Indianapolis Colts - Buffalo Bills

1 feliratkozó

2 napja
Stez SMU Mustangs 43 294 — Whoops, looks like something went wrong.
Flacco, takarodj...
Bence94
Nem Flacco szolt Steichennek, hogy mindenkepp eroltetni kell foloslegesen a negyedik kiserletet, amikor 20-13 az allas es van egy negyed.

Steichen mar tavaly is bizonyitotta tobbszor, hogy nem erzi, mikor kell faszt meregetni es mikor kell a biztos pontokat elrakni inkabb.

Flacco kapja az ivet a meccs miatt, kozben ez a mai nem Flacco flopja elsodlegesen, hanem Steichene, ezt azert nem kene elfelejteni. Megint egy szar, amit csinal.

Ha Downs nem droppol el td-t, es Steichen rugat most, 23-20 lenne ide. Ja, Flacco fos ma, de nem kene elfelejteni, hogy AR ennel is rosszabb, mint ahogy azt sem, hogy a legszarabb meg kiemelkedoen Steichen.
Stez
Igen, de akkor mi a terv a jovore??
Bence94
En ugy vagyok mar vele, hogy legyen barmi, amig szerepel benne Ballard eltakaritasa, addig boldog leszek.

2 napja
Bence94 Indianapolis Colts 1 942
Flacco, takarodj...
Bence94
Nem Flacco szolt Steichennek, hogy mindenkepp eroltetni kell foloslegesen a negyedik kiserletet, amikor 20-13 az allas es van egy negyed.

Steichen mar tavaly is bizonyitotta tobbszor, hogy nem erzi, mikor kell faszt meregetni es mikor kell a biztos pontokat elrakni inkabb.

Flacco kapja az ivet a meccs miatt, kozben ez a mai nem Flacco flopja elsodlegesen, hanem Steichene, ezt azert nem kene elfelejteni. Megint egy szar, amit csinal.

Ha Downs nem droppol el td-t, es Steichen rugat most, 23-20 lenne ide. Ja, Flacco fos ma, de nem kene elfelejteni, hogy AR ennel is rosszabb, mint ahogy azt sem, hogy a legszarabb meg kiemelkedoen Steichen.
Stez
Igen, de akkor mi a terv a jovore??
2 napja
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 323 — én ezt meguntam
Megvakultam!
2 napja
Flacco, takarodj...
Bence94

2 napja
Flacco, takarodj...
2 napja
Kivancsi vagyok, mit mond majd Steichen Flaccorol….
2 napja
uatu Indianapolis Colts 939 — uatu@freemail.hu
Ez a 4 és 1 tragikus volt. A töketlenség netovábbja.
2 napja
Jones nem igazan tudja, milyen rendezvenyen van…
2 napja
Mi van itt😂😂
2 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 735 — Panthers fan
Gyakorlatilag 10 percen belül fehér zászlót lengettek hazai pályán, csodálatos. Kíváncsi vagyok hogy szezon végén kit rúgnak ki és ki maradhat. Meg hogy Flacco meddig lesz kezdő, mert ez jelenleg AR-t is alulmúlja, viszont ebbe a csapatban nincs sok értelme visszarakni Richardsont.
Baba Yaga
Egál van, Flacco dominál 😀

Tepper takarodj!
2 napja
Raimann megserult, fasza…
2 napja
Ezt el kell kapni….
2 napja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 829
Gyakorlatilag 10 percen belül fehér zászlót lengettek hazai pályán, csodálatos. Kíváncsi vagyok hogy szezon végén kit rúgnak ki és ki maradhat. Meg hogy Flacco meddig lesz kezdő, mert ez jelenleg AR-t is alulmúlja, viszont ebbe a csapatban nincs sok értelme visszarakni Richardsont.
2 napja
Best chance 😀

Tepper takarodj!
2 napja
Lewiskecs Indianapolis Colts 68
 nflhunter.com/indianapolis-colts-game/
2 napja
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2 napja
Gyerekek, mi van itt…
2 napja
Bazsinho Buffalo Bills 998
A marha jó stream miatt kb semmit nem láttam a drivebol. De a reklám faszan megy....
2 napja
Na jo😂😂😂😂
2 napja
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 283 — no es importante
Jó estèt, valaki egy működő streamet tudna linkelni ?
Go blue 91
Íme a gyűjtőoldal

v2.sportsurge.net/watch-37799-buffalo-indianapolis

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 napja
Flacco-td!

2 napja
Jöhet Richardson lol

Tepper takarodj!
2 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 247
Go blue 91
 realsporter.info/sada/waza/2024/ete-s3/
2 napja
Go blue 91 9
2 napja
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 283 — no es importante
19:00

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal