Houston Texans - Oakland Raiders
több mint 7 éve
nem szeretnem rontani a sporttv bizniszet, de aki nem itthon nezi annak itt egy link😊www.youtube.com/watch?v=8vmDklxhHrw
Szerkesztette: Pari
több mint 7 éve
you mean hejesjust for note, elvileg már ahogy én írtam úgy is helyes 😀Eredménykövetőben vagyunk, muszály lesz az.nézi még valaki a sporttvn amúgy rajtam kívül? 😊höri miatt muszáj 😀
yooker
Negritis
balintbaba
xn--helyesrs-fza2j.mta.hu/helyesiras/default/suggest?q=musz%C3%A1j
Negritis
több mint 7 éve
DPOY esélyesként azért...bocs!kicsit off de Mack azért elég csendes eddig...Duane Brown van vele szemben, az meg komoly akadály szokott lenni.
yooker
empty taxi
több mint 7 éve
mea culpaIronia volt azjust for note, elvileg már ahogy én írtam úgy is helyes 😀Eredménykövetőben vagyunk, muszály lesz az.nézi még valaki a sporttvn amúgy rajtam kívül? 😊höri miatt muszáj 😀
yooker
Negritis
balintbaba
Negritis
casaubon
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
zenét a népnek
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Há de broki-ról beszélünk!!Brock most megint elit... aztán eszébe jut, hogy mégse és lőttek az egésznek.3 jó passzal?
Awesome88
gaben
több mint 7 éve
casaubon
2 391
Ironia volt azjust for note, elvileg már ahogy én írtam úgy is helyes 😀Eredménykövetőben vagyunk, muszály lesz az.nézi még valaki a sporttvn amúgy rajtam kívül? 😊höri miatt muszáj 😀
yooker
Negritis
balintbaba
Negritis
több mint 7 éve
Brock most megint elit... aztán eszébe jut, hogy mégse és lőttek az egésznek.3 jó passzal?
Awesome88
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
bocs!kicsit off de Mack azért elég csendes eddig...Duane Brown van vele szemben, az meg komoly akadály szokott lenni.
yooker
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
just for note, elvileg már ahogy én írtam úgy is helyes 😀Eredménykövetőben vagyunk, muszály lesz az.nézi még valaki a sporttvn amúgy rajtam kívül? 😊höri miatt muszáj 😀
yooker
Negritis
balintbaba
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Brock most megint elit... aztán eszébe jut, hogy mégse és lőttek az egésznek.
több mint 7 éve
nézi még valaki a sporttvn amúgy rajtam kívül? 😊én lehet átkapcsoltam valahova véletlenül a youtube-ról, mert túl sok offense van nálam a képernyőn
yooker
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
bocs!kicsit off de Mack azért elég csendes eddig...
több mint 7 éve
ott hogy nem vot egy holding sem
több mint 7 éve
Eredménykövetőben vagyunk, muszály lesz az.nézi még valaki a sporttvn amúgy rajtam kívül? 😊höri miatt muszáj 😀
yooker
Negritis
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Ő sohasem játszotta volna be a Bluet.Nemááá, mi ez a hoki?galuska lebukott, ez a sport tv-s vezérlő képe volt
peach
baggio
több mint 7 éve
nézi még valaki a sporttvn amúgy rajtam kívül? 😊höri miatt muszáj 😀
yooker
több mint 7 éve
Nektek nem akadozik az álomstream?nem, ezért álomstream
Coolearie
több mint 7 éve
nézi még valaki a sporttvn amúgy rajtam kívül? 😊
több mint 7 éve
Nemááá, mi ez a hoki?galuska lebukott, ez a sport tv-s vezérlő képe volt
peach
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
a kis feherrepa milyet lott
több mint 7 éve
SSRichard nagyon élvezi, hogy játszhat, ez kéne az egész csapattól.Faragó mit játszik?
shawnka
Jakehomer
Coolearie
?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Ezt mindjuk Holmes le is vehette volna a 2 yardosnal...Nem számít, úgyis hátra indulnak majd, nem előre...
Rolni