Houston Texans - Jacksonville Jaguars
több mint 10 éve
igazából úgy lenne stílusos, ha egy utolsó perces Watt picksix/elkapott TD/futott TD/passzolt TD-vel nyerne és jutna PO-ba a Texans 😊Dexxter TailorAhhoz előbb kéne még egy Texans labdaeladás. 😀😀
több mint 10 éve
igazából úgy lenne stílusos, ha egy utolsó perces Watt picksix/elkapott TD/futott TD/passzolt TD-vel nyerne és jutna PO-ba a Texans 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
A fene. 😕
több mint 10 éve
AJ td megérdemelte
több mint 10 éve
Ik lécci adjátok már le a meccset ha már a Chargers kikapott, Texans akarok a PO-ban látni.Sixo67Nem rajtam múlik, hanem Keenumon. 😀
több mint 10 éve
Telvin Smithnnek még 2 szerelés kell a 100hoz! Ma már 10nél jár. Megint.
több mint 10 éve
Ik lécci adjátok már le a meccset ha már a Chargers kikapott, Texans akarok a PO-ban látni.
több mint 10 éve
Andre Johnson ma nagyot játszik.iktriadIgen de ezt simán megoldhatta volna...
több mint 10 éve
Andre Johnson ma nagyot játszik.
több mint 10 éve
Foster sérült?LanceVanceIgen.
több mint 10 éve
Nagyon jön a Texans megint. 😕
több mint 10 éve
JJ-t QBnak és nincs gond 😀Egyébként ha ma nem nyerünk, azt csak saját magunknak köszönhetjük majd meg.BondiKeenumnak elsősorban.Sixo67
több mint 10 éve
Egyébként ha ma nem nyerünk, azt csak saját magunknak köszönhetjük majd meg.BondiKeenumnak elsősorban.
több mint 10 éve
Egyébként ha ma nem nyerünk, azt csak saját magunknak köszönhetjük majd meg.
több mint 10 éve
Off A KC D óriásit játszik
több mint 10 éve
Mi meg reménykedtünk a PO-ban mikor a pozitív mérleg se biztos 😀
több mint 10 éve
Ez nagyon szép volt...BondiKöszönjük.
több mint 10 éve
Ki gondolta volna, hogy az fog elhangzani, hogy Fitzmagic-el a kezdőben PO-ba jutott volna a Texans?
több mint 10 éve
éés tessék 😀Keenumra várunk. 😀iktriadhát tegyetek értevalakisBrowns TD😀swatt99Az mi durva lenne, ha a Chargers és a Ravens is kikapna, de a Texans is. 😀😀iktriad
több mint 10 éve
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL