Indianapolis Colts - Atlanta Falcons
25 napja
ha úgy alakul akkor most már be kell vállalni az FG-t is, nem kell mindenáron TD, van még idő bőven
25 napja
Na ez a st play igazi falconsos volt es leirja a szezont😅
25 napja
Villanthatna valamit a támadóoldal mert a Defense és az STn nem múlik a győzelem maaz előző drive nagyon szép volt.. egészen a végéig
bobi0092
25 napja
lol, kiszaladok boltba erre vezet a falconesa bolt az új budi
Negritis, a vajda
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
Villanthatna valamit a támadóoldal mert a Defense és az STn nem múlik a győzelem ma
25 napja
nézd meg ezt a három passzkísérletet. alkalmatlan basszameg. nb2-es fodballista.penix tud dobni, a karja is megvan. csak még nincs bekalibrálva 😀 amúgy minden meccsen dob pár homályt, kb a huskiesban is megtette ugyanezt. ezzel azért együtt lehet élni.Szerintem meg a karja kb. vetekszik Richardsoneval, nem NFL-szint es alap dobasokat nem tud megcsinalni, fejben meg teljesen zacsko. Valojaban azt nem ertem, hogy ilyen projekt jatekosok, mint Penix vagy Richardson, akikrol tudod, hogy alaphangon ket-harom ev padozas es fejlodes kell nekik, es akkor is lutrik teljesen, hogy lehetnek top5 meg top10-es valasztasok egy drafton.szerintem túl szigorú vagy. múlt héten kurva jó volt. most meg kurva szar. hullamzik. pont mint egy rookie, akit amúgy 30+ dobatnak konstans, átlag alatti fallal és zero skill sorral. majd ha jövő év végén is itt tart akkor lehet kukázni.Ez is borzalmas passz volt Penixtőlaz egesz ember borzalmas. alkalmatlan az nflre.
shagi0206
Kenny
peach
Stez
peach
meccseket bukunk miatta.
Szerkesztette: Kenny
25 napja
mondjuk most nem segített azon h védjem 😀 ezzel együtt zac robinson továbbra is egy zseni
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
25 napja
2007 vibespenix tud dobni, a karja is megvan. csak még nincs bekalibrálva 😀 amúgy minden meccsen dob pár homályt, kb a huskiesban is megtette ugyanezt. ezzel azért együtt lehet élni.kell egy golfütő meg Craig Bellamy majd beállítja ő mint anno Riise lábát 😀
peach
Negritis, a vajda
25 napja
ezaz
25 napja
penix tud dobni, a karja is megvan. csak még nincs bekalibrálva 😀 amúgy minden meccsen dob pár homályt, kb a huskiesban is megtette ugyanezt. ezzel azért együtt lehet élni.kell egy golfütő meg Craig Bellamy majd beállítja ő mint anno Riise lábát 😀
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
penix tud dobni, a karja is megvan. csak még nincs bekalibrálva 😀 amúgy minden meccsen dob pár homályt, kb a huskiesban is megtette ugyanezt. ezzel azért együtt lehet élni.Szerintem meg a karja kb. vetekszik Richardsoneval, nem NFL-szint es alap dobasokat nem tud megcsinalni, fejben meg teljesen zacsko. Valojaban azt nem ertem, hogy ilyen projekt jatekosok, mint Penix vagy Richardson, akikrol tudod, hogy alaphangon ket-harom ev padozas es fejlodes kell nekik, es akkor is lutrik teljesen, hogy lehetnek top5 meg top10-es valasztasok egy drafton.szerintem túl szigorú vagy. múlt héten kurva jó volt. most meg kurva szar. hullamzik. pont mint egy rookie, akit amúgy 30+ dobatnak konstans, átlag alatti fallal és zero skill sorral. majd ha jövő év végén is itt tart akkor lehet kukázni.Ez is borzalmas passz volt Penixtőlaz egesz ember borzalmas. alkalmatlan az nflre.
shagi0206
Kenny
peach
Stez
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
25 napja
Lehetett - sőt rúgni kellett volna -, mert látszott, hogy csak a RB toss van a playbookban. Ha én tudtam előre, szerinted a Falcons defense nem tudta?Nem szégyen ám rúgni, mondjon is bármit az analitika.itt már nem lehetett rúgni, korábban voltak olyan szituk amikor igen
Kampman
Szesze
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
A karjukrol beszeltem es az nagyon is.Meglatjuk kinek lesz igaza, baromira nem hasonlot a jatekuk Richardsonnak es Penixnek…Szerintem meg a karja kb. vetekszik Richardsoneval, nem NFL-szint es alap dobasokat nem tud megcsinalni, fejben meg teljesen zacsko. Valojaban azt nem ertem, hogy ilyen projekt jatekosok, mint Penix vagy Richardson, akikrol tudod, hogy alaphangon ket-harom ev padozas es fejlodes kell nekik, es akkor is lutrik teljesen, hogy lehetnek top5 meg top10-es valasztasok egy drafton.szerintem túl szigorú vagy. múlt héten kurva jó volt. most meg kurva szar. hullamzik. pont mint egy rookie, akit amúgy 30+ dobatnak konstans, átlag alatti fallal és zero skill sorral. majd ha jövő év végén is itt tart akkor lehet kukázni.Ez is borzalmas passz volt Penixtőlaz egesz ember borzalmas. alkalmatlan az nflre.
shagi0206
Kenny
peach
Stez
Dennis90
25 napja
Nem szégyen ám rúgni, mondjon is bármit az analitika.itt már nem lehetett rúgni, korábban voltak olyan szituk amikor igen
Kampman
25 napja
Meglatjuk kinek lesz igaza, baromira nem hasonlot a jatekuk Richardsonnak es Penixnek…Szerintem meg a karja kb. vetekszik Richardsoneval, nem NFL-szint es alap dobasokat nem tud megcsinalni, fejben meg teljesen zacsko. Valojaban azt nem ertem, hogy ilyen projekt jatekosok, mint Penix vagy Richardson, akikrol tudod, hogy alaphangon ket-harom ev padozas es fejlodes kell nekik, es akkor is lutrik teljesen, hogy lehetnek top5 meg top10-es valasztasok egy drafton.szerintem túl szigorú vagy. múlt héten kurva jó volt. most meg kurva szar. hullamzik. pont mint egy rookie, akit amúgy 30+ dobatnak konstans, átlag alatti fallal és zero skill sorral. majd ha jövő év végén is itt tart akkor lehet kukázni.Ez is borzalmas passz volt Penixtőlaz egesz ember borzalmas. alkalmatlan az nflre.
shagi0206
Kenny
peach
Stez
25 napja
💯Szerintem meg a karja kb. vetekszik Richardsoneval, nem NFL-szint es alap dobasokat nem tud megcsinalni, fejben meg teljesen zacsko. Valojaban azt nem ertem, hogy ilyen projekt jatekosok, mint Penix vagy Richardson, akikrol tudod, hogy alaphangon ket-harom ev padozas es fejlodes kell nekik, es akkor is lutrik teljesen, hogy lehetnek top5 meg top10-es valasztasok egy drafton.szerintem túl szigorú vagy. múlt héten kurva jó volt. most meg kurva szar. hullamzik. pont mint egy rookie, akit amúgy 30+ dobatnak konstans, átlag alatti fallal és zero skill sorral. majd ha jövő év végén is itt tart akkor lehet kukázni.Ez is borzalmas passz volt Penixtőlaz egesz ember borzalmas. alkalmatlan az nflre.
shagi0206
Kenny
peach
Stez
25 napja
Valojaban azt nem ertem, hogy ilyen projekt jatekosok, mint Penix vagy Richardson, akikrol tudod, hogy alaphangon ket-harom ev padozas es fejlodes kell nekik, es akkor is lutrik teljesen, hogy lehetnek top5 meg top10-es valasztasok egy drafton.max annyit látok hogy 3 év után bedobni őket és akkor van 2 évig olcsó játékosod akivel instant SB window
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
Steichen bmeg, ennek minek mentünk neki. Harmadik negyedben vagyunk....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Édes tököcském 😀 mi ez
25 napja
éreztem, h ez nem lesz meg 😕