Indianapolis Colts - Atlanta Falcons
2 hónapja
Algeier hol lesz jovore kezdo futo?
2 hónapja
Ez eddig egy jó meccs...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Ez nagyon sima sajnos eddig
2 hónapja
London már 40+ yard, go on dude
2 hónapja
ez szép volt Londonnak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
tekintve hogy on live tv volt kiírva ez a nevének, volt honnan meríteniMike Penis JrEz azert eleg olcso poen, senkinek se jutott meg eszebe…
Negritis, a vajda
Dennis90
2 hónapja
egyszer mindennek meg kell történnieJaja azt vagom, csak gyoztes kontra egybol 1/1 szerintem meg nem volt.Raiders SB Loss után lett 1/2Mondjuk volt egyebkent mar olyan, hogy adott evben a bajnok a kovetkezo szezonban 1/1 lett? 😀Figyelj kiegyezek abba ha idén 1/32-t de jövőre 1/1-et adtok. De szerintem amúgy te is 😀Nem szabad, ez most kva fontos meccs, nagyon nehez a tovabbi sorsolasunk, meg hat van ez a csapat, valami Jets, ennek jo volna ketszer 1/32-t adni tudod. 😀Sauce ma negy pick. Mark my word.Legyen, de aztán veszítsetek 😀
Stez
Wester
Stez
Wester
Durva lenne.
Stez
Negritis, a vajda
Stez
2 hónapja
Eddig ez a meccs is a hibákról szól. Nem szeretem az ilyen meccseket, kiszámíthatatlanok. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Jaja azt vagom, csak gyoztes kontra egybol 1/1 szerintem meg nem volt.Raiders SB Loss után lett 1/2Mondjuk volt egyebkent mar olyan, hogy adott evben a bajnok a kovetkezo szezonban 1/1 lett? 😀Figyelj kiegyezek abba ha idén 1/32-t de jövőre 1/1-et adtok. De szerintem amúgy te is 😀Nem szabad, ez most kva fontos meccs, nagyon nehez a tovabbi sorsolasunk, meg hat van ez a csapat, valami Jets, ennek jo volna ketszer 1/32-t adni tudod. 😀Sauce ma negy pick. Mark my word.Legyen, de aztán veszítsetek 😀
Stez
Wester
Stez
Wester
Durva lenne.
Stez
Negritis, a vajda
2 hónapja
Mike Penis JrEz azert eleg olcso poen, senkinek se jutott meg eszebe…
Negritis, a vajda
2 hónapja
Extra pont meg luxus... Ahh
2 hónapja
Innestől garbage time
2 hónapja
Mike Penis Jr
2 hónapja
Raiders SB Loss után lett 1/2Mondjuk volt egyebkent mar olyan, hogy adott evben a bajnok a kovetkezo szezonban 1/1 lett? 😀Figyelj kiegyezek abba ha idén 1/32-t de jövőre 1/1-et adtok. De szerintem amúgy te is 😀Nem szabad, ez most kva fontos meccs, nagyon nehez a tovabbi sorsolasunk, meg hat van ez a csapat, valami Jets, ennek jo volna ketszer 1/32-t adni tudod. 😀Sauce ma negy pick. Mark my word.Legyen, de aztán veszítsetek 😀
Stez
Wester
Stez
Wester
Durva lenne.
Stez
2 hónapja
Ott is a Sauce fumble, csak harmasban volt ebben a playben!
2 hónapja
úgyis kell, eldroppolni egy td-t kezdésnek
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
Ezzel konkrétan akár végig is mehetett volna.
2 hónapja
Mekkora drop
2 hónapja
Mondjuk volt egyebkent mar olyan, hogy adott evben a bajnok a kovetkezo szezonban 1/1 lett? 😀Figyelj kiegyezek abba ha idén 1/32-t de jövőre 1/1-et adtok. De szerintem amúgy te is 😀Nem szabad, ez most kva fontos meccs, nagyon nehez a tovabbi sorsolasunk, meg hat van ez a csapat, valami Jets, ennek jo volna ketszer 1/32-t adni tudod. 😀Sauce ma negy pick. Mark my word.Legyen, de aztán veszítsetek 😀
Stez
Wester
Stez
Wester
Durva lenne.
2 hónapja
Beírtam, hogy Drake London, de a Drake-t utána kitöröltem. Beküldés után már vártam valami hasonló megjegyzést 😀London ma is csillogjon, az a lényeg. Még ha ki is kapnak, akkor is 😊Berlin!😁🤣
shagi0206
Boccs a szar poénért...
nagir
2 hónapja
yo
2 hónapja
London ma is csillogjon, az a lényeg. Még ha ki is kapnak, akkor is 😊Berlin!😁🤣
shagi0206
Boccs a szar poénért...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Figyelj kiegyezek abba ha idén 1/32-t de jövőre 1/1-et adtok. De szerintem amúgy te is 😀Nem szabad, ez most kva fontos meccs, nagyon nehez a tovabbi sorsolasunk, meg hat van ez a csapat, valami Jets, ennek jo volna ketszer 1/32-t adni tudod. 😀Sauce ma negy pick. Mark my word.Legyen, de aztán veszítsetek 😀
Stez
Wester
Stez
Lesz ez még így se!