Indianapolis Colts - Atlanta Falcons
2 hónapja
Na, Jones elássa magát, vagy megmenti?Warren megmenti őt.
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
ott van!!!!
2 hónapja
Punt lesz
2 hónapja
Na, Jones elássa magát, vagy megmenti?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Ki szidta itt Franklint? 2 TFL 3 play alatt.én, de a denveri troyt
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
tényleg döntő lehet az ST ezen a meccsen
2 hónapja
Ki szidta itt Franklint? 2 TFL 3 play alatt.Leszarom, remelem holnap kibasszuk.
iktriad
2 hónapja
Ki szidta itt Franklint? 2 TFL 3 play alatt.
2 hónapja
mondjuk kipróbalhatnánk, hogy meglepő módon elsőre passzolunk, utána futunk. meg, hogy csak rövid slantekkel haladunk. vagy ilyesmi.most az van h futás vagy 10+ yardos passz. robinson is ugyanolyan szar mint a qb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
Franklin remelem csak a feldobasra megy a palyara, aztan jatsszunk inkabb tiz vedovel, szarabb nem lenne az egysegnesze, ott a sack 😀
Stez
2 hónapja
jeeeee
2 hónapja
Borzasztó flag

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
ezt óriási geciség volt bedobni, főleg ilyen szituban
2 hónapja
Ez azert ajandek volt a Falconsnak
2 hónapja
Nevetseges
2 hónapja
Sztem blackmon ma a legjobb támadónk. ez egy vicc zászló volt ezzel együtt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
nemár bazdmeg!
2 hónapja
Akkor nem, ha vezetsz egy 8-9 perces drive-ot, TD-vel a vegen (ez most elmeletileg mondom)Szerintem egyértelműen a védekezés jobb, bármitől függetlenülColts nyerte a feldobást és támadást választott?Aha. Nem bízunk a védelemben. Vagy csak Steichen ma mindenben rosszul dönt.
Szesze
peterk2005 udvari bolond
Wester
2 hónapja
Abbol a szempontbol en nem szeretem, hogy masodikkent tamadni teljesen mas lelektan, csak a mezonygolra mesz, ovatos vagy es beszarian mesz neki a playcallingnak is szvsz sok esetben, mert nem akarsz rizikozni.Szerintem egyértelműen a védekezés jobb, bármitől függetlenülColts nyerte a feldobást és támadást választott?Aha. Nem bízunk a védelemben. Vagy csak Steichen ma mindenben rosszul dönt.
Szesze
peterk2005 udvari bolond
Wester
2 hónapja
Mert elrontottak a penzfeldobast, a reklam alatt megismeteltek, es azt a Falcons nyerteMi vedekezunk.Colts nyerte a feldobást és támadást választott?Aha. Nem bízunk a védelemben. Vagy csak Steichen ma mindenben rosszul dönt.
Szesze
peterk2005 udvari bolond
Stez
2 hónapja
persze, de ez is lett végülSzerintem egyértelműen a védekezés jobb, bármitől függetlenülColts nyerte a feldobást és támadást választott?Aha. Nem bízunk a védelemben. Vagy csak Steichen ma mindenben rosszul dönt.
Szesze
peterk2005 udvari bolond
Wester