Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 9 éve
munoz
1 213
Egy franchise, ami története során négyszer jutott a PO-ba, majd ezt megteszik egymás után négyszer, ott nem fogják szétrobbantani a rendszert. Ezt nehéz lenyelni évről-évre, de a tulajnak ez fontosabb.Viszont felvetődik a kérdés, hogy hogy lehet továbblépni?Tényleg, mit látott a GM és Lewis Daltonban 96 millióért??Stev85a csapat jövőjét sajnos.MarioAna
Ha nem változtattok, sosem lesz változás. Lehet egy drasztikus Dalton cut érné a legtöbbet.
Good to great...nehéz döntések kellenek ehhezHulkeinstein
több mint 9 éve
Colt Fanok, Csak nekem gáz Tipton is megelőzi Trichet, vagy még kezelik a "nemi" betegségét? 😀Stev85Trich a múlté, pezsgőt bontottam ma azért, mert nem játszik...
több mint 9 éve
Rob Johnson PO győzelmét nem is láttad?Nem: 2005, 2007, sajna mindkettőn kikaptunk a Patstől. Akkor még szombat éjjeli mecset, ami a Steelers- Jaguars volt nem adták itthon. 😕iktriad1et és ismételték? 😀NegritisÉn láttam Jaguaros playoff meccset a Sport Tvn. Kétszer!iktriadJöjjön Campbell!vagy a jagsnek?😀Negritis
Egyébként ha nem túl hálás Bengals drukkernek lenni, milyen pl a Raidersnek szurkolni?mustaine
több mint 9 éve
Colt Fanok, Csak nekem gáz Tipton is megelőzi Trichet, vagy még kezelik a "nemi" betegségét? 😀Stev85Pihentetik a Broncos meccsre.
több mint 9 éve
mukijoe
1 041
Castonzo ma nagyot melózik.
több mint 9 éve
Colt Fanok, Csak nekem gáz Tipton is megelőzi Trichet, vagy még kezelik a "nemi" betegségét? 😀Stev85nem volt rá szükség, jegeljük
több mint 9 éve
Colt Fanok, Csak nekem gáz Tipton is megelőzi Trichet, vagy még kezelik a "nemi" betegségét? 😀Stev85Ezen már rég túlléptümk
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 9 éve
úgy, hogy 100 millát adnak a kezdő qb-nak?A Bengals pl ezt csinálja, csak most hiányzik a fél csapatukgabokockaAzért bíznak Daltonban, meg Cutlerban, mert baszki Lindley is tudott kezdeni PO meccsen.akkor miért nem próbálnak olyan rendszert futtatni egyes csapatok, ahol a qb szerepe nem annyira hangsúlyos?baggio
Meglepő módon nincs 32 Brady a ligában.gabokocka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
😀Nem: 2005, 2007, sajna mindkettőn kikaptunk a Patstől. Akkor még szombat éjjeli mecset, ami a Steelers- Jaguars volt nem adták itthon. 😕iktriad1et és ismételték? 😀NegritisÉn láttam Jaguaros playoff meccset a Sport Tvn. Kétszer!iktriadJöjjön Campbell!vagy a jagsnek?😀Negritis
Egyébként ha nem túl hálás Bengals drukkernek lenni, milyen pl a Raidersnek szurkolni?mustaine
mondjuk Tebow előtt én se idegeskedtem a PO-n 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Colt Fanok, Csak nekem gáz Tipton is megelőzi Trichet, vagy még kezelik a "nemi" betegségét? 😀
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Jót elröhögcséltek a Bengals játékosok.www.youtube.com/watch?v=Y2vTzHf2tus
A drukkerek meg agyfaszt kapnak.Bazzani
több mint 9 éve
A Bengals pl ezt csinálja, csak most hiányzik a fél csapatukAzért bíznak Daltonban, meg Cutlerban, mert baszki Lindley is tudott kezdeni PO meccsen.akkor miért nem próbálnak olyan rendszert futtatni egyes csapatok, ahol a qb szerepe nem annyira hangsúlyos?baggio
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Nem: 2005, 2007, sajna mindkettőn kikaptunk a Patstől. Akkor még szombat éjjeli mecset, ami a Steelers- Jaguars volt nem adták itthon. 😕1et és ismételték? 😀NegritisÉn láttam Jaguaros playoff meccset a Sport Tvn. Kétszer!iktriadJöjjön Campbell!vagy a jagsnek?😀Negritis
több mint 9 éve
mukijoe
1 041
Érezted a hideget a nyakadon?:pÉn láttam Jaguaros playoff meccset a Sport Tvn. Kétszer!iktriadJöjjön Campbell!vagy a jagsnek?😀Negritis
több mint 9 éve
szarrá oltják őt isjajj de szeretem, amikor Ricsi elkezd magyarázni, és szó szerint szétoltja LewistStezDaltonról miket mond?Vrijbloed
teszem hozzá, őt még jogosan lehet oltani, de Lewist, amikor folyamatosan PO-zik...
azért kurvára nem szar edző, sőt, Ricsi meg kikiáltotta valami tróger szarnak
több mint 9 éve
Jót elröhögcséltek a Bengals játékosok.Már hozzászoktak, hogy ez lesz...
A drukkerek meg agyfaszt kapnak.Bazzani
több mint 9 éve
Viszont felvetődik a kérdés, hogy hogy lehet továbblépni?Tényleg, mit látott a GM és Lewis Daltonban 96 millióért??Stev85a csapat jövőjét sajnos.MarioAna
Ha nem változtattok, sosem lesz változás. Lehet egy drasztikus Dalton cut érné a legtöbbet.
Good to great...nehéz döntések kellenek ehhez
több mint 9 éve
1et és ismételték? 😀Én láttam Jaguaros playoff meccset a Sport Tvn. Kétszer!iktriadJöjjön Campbell!vagy a jagsnek?😀Negritis
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
munoz
1 213
Már a szurkolók sem idegesek. Megvan a 4. one and done.
több mint 9 éve
Azért bíznak Daltonban, meg Cutlerban, mert baszki Lindley is tudott kezdeni PO meccsen.akkor miért nem próbálnak olyan rendszert futtatni egyes csapatok, ahol a qb szerepe nem annyira hangsúlyos?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Én láttam Jaguaros playoff meccset a Sport Tvn. Kétszer!Jöjjön Campbell!vagy a jagsnek?😀Negritis
több mint 9 éve
Fogadjátok őszinte részvétem... Ez az ember egy mocskos nagy fekete lyuk...Tényleg, mit látott a GM és Lewis Daltonban 96 millióért??Stev85a csapat jövőjét sajnos.MarioAna
több mint 9 éve
Jót elröhögcséltek a Bengals játékosok.A drukkerek meg agyfaszt kapnak.
több mint 9 éve
Jöjjön Campbell!A Bills meg a Browns régebben volt a playoffban. A Raiders 11 éve Superbowlt játszott.