NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 681
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Houston Texans - New England Patriots
több mint 4 éve
elment egy valag idő 3 rohadt pontért😕
több mint 4 éve
folk milyen gecidagadt
több mint 4 éve
Mi a faszt néz Cam ilyenkor?????"uhh azok a fekete kartapaszok nagyon jó kiegészítők"
vpi
több mint 4 éve
ez jo hivas volt xDgyönyörű blokk az end around fake-t futó wrtől
Adirotor
this way sir
több mint 4 éve
Mi a faszt néz Cam ilyenkor?????
több mint 4 éve
Cam nem igaz, hogy nem látja, hogy jönnek és dobja el a picsába?????
több mint 4 éve
ez jo hivas volt xD
több mint 4 éve
Azért mikor a liga legkevesebbet szabálytalankodó csapatára dobálnak ennyi zászlót, kissé gyanús lesz 😊
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Amikor ránézek Newton a center mögött, nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy csak egy vendégművészt látok.
több mint 4 éve
Pedig de 😀Az öltözködésének mondjuk semmi köze a gagyi játékáhozNewton egyáltalán nem látja, hogy mit védekezik a D?ÁÁÁ nincs azon a szinten. Bakker szoknyát, meg öreganyám kendőjét hordja ne csodáld hogy csak az ösztön semmi más
zinedine5
ParadSEC
jamaicababa
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Azért a zebrák nem szeretnék, ha nyernénk. Egy ilyen bármikor bemondható offensive holding mindig jól jön.
több mint 4 éve
azért jönnek a zászlók rendesen a zebráktól nem tudom miért mondjátok h nem fújnak be semmit
több mint 4 éve
Na végre sack is van 😊)))
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
byrd az anorák
több mint 4 éve
Az öltözködésének mondjuk semmi köze a gagyi játékáhozNewton egyáltalán nem látja, hogy mit védekezik a D?ÁÁÁ nincs azon a szinten. Bakker szoknyát, meg öreganyám kendőjét hordja ne csodáld hogy csak az ösztön semmi más
zinedine5
ParadSEC
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Newton egyáltalán nem látja, hogy mit védekezik a D?ÁÁÁ nincs azon a szinten. Bakker szoknyát, meg öreganyám kendőjét hordja ne csodáld hogy csak az ösztön semmi más
zinedine5
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Miért nem állt meg az óra? Byrd kifutott...
több mint 4 éve
Newton egyáltalán nem látja, hogy mit védekezik a D?Nem
zinedine5
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Newton egyáltalán nem látja, hogy mit védekezik a D?
több mint 4 éve
Szívesen 😀Offtopic, egész tegnap kerestem azt a kurva Ninkovich idézetet, örülök, hogy végre megvan 😊na soha nem gondoltam hogy ilyet leirok deSzánalom szurkolás? 😀
GOOOO PECCC
Adirotor
ParadSEC
jamaicababa
több mint 4 éve
nem arról volt szó, hogy nincs a Texansnak futás elleni védekezése???
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 018
www.youtube.com/watch?v=s2R2sH2ScBMTúl azon, hogy nyilván egy kalap fos ez a védekezés, komolyan nem értem, hogy a faszomba lehetnek ezek td-k...Én azt nem értem, hogy hogyan jutott eszébe bárkinek is a playoff. A futás elleni védekezés nem ér semmit, azt eddig is tudtuk, de hogy a pass rush/secondary is ekkora kalap szamóca Gilmore-al együtt, azt nem gondoltam.
Wyatt
Burkus
több mint 4 éve
Offtopic, egész tegnap kerestem azt a kurva Ninkovich idézetet, örülök, hogy végre megvan 😊na soha nem gondoltam hogy ilyet leirok deSzánalom szurkolás? 😀
GOOOO PECCC
Adirotor
ParadSEC
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
nálunk van a texans jövő évi 1. és 2. draftpickjena soha nem gondoltam hogy ilyet leirok deSzánalom szurkolás? 😀
GOOOO PECCC
Adirotor
ParadSEC