Houston Texans - Jacksonville Jaguars
több mint 9 éve
Te mondtad, hogy nekem az első félidőben az nem megy.. 😛Szép jinx.Sixo67BortlesingvalakisMár nem is tudom mikor dobott pick6et. INTet is alig dob mostanság, nemhogy picksixet.iktriad
több mint 9 éve
Kínjában?Most nem Keenumban nevetek. 😀iktriadHa ezt olvasta volna a bíró , tuti visszavonja a TD_t.Sixo67
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Szép jinx.BortlesingvalakisMár nem is tudom mikor dobott pick6et. INTet is alig dob mostanság, nemhogy picksixet.iktriad
több mint 9 éve
BortlesingvalakisMár nem is tudom mikor dobott pick6et. INTet is alig dob mostanság, nemhogy picksixet.
több mint 9 éve
Most nem Keenumban nevetek. 😀iktriadHa ezt olvasta volna a bíró , tuti visszavonja a TD_t.
több mint 9 éve
Most nem Keenumban nevetek. 😀
több mint 9 éve
megleszMennyi az nfl sack rekord egy szezonban?samu0922.5Sixo67
több mint 9 éve
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
több mint 9 éve
Hozzád képest lehet, de Watthoz képest nem annyira.Lol, Jacksonville egy runningbackkel próbálta blockolni Wattot...DCGerhart mondjuk nagydarab. De tényleg gáz.iktriad
több mint 9 éve
Lol, Jacksonville egy runningbackkel próbálta blockolni Wattot...DCGerhart mondjuk nagydarab. De tényleg gáz.
több mint 9 éve
Mennyi az nfl sack rekord egy szezonban?
több mint 9 éve
Nagyon fel van pörögve a srác
több mint 9 éve
Lol, Jacksonville egy runningbackkel próbálta blockolni Wattot...
több mint 9 éve
Watt már 2 sacknél és egy FFnél jár. Na, nullázás nem lesz legalább.
több mint 9 éve
Bortles gyorsabban fut ha Watt kergeti 😀samu09A sebességével sosem volt baj. A 2. leggyorsabb UCF a jagsnél.
több mint 9 éve
Watt gyorsan korrigált. 😕
több mint 9 éve
Bortles gyorsabban fut ha Watt kergeti 😀
több mint 9 éve
Watt ezt csúnyán benézte. 😀😀
több mint 9 éve
Mi kell a Texans rajatszashoz? Ravens és Chiefs vereség plusz győzelem?undisputedlyChargers & Ravens L + Texans W
több mint 9 éve
Mi kell a Texans rajatszashoz? Ravens és Chiefs vereség plusz győzelem?undisputedlyRavens+Chargers
több mint 9 éve
Mi kell a Texans rajatszashoz? Ravens és Chiefs vereség plusz győzelem?
több mint 9 éve
Szerintem BoB ma a legőrültebb játékait is kipróbálja.Elég laza drive volt 😀BondiLángszoró vs hóember könnyűségű.iktriad