Indianapolis Colts - Atlanta Falcons
2 hónapja
londonon kívül nincs épkézláb wr kereten. mooney egy speedster akit nem tudunk használni mert szar a passblock és szar az oc is. pitts top3 bűne fontenonak, irgalmatlan nagy bust. mcloudot kibasztuk, neki még voltak értelmezhető meccsei. ezek után meg a nukleáris sivatag, ps szökevények kerülnek pályára.Mooney iden sajna inkabb WR3 mint WR2 szint…de akkor ki a wr2? Bijan? 😊
Dennis90
shagi0206
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
Jeesus, ki gondolta volna hogy mi kovetkezik mikor kikuldik Bijant szelre. Szerintem ezek utan Zach Robinson az eletben nem kap munkat az NFL-benbroncos special
Dennis90
hány és hány ilyet láttam az elmúlt 2.5 évbe
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Hat persze, hogy nalam van. 😀Legyen Bijan 100 futott yard, 2 TD, 7 elkapas, 100 yard, TD es nyerjen a Colts, erre jottem ra.Persze, mert nálad van Bijan fantasyban.
Stez
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
Kurva sokat droppolt iden, azert ugy nehez Penixre fogni.Mooney iden sajna inkabb WR3 mint WR2 szint…Mert szar passzokat kap? 😊
Dennis90
Speedster szar hammyvel nem jó kombó
Jakehomer
2 hónapja
Jeesus, ki gondolta volna hogy mi kovetkezik mikor kikuldik Bijant szelre. Szerintem ezek utan Zach Robinson az eletben nem kap munkat az NFL-ben
2 hónapja
Mooney iden sajna inkabb WR3 mint WR2 szint…Mert szar passzokat kap? 😊
Dennis90
Speedster szar hammyvel nem jó kombó
Tepper takarodj!
2 hónapja
úgy akár wr1 is lehet, nem tudom Londonnak több targetje van eTargetek alapján ő az nem? Vagy Pitts?Mooney iden sajna inkabb WR3 mint WR2 szint…de akkor ki a wr2? Bijan? 😊
Dennis90
shagi0206
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
Targetek alapján ő az nem? Vagy Pitts?Mooney iden sajna inkabb WR3 mint WR2 szint…de akkor ki a wr2? Bijan? 😊
Dennis90
shagi0206
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Mooney iden sajna inkabb WR3 mint WR2 szint…de akkor ki a wr2? Bijan? 😊
Dennis90
2 hónapja
Legyen Bijan 100 futott yard, 2 TD, 7 elkapas, 100 yard, TD es nyerjen a Colts, erre jottem ra.Persze, mert nálad van Bijan fantasyban.
Stez

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Mooney iden sajna inkabb WR3 mint WR2 szint…
2 hónapja
Legyen Bijan 100 futott yard, 2 TD, 7 elkapas, 100 yard, TD es nyerjen a Colts, erre jottem ra.
2 hónapja
na, megvan alford első égése. lesz még
2 hónapja
Pierce-t nem lesz olcsó visszaigazolni.

2 hónapja
PIERCEEEEEE, végre. Azt hiszem neki ez az első TD idén
2 hónapja
Ez ma 53-48 lesz remélem ide
2 hónapja
Tayloooor
2 hónapja
egy burner féle karriert nézek ki a dologbólAlgeier hol lesz jovore kezdo futo?azt nem tudom, de kezdő anyag. Bengals?
Dennis90
shagi0206
Algeier hol lesz jovore kezdo futo?egy burner féle karriert nézek ki a dologból
Dennis90
2 hónapja
azok draftolni fognak futót. Lehet az 1. körbenAlgeier hol lesz jovore kezdo futo?KC
Dennis90
Janek
2 hónapja
Ez eddig egy jó meccs...nem játszik a broncos, egyből élvezhető 😊
nagir
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Algeier hol lesz jovore kezdo futo?azt nem tudom, de kezdő anyag. Bengals?
Dennis90
2 hónapja
A védelem is visszatért az eddigi idei formájához.

2 hónapja
le is lehet fújni