Houston Texans - Detroit Lions
több mint 8 éve
Egy pillanatig sem éreztem, hogy ezt megnyerhetjük. Jövő héten ismét szopó lesz.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 8 éve
hanyadik 3rd and long és screenre dobat Cooter, ez az ő meccse, nem Caldwellé
több mint 8 éve
Azonnal kirúgni Caldwellt a meccs után.Életemben nem láttam ekkora baromságot.
több mint 8 éve
szípbasszuk fel aztán onside kick
több mint 8 éve
Riddick visszatérésével teljesen elfelejtett mindenki mást Cooter.
több mint 8 éve
2nd&21imádok Lions szurkoló lenni
több mint 8 éve
Elkapja, léép hármat, jön a védő aki kiüti a kezéből. Tiszta fumble.Idióta vagy Caldwell.
több mint 8 éve
Miért nem dobtunk pirosat??????????????????Persze utána ránk dobják gyorsan a zászlót.
több mint 8 éve
Addig dicsértük az offense-t amíg tönkrement.passz ellen jó a texans D...
Bazzani
több mint 8 éve
Zseniális return. Se.
több mint 8 éve
az első sorbólBad emoji xDDDDDDDDDDHol nézed? Kb egy percet késik a streamem.
MacPhisto
Bazzani
több mint 8 éve
Bad emoji xDDDDDDDDDDHol nézed? Kb egy percet késik a streamem.
MacPhisto
több mint 8 éve
Így már értem. 😀Nem, most nézek először meccset.Kellett egy ilyen full blowout vereség mielőtt bárki elhinné, hogy esélyesek vagyunk bármire.Azt tudod, hogy még lesz egy félidő?
Remélem egy Austin kirúgással indul a hét.
Bazzani
H_Marko
Bazzani
több mint 8 éve
Bad emoji xDDDDDDDDDD
több mint 8 éve
Nem, most nézek először meccset.Kellett egy ilyen full blowout vereség mielőtt bárki elhinné, hogy esélyesek vagyunk bármire.Azt tudod, hogy még lesz egy félidő?
Bazzani
H_Marko
több mint 8 éve
Kellett egy ilyen full blowout vereség mielőtt bárki elhinné, hogy esélyesek vagyunk bármire.Azt tudod, hogy még lesz egy félidő?
Bazzani
több mint 8 éve
Kellett egy ilyen full blowout vereség mielőtt bárki elhinné, hogy esélyesek vagyunk bármire.Remélem egy Austin kirúgással indul a hét.
több mint 8 éve
Ezzel kezdtem, hogy nem a fejet támadta, de erről szól az nfl egy pár éve. Védeni kell a játékos fejét. Ha valakit térdmagasságban akarok szerelni, de az elesik és a fejét verem be, hiába mondom a bírónak hogy én bizony a térdét akartam, mert előtte vertem be a fejét. Jó hogy nem CJ-re dobtak zászlót, hogy fejjel ment a védőnek 😀Tehát ha valakit térdmagasságban akarsz szerelni és ő hasraesik mielőtt odaérsz (és ezáltal a fejetek ütközik) akkor te a fejét támadtad?Tehát nem ütötte meg a fejét? 😀Beleesett a tacklebe.Nyilván nem a fejét támadta, de nem azért vitték be az öltözőbe mert elfáradt.Szar meccs.A TE belehajol az ütközésbe és bünti.
És mi is szarok vagyunk.
Kibaszott penaltyk.
MacPhisto
Baszdmeg Wilson 20 centivel alacsonyabb és nem ugrott fel akkor hogy támadhatta a fejét? Kurvaanyátokat.
A Texansnak is konstansan fújnak ha velünk játszanak.
Bazzani
samu09
A védő testre ment, nem támadta a nyak területet.
Ez minden csak nem zászló.
Bazzani
samu09
Bazzani
több mint 8 éve
Tehát ha valakit térdmagasságban akarsz szerelni és ő hasraesik mielőtt odaérsz (és ezáltal a fejetek ütközik) akkor te a fejét támadtad?Tehát nem ütötte meg a fejét? 😀Beleesett a tacklebe.Nyilván nem a fejét támadta, de nem azért vitték be az öltözőbe mert elfáradt.Szar meccs.A TE belehajol az ütközésbe és bünti.
És mi is szarok vagyunk.
Kibaszott penaltyk.
MacPhisto
Baszdmeg Wilson 20 centivel alacsonyabb és nem ugrott fel akkor hogy támadhatta a fejét? Kurvaanyátokat.
Bazzani
samu09
Bazzani
samu09
több mint 8 éve
Tehát nem ütötte meg a fejét? 😀Beleesett a tacklebe.Nyilván nem a fejét támadta, de nem azért vitték be az öltözőbe mert elfáradt.Szar meccs.A TE belehajol az ütközésbe és bünti.
És mi is szarok vagyunk.
Kibaszott penaltyk.
MacPhisto
Bazzani
samu09
Bazzani
több mint 8 éve
2 zászló volt. Holding miatt is meg lett volna a first down. Kb +5 yardról beszélünk. Valószínűleg nem ezen múlik a meccs. Azon viszont múlhat, hogy CJ-t le kellett kísérni...Beleesett a tacklebe.Nyilván nem a fejét támadta, de nem azért vitték be az öltözőbe mert elfáradt.Szar meccs.A TE belehajol az ütközésbe és bünti.
És mi is szarok vagyunk.
Kibaszott penaltyk.
MacPhisto
Bazzani
samu09
Bazzani
több mint 8 éve
Holding fals start viszlát!