Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 10 éve
megtehetjük h pihentetjük Ricsit a Denver elleni meccsre #respect
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Jöjjön Campbell!vagy a jagsnek?😀
Egyébként ha nem túl hálás Bengals drukkernek lenni, milyen pl a Raidersnek szurkolni?mustaine
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Azért bíznak Daltonban, meg Cutlerban, mert baszki Lindley is tudott kezdeni PO meccsen.Meglepő módon nincs 32 Brady a ligában.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Jöjjön Campbell!ahogy halad a szezon egyre nyugisabb
Egyébként ha nem túl hálás Bengals drukkernek lenni, milyen pl a Raidersnek szurkolni?mustaine
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
jajj de szeretem, amikor Ricsi elkezd magyarázni, és szó szerint szétoltja LewistStezDaltonról miket mond?
több mint 10 éve
Ami késik nem múlik 😀Nem vagyok Oilers fan. Knicks meccset is általában csak akkor nézek, ha OW ott van az első sorban a nézőtéren. 😀😀iktriadAzok a Jags fanok kombinálva egy Edmonton Oilers és New York Knicks, Nem ismersz magadra Ik? 😀Stev85Igen, hogy Stev85 valójában egy alien. 😀😀iktriadha belőle jön, az egy kicsit mást jelentStezOI, Megjöttem, bocs srácok MelóbólStev85Mennyit dobott ma Anthony a Knicksben?iktriad

több mint 10 éve
ezt megint muszáj 😊NFL war room:
"He's just a system QB, he had wide-open WRs everywhere."
"OK, what if we just ran that system?"
"Get out."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Legalább tudnak mosolyogni a padon...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Tényleg, mit látott a GM és Lewis Daltonban 96 millióért??Stev85Pénznyelőt ööööö pénzmosót? 😛
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Tényleg, mit látott a GM és Lewis Daltonban 96 millióért??Stev85a csapat jövőjét sajnos.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Jöjjön Campbell!vagy a Billsnek 😀 a Raiders legalább ~11 éve eljutott a SB-ig
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
Tényleg, mit látott a GM és Lewis Daltonban 96 millióért??Stev85FIX Playoff-ba jutást😀

több mint 10 éve
Jöjjön Campbell!Őket néha már pszichológus kezeli...

több mint 10 éve
jajj de szeretem, amikor Ricsi elkezd magyarázni, és szó szerint szétoltja Lewist

több mint 10 éve
Nem vagyok Oilers fan. Knicks meccset is általában csak akkor nézek, ha OW ott van az első sorban a nézőtéren. 😀😀Azok a Jags fanok kombinálva egy Edmonton Oilers és New York Knicks, Nem ismersz magadra Ik? 😀Stev85Igen, hogy Stev85 valójában egy alien. 😀😀iktriadha belőle jön, az egy kicsit mást jelentStezOI, Megjöttem, bocs srácok MelóbólStev85Mennyit dobott ma Anthony a Knicksben?iktriad
több mint 10 éve
Jöjjön Campbell!Egyébként ha nem túl hálás Bengals drukkernek lenni, milyen pl a Raidersnek szurkolni?

több mint 10 éve
Tényleg, mit látott a GM és Lewis Daltonban 96 millióért??

több mint 10 éve
Százmillióóóóó! Csak előjött ez a bullshit.
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Ha csak a D# nem csinál egy turnoverből TD-t, akkor pakolás van.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Detroitban ezért megtaposták volnaEz mi a faszom volt? ????? Lefekszik -16-nál....MarioAnaSok mindent elmond róla...moncsy91

több mint 10 éve
Dalton a meccs végén elmondhatja nem csináltam semmi rosszat nem adtam el a labdát. A baj az, hogy mást se nagyon csinált......
több mint 10 éve
mínusz yardos becsúszás, 2 yardos passz oldalra (incomplete), 3 yardos qb scramble, wow, így nehéz lesz fordítani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal