Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 10 éve
Egy franchise, ami története során négyszer jutott a PO-ba, majd ezt megteszik egymás után négyszer, ott nem fogják szétrobbantani a rendszert. Ezt nehéz lenyelni évről-évre, de a tulajnak ez fontosabb.Viszont felvetődik a kérdés, hogy hogy lehet továbblépni?Tényleg, mit látott a GM és Lewis Daltonban 96 millióért??Stev85a csapat jövőjét sajnos.MarioAna
Ha nem változtattok, sosem lesz változás. Lehet egy drasztikus Dalton cut érné a legtöbbet.
Good to great...nehéz döntések kellenek ehhezHulkeinstein
több mint 10 éve
Colt Fanok, Csak nekem gáz Tipton is megelőzi Trichet, vagy még kezelik a "nemi" betegségét? 😀Stev85Trich a múlté, pezsgőt bontottam ma azért, mert nem játszik...

több mint 10 éve
Rob Johnson PO győzelmét nem is láttad?Nem: 2005, 2007, sajna mindkettőn kikaptunk a Patstől. Akkor még szombat éjjeli mecset, ami a Steelers- Jaguars volt nem adták itthon. 😕iktriad1et és ismételték? 😀NegritisÉn láttam Jaguaros playoff meccset a Sport Tvn. Kétszer!iktriadJöjjön Campbell!vagy a jagsnek?😀Negritis
Egyébként ha nem túl hálás Bengals drukkernek lenni, milyen pl a Raidersnek szurkolni?mustaine

több mint 10 éve
Colt Fanok, Csak nekem gáz Tipton is megelőzi Trichet, vagy még kezelik a "nemi" betegségét? 😀Stev85Pihentetik a Broncos meccsre.
több mint 10 éve
Castonzo ma nagyot melózik.
több mint 10 éve
Colt Fanok, Csak nekem gáz Tipton is megelőzi Trichet, vagy még kezelik a "nemi" betegségét? 😀Stev85nem volt rá szükség, jegeljük

több mint 10 éve
Colt Fanok, Csak nekem gáz Tipton is megelőzi Trichet, vagy még kezelik a "nemi" betegségét? 😀Stev85Ezen már rég túlléptümk
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 10 éve
úgy, hogy 100 millát adnak a kezdő qb-nak?A Bengals pl ezt csinálja, csak most hiányzik a fél csapatukgabokockaAzért bíznak Daltonban, meg Cutlerban, mert baszki Lindley is tudott kezdeni PO meccsen.akkor miért nem próbálnak olyan rendszert futtatni egyes csapatok, ahol a qb szerepe nem annyira hangsúlyos?baggio
Meglepő módon nincs 32 Brady a ligában.gabokocka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
😀Nem: 2005, 2007, sajna mindkettőn kikaptunk a Patstől. Akkor még szombat éjjeli mecset, ami a Steelers- Jaguars volt nem adták itthon. 😕iktriad1et és ismételték? 😀NegritisÉn láttam Jaguaros playoff meccset a Sport Tvn. Kétszer!iktriadJöjjön Campbell!vagy a jagsnek?😀Negritis
Egyébként ha nem túl hálás Bengals drukkernek lenni, milyen pl a Raidersnek szurkolni?mustaine
mondjuk Tebow előtt én se idegeskedtem a PO-n 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Colt Fanok, Csak nekem gáz Tipton is megelőzi Trichet, vagy még kezelik a "nemi" betegségét? 😀

több mint 10 éve
Jót elröhögcséltek a Bengals játékosok.www.youtube.com/watch?v=Y2vTzHf2tus
A drukkerek meg agyfaszt kapnak.Bazzani

több mint 10 éve
A Bengals pl ezt csinálja, csak most hiányzik a fél csapatukAzért bíznak Daltonban, meg Cutlerban, mert baszki Lindley is tudott kezdeni PO meccsen.akkor miért nem próbálnak olyan rendszert futtatni egyes csapatok, ahol a qb szerepe nem annyira hangsúlyos?baggio
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Nem: 2005, 2007, sajna mindkettőn kikaptunk a Patstől. Akkor még szombat éjjeli mecset, ami a Steelers- Jaguars volt nem adták itthon. 😕1et és ismételték? 😀NegritisÉn láttam Jaguaros playoff meccset a Sport Tvn. Kétszer!iktriadJöjjön Campbell!vagy a jagsnek?😀Negritis
több mint 10 éve
Érezted a hideget a nyakadon?:pÉn láttam Jaguaros playoff meccset a Sport Tvn. Kétszer!iktriadJöjjön Campbell!vagy a jagsnek?😀Negritis
több mint 10 éve
szarrá oltják őt isjajj de szeretem, amikor Ricsi elkezd magyarázni, és szó szerint szétoltja LewistStezDaltonról miket mond?Vrijbloed
teszem hozzá, őt még jogosan lehet oltani, de Lewist, amikor folyamatosan PO-zik...
azért kurvára nem szar edző, sőt, Ricsi meg kikiáltotta valami tróger szarnak

több mint 10 éve
Jót elröhögcséltek a Bengals játékosok.Már hozzászoktak, hogy ez lesz...
A drukkerek meg agyfaszt kapnak.Bazzani
több mint 10 éve
Viszont felvetődik a kérdés, hogy hogy lehet továbblépni?Tényleg, mit látott a GM és Lewis Daltonban 96 millióért??Stev85a csapat jövőjét sajnos.MarioAna
Ha nem változtattok, sosem lesz változás. Lehet egy drasztikus Dalton cut érné a legtöbbet.
Good to great...nehéz döntések kellenek ehhez
több mint 10 éve
1et és ismételték? 😀Én láttam Jaguaros playoff meccset a Sport Tvn. Kétszer!iktriadJöjjön Campbell!vagy a jagsnek?😀Negritis
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Már a szurkolók sem idegesek. Megvan a 4. one and done.
több mint 10 éve
Azért bíznak Daltonban, meg Cutlerban, mert baszki Lindley is tudott kezdeni PO meccsen.akkor miért nem próbálnak olyan rendszert futtatni egyes csapatok, ahol a qb szerepe nem annyira hangsúlyos?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Én láttam Jaguaros playoff meccset a Sport Tvn. Kétszer!Jöjjön Campbell!vagy a jagsnek?😀Negritis
több mint 10 éve
Fogadjátok őszinte részvétem... Ez az ember egy mocskos nagy fekete lyuk...Tényleg, mit látott a GM és Lewis Daltonban 96 millióért??Stev85a csapat jövőjét sajnos.MarioAna

több mint 10 éve
Jót elröhögcséltek a Bengals játékosok.A drukkerek meg agyfaszt kapnak.

több mint 10 éve
Jöjjön Campbell!A Bills meg a Browns régebben volt a playoffban. A Raiders 11 éve Superbowlt játszott.