Houston Texans - Jacksonville Jaguars
több mint 10 éve
Ott az első sackünk is. Szép volt Alualu!
több mint 10 éve
sztem van akiért leszurkolják a nagypénzt 😀Off: Egy Nfl edző aki bármelyik edzőváltáson gondolkozó csapatnál elférne miért megy inkább Egyetemi bajnokságba?swatt99Többet fizetnek (?)Sixo67ennyivel több pénz van ott?swatt99Off: Egy Nfl edző aki bármelyik edzőváltáson gondolkozó csapatnál elférne miért megy inkább Egyetemi bajnokságba?swatt99$$$$$$$$$$$$iktriad
több mint 10 éve
Arian Foster visszatérése kérdéses. Jó hír Keenumnak.
több mint 10 éve
Off: Egy Nfl edző aki bármelyik edzőváltáson gondolkozó csapatnál elférne miért megy inkább Egyetemi bajnokságba?swatt99Többet fizetnek (?)Sixo67
ennyivel több pénz van ott?Off: Egy Nfl edző aki bármelyik edzőváltáson gondolkozó csapatnál elférne miért megy inkább Egyetemi bajnokságba?swatt99$$$$$$$$$$$$iktriad
több mint 10 éve
Off: Egy Nfl edző aki bármelyik edzőváltáson gondolkozó csapatnál elférne miért megy inkább Egyetemi bajnokságba?swatt99Többet fizetnek (?)
több mint 10 éve
Off: Egy Nfl edző aki bármelyik edzőváltáson gondolkozó csapatnál elférne miért megy inkább Egyetemi bajnokságba?swatt99$$$$$$$$$$$$
több mint 10 éve
Off: Egy Nfl edző aki bármelyik edzőváltáson gondolkozó csapatnál elférne miért megy inkább Egyetemi bajnokságba?swatt99pénz
több mint 10 éve
persze, én is Watt miatt nézek át, de olyan hamar leküldik őket, hogy még oda se figyelik, már 3and out a Jags és fut le Watt 😀
több mint 10 éve
3 & 2re miért nem futunk? Ahhhhhhhiktriad-1 yardért minek? Nincs futótok max Bortles.
több mint 10 éve
Off: Egy Nfl edző aki bármelyik edzőváltáson gondolkozó csapatnál elférne miért megy inkább Egyetemi bajnokságba?
több mint 10 éve
3 & 2re miért nem futunk? Ahhhhhhh
több mint 10 éve
Nini, Shorts ráébredt, hogy új szerződés kéne neki valahol jövőre?
több mint 10 éve
Keenum a picksix ellenére is 111es QB ratinggel áll. 😀😀iktriadA jags D király csináló.
több mint 10 éve
Keenum a picksix ellenére is 111es QB ratinggel áll. 😀😀Meg mert nincs irányítónk 😀samu09nagyon felkészültek a futásra bakkersamu09A múltkor amiatt (is) szoptuk elsősorban, még szép, hogy ma arra fókuszálunk.iktriad
több mint 10 éve
Ha idén még nem volt.Meg mert nincs irányítónk 😀samu09nagyon felkészültek a futásra bakkersamu09A múltkor amiatt (is) szoptuk elsősorban, még szép, hogy ma arra fókuszálunk.iktriad
több mint 10 éve
Meg mert nincs irányítónk 😀nagyon felkészültek a futásra bakkersamu09A múltkor amiatt (is) szoptuk elsősorban, még szép, hogy ma arra fókuszálunk.iktriad
több mint 10 éve
nagyon felkészültek a futásra bakkersamu09A múltkor amiatt (is) szoptuk elsősorban, még szép, hogy ma arra fókuszálunk.
több mint 10 éve
nagyon felkészültek a futásra bakker
több mint 10 éve
Grimes még a ligában van? Anno még volt nálunk is, ha jól tévedek.
több mint 10 éve
ennyi a lényeg😀Üdv hogy állunk most jöttem.swatt99Watt 2 sack, 19.5 szezonban. A többi mind1.Sixo67
több mint 10 éve
10-7 ide.Üdv hogy állunk most jöttem.swatt99Watt 2 sack, 19.5 szezonban. A többi mind1.Sixo67
több mint 10 éve
Üdv hogy állunk most jöttem.swatt99Sima Keenum TD majd sima Keenum pick6...csak a szokásos
több mint 10 éve
Üdv hogy állunk most jöttem.swatt99Watt 2 sack, 19.5 szezonban. A többi mind1.
több mint 10 éve
Üdv hogy állunk most jöttem.
több mint 10 éve
Jah meg az emberiség védelme miatt.Kínjában?valakisMost nem Keenumban nevetek. 😀iktriadHa ezt olvasta volna a bíró , tuti visszavonja a TD_t.Sixo67