni, hogy rohadt nehéz ezt kivitelezni ekkora sebességnél. Nagyon nagy "szerencse" is kell, ami akkor megvolt. Nyilván arra ment Shaair hogy kivegye a játékból az irányítót, de nem hiszem, hogy gondolkozott. A test nagyobb célpont, könyebb eltalálni.
Egyébként ha már a mai meccsnél kérdés a szándékosság, a bounty király a hc, van kérdés? 😀
Nemes samu09
Mert mi más volt a cél? Mármint látta, hogy megy le a QB, nekiugrott erőből vízszintesen. Persze lehet azt gondolni, hogy csak a mellkasát akarta megsimogatni, vagy elugrani mellette, de az a mozdulat NEKEM simán fejre menőnek látszik, de úgy gondolom, hogy akkor elég sokan így látták, nem véletlen volt a 3 meccses eltiltás.

Azért Payton múltját idehozni már elég vicces ide, inkább hagyjuk, mert lassan már tényleg előjön TJ Ward Browns-os hit-je is Gronk ellen, mert utána pár évvel játszott nálunk... 😀
StormST
Tényleg Ward, na ugye!!! Még mindig túl sok tudatosságot nézel ki kétbites játékosokból. Amikor eldöntötte, hogy telibe veri, nem hiszem, hogy számolt, csak az lehetett benne, hogy minél nagyobbat, minél erősebben. Sikerült. Ha van ideje kiszámolni, mikor tudja fejbe verni, az is kijött volna, hogy eltiltják, és akkor nem csinálja.
Nemes samu09
Viszont ha a ligában nem úgy ítélik meg, hogy szándékosan fejre ment, akkor nem tiltják el. Lehet mondani, hogy nem számolt, meg lement nála a köd, meg ilyenek, de abban a pillanatban úgy ugrott el, hogy abban a magasságban akarja leütközni, ahol a feje van éppen. Persze mondhatjuk azt is ennyiből, hogy Lawrence a hibás, a fenéért nem csúszott egyből a hátán, hogy elszálljon felette a védő... 😀
StormST
Ha háttal áll és a védő térden veri akkor azért tiltják el. Azért szólt az eltiltás, ami történt. A teljes folyamat szándékos volt. És igen, Trevornak lehetett volna egy kis esze...
1 hónapja
Értem én, hogy csere qb, de ennnyi helyzetet nem kihasználni, szinte biztos hogy vissza fog ütni
kapitnono
Na ezaz, Mills egy igazi töketlen balfasz sajnos :/
LanceVance
De próbálkozást sem látok a hívásokban, csak az ultra konzervatív dolgokat. Most is vagy 20 mp-et hagytak inkább lepörgetni az órán, egyszer azért collinsra feldobhatták volna az endzoneba
kapitnono
Nick Caley ... aki 3x nekifuttatja őket a denveri falnak az 1 yardoson.

1 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 983 — WHO DAT!!!!
Értem én, hogy csere qb, de ennnyi helyzetet nem kihasználni, szinte biztos hogy vissza fog ütni
kapitnono
LanceVance
De próbálkozást sem látok a hívásokban, csak az ultra konzervatív dolgokat. Most is vagy 20 mp-et hagytak inkább lepörgetni az órán, egyszer azért collinsra feldobhatták volna az endzoneba

1 hónapja
kapitnono

1 hónapja
Foresz Denver Broncos 887 — Broncos
Önmagunkat lövöldözzük tökön.
1 hónapja
Jók ezek a kapufa mellé célzott field goalok.
Kampman
Kell egy kis extra izgalom... 😀