Indianapolis Colts - Atlanta Falcons
2 hónapja
Szerintem egyértelműen a védekezés jobb, bármitől függetlenülColts nyerte a feldobást és támadást választott?Aha. Nem bízunk a védelemben. Vagy csak Steichen ma mindenben rosszul dönt.
Szesze
peterk2005 udvari bolond
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Mi vedekezunk.Colts nyerte a feldobást és támadást választott?Aha. Nem bízunk a védelemben. Vagy csak Steichen ma mindenben rosszul dönt.
Szesze
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
Colts nyerte a feldobást és támadást választott?Aha. Nem bízunk a védelemben. Vagy csak Steichen ma mindenben rosszul dönt.
Szesze

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
nem, védekeznek, jó ez így
2 hónapja
Colts nyerte a feldobást és támadást választott?
2 hónapja
En vedekeztem volna eloszor…Alapbol egy vlagi nagy gyokerseg ez az OT szabaly, hogy ha az elso nem szerez pontot, utana mar az elso pont nyer.
Bence94
2 hónapja
En vedekeztem volna eloszor…Ugyanarra gondolunk.
Bence94

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Én most védekezést választottam volna. Most nem tudjuk, hogy esetleges FG-t rúghatjuk vagy TD-re kell menni.

2 hónapja
En vedekeztem volna eloszor…Colts választotta a kezdést? nemár
Bence94
2 hónapja
En vedekeztem volna eloszor…
2 hónapja
Franklin remelem csak a feldobasra megy a palyara, aztan jatsszunk inkabb tiz vedovel, szarabb nem lenne az egyseg
2 hónapja
a kettő ugyanaz 😀 ha nem jó a fal akkor DJ szar.. max a futást tudja akkor hozzá tenniDJ szépen visszahozta itt a végén, remélem kitart a lendület OT-ben isAz a gond, hogy nem csak Jones problémás, hanem a pass block is borzasztó. Nem tudom hogy tudtunk ennyire visszaesni, de hatalmasat esett a fal teljesítménye (passz blokkban).
Szesze
peterk2005 udvari bolond
2 hónapja
DJ szépen visszahozta itt a végén, remélem kitart a lendület OT-ben isAz a gond, hogy nem csak Jones problémás, hanem a pass block is borzasztó. Nem tudom hogy tudtunk ennyire visszaesni, de hatalmasat esett a fal teljesítménye (passz blokkban).
Szesze

2 hónapja
ezt elejteni..Classic már azon agyalt, hova fog fordulni/futni, közben elfelejtette megfogni a lasztit, slumpoló wr-ek signature move-ja
Szesze
Tepper takarodj!
2 hónapja
jó, de annak már 4 éveLaquon Tradwell? Az még játszik? Ordas nagy wr bustTrevor első évében kb WR1 volt nálunk Meyer alatt. 😀
shagi0206
iktriad
2 hónapja
hosszabbításban még nem kaptunk ki idén, szóval jöhet 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
Laquon Tradwell? Az még játszik? Ordas nagy wr bustTrevor első évében kb WR1 volt nálunk Meyer alatt. 😀
shagi0206
2 hónapja
DJ szépen visszahozta itt a végén, remélem kitart a lendület OT-ben is
2 hónapja
mooney olyan szépen ejtette el hogy aszittem troy franklint vagy jerry jeudyt látom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
és innentől hosszabbítás
2 hónapja
az grounding
2 hónapja
Laquon Tradwell? Az még játszik? Ordas nagy wr bust
2 hónapja
ezt elejteni..