Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
több mint 4 éve
Baba Yaga
829
Hogy ez a Ya-Sin mekkora szar, egy rookie hülyét csinál belőle. Ballard cornerback pickjei finoman szólva sem váltják meg a világot eddig.
több mint 4 éve
AJ Ződ megoldja, ha van kedve végre játszani
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Na jó, ezek befújható holdingok, de akkor vegyék már észre azt is hogy Riversre későn esnek rá, meg hogy az elkapónk sisakját rángatják. Nem a zebrákon múlik persze, de most párszor nagyon rossz időben jött a sárga...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ebből illik safetyt csinálni majd...Ha jól sejtem fél yardról jönnek a cicák
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Pascal, bazmeg...
több mint 4 éve
Szedte a lábát az öreg 😁
több mint 4 éve
Közben fantasyban fej-fej mellett bírkózunk egymással, figyeled Borbinho? 😊egy órája ránéztem, konstatáltam hogy veled játszok, azt hogy (szerintem) még soha nem győztelek le, és hogy Wentz -5 ponton van, úgy voltam a héten nem foglalkozok vele 😊
peterk2005
még a hét elején amikor láttam h Ravens-Eagles lesz, gondolkoztam h hozok másik QB-t, de az FA-n elérhetők se hoztak lázba 😕
ja meccs előtt elhoztam Riverst, és a padon hagytam 😀 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Közben fantasyban fej-fej mellett bírkózunk egymással, figyeled Borbinho? 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Rhodes CLOSED!!!
több mint 4 éve
Rivers meg 1 negyedre való karrier csúcsot döntött, az szíp
több mint 4 éve
Az első kört én most irányítóra lőném el mindenképpen, ha a top3-ból valaki 10 környékén elérhető lesz. De most egyelőre arra koncentrálok, hogy verjük meg a Bengalst.Egyébként elfelejtettem őket meccs előtt megrakni, és csak az első negyed végén jutott eszembe. Megraktam őket (borzasztó odds-al), azóta nagyjából megyünk. Szóval az én hibám, bocsánat. 😀
több mint 4 éve
szerencsére a wr felhozatal legalább olyan jó lesz a kövi drafton, mint az idein volt. Pittmann nem tudott sokat mutatni eddig, de benne van potenciál, Campbellnél már picit tartok a sérülésektől. TY-t max nagyon olcsón fogjuk itt tartani mentornak, de kétlem hogy amúgy óriási pénzt kaphatna máshol. azt se tartom kizártnak, h visszavonul (főleg ha kiderülne, h idén is volt végig vmi nyavajája). Pascalra 2.körös tender mehet, v hosszabbítsuk. draftolnék mindenképp 2-3.körben (vagy ha vmi csoda folytán lenne esélyünk a top3-4 elkapó egyikére, akkor akár 1.körben is).Kb. két éve nekem is baromira tetszett, aztán ő is lesérült, ahogy nálunk minden ígéret. 😊Borbinho, kerested Hines-t, itt van. 😊nem értem az rb-k használatát. meg azt se, h Marcus Johnson h van már évek óta a PS határán....
peterk2005
Borbinho
Az a gondja szerintem, hogy Campbell és Pittman is sokkal tehetségesebbek, Pascal meg eddig többet mutatott nála. Nagyszerű 4./5. ember mindenesetre, bár ezzel olyan sokra nem megyünk, nekünk most egy Julio / Hopkins / Allen / stb. kéne nagyon a depth elejére. 😊
peterk2005
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Az 1000. kommentjének mindenki örült nyugi, de ez így természetes.Nem leszek demagógEbbe nincs semmi demagóg, le a kalappal... én sajnos olyan szurkoló vagyok, aki inkább nem vár semmit, és inkább pozitívan csalódik.. 😀 egyébként ez az 1000. kommentem, tudom nem nagy szám( másoknak már 20. 30 ezer fölött van, de én akkor is büszke vagyok rá).. 😀. "ezer éve" olvasom a fórumot, de kb. négy éve határoztam el magam, hogy regisztrálok is. Mind1, a lényeg, hogy ez egy milestone nekem 😊
De eddig Rivers megbassza!
Majdnem 300 yard már
Chargers LT
Bence94
Ez Magyarországon egy kiemelkedően jó fórum közösség már 15+ éve
2020ban meg ez már nagy dolog
több mint 4 éve
Előre a 10 ezredikért. 😊Nem leszek demagógEbbe nincs semmi demagóg, le a kalappal... én sajnos olyan szurkoló vagyok, aki inkább nem vár semmit, és inkább pozitívan csalódik.. 😀 egyébként ez az 1000. kommentem, tudom nem nagy szám( másoknak már 20. 30 ezer fölött van, de én akkor is büszke vagyok rá).. 😀. "ezer éve" olvasom a fórumot, de kb. négy éve határoztam el magam, hogy regisztrálok is. Mind1, a lényeg, hogy ez egy milestone nekem 😊
Majdnem 300 yard már
Chargers LT
Bence94
(Amúgy ha elérsz tízezerig, megsúgom, nem fogod érteni, hogy hogy a p***csába. Én legalábbis totál nem értem, hogy miből hoztam össze 16k-t. Pofázni azt szeretek, de amiatt inkább a postokból lesz kisregény, nem pedig szaporodnak. 😀 )
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 4 éve
Kb. két éve nekem is baromira tetszett, aztán ő is lesérült, ahogy nálunk minden ígéret. 😊Borbinho, kerested Hines-t, itt van. 😊nem értem az rb-k használatát. meg azt se, h Marcus Johnson h van már évek óta a PS határán....
peterk2005
Borbinho
Az a gondja szerintem, hogy Campbell és Pittman is sokkal tehetségesebbek, Pascal meg eddig többet mutatott nála. Nagyszerű 4./5. ember mindenesetre, bár ezzel olyan sokra nem megyünk, nekünk most egy Julio / Hopkins / Allen / stb. kéne nagyon a depth elejére. 😊
több mint 4 éve
21-0 után kb kimaxoltuk a félidőt, offense és defense oldalon is (1 pick maradt benne, de td-t vittünk a punt után szóval nem gáz, egyedül a Ya-Sin féle butaságból kaptunk 3 pontot). Megbocsájtok Reichnek, mert nagyon jól reagált, és a védelem is összeszedte magát. De egy top csapat ellen már nem lennénk meccsben, nem sokszor fér bele, hogy egy negyedet átaludjunk.
Az 1.negyed és a zászlók aggasztóak, de a 2.negyed legalább annyira pozitív, mint az 1. volt negatív.
Tökéletesen összerakott 4 negyeddel bárki ellen jók lehetünk.
több mint 4 éve
darwinbanaz
239
GG!Nem leszek demagógEbbe nincs semmi demagóg, le a kalappal... én sajnos olyan szurkoló vagyok, aki inkább nem vár semmit, és inkább pozitívan csalódik.. 😀 egyébként ez az 1000. kommentem, tudom nem nagy szám( másoknak már 20. 30 ezer fölött van, de én akkor is büszke vagyok rá).. 😀. "ezer éve" olvasom a fórumot, de kb. négy éve határoztam el magam, hogy regisztrálok is. Mind1, a lényeg, hogy ez egy milestone nekem 😊
Majdnem 300 yard már
Chargers LT
Bence94
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Nem leszek demagógEbbe nincs semmi demagóg, le a kalappal... én sajnos olyan szurkoló vagyok, aki inkább nem vár semmit, és inkább pozitívan csalódik.. 😀 egyébként ez az 1000. kommentem, tudom nem nagy szám( másoknak már 20. 30 ezer fölött van, de én akkor is büszke vagyok rá).. 😀. "ezer éve" olvasom a fórumot, de kb. négy éve határoztam el magam, hogy regisztrálok is. Mind1, a lényeg, hogy ez egy milestone nekem 😊
Majdnem 300 yard már
Chargers LT
több mint 4 éve
Rivers ma amúgy kb hibátlan, ilyen teljesítménnyel kb bárki ellen lehetne esélyünk. Hihetetlen, hogy 21-0-nak kellett lennie ahhoz, h bátrabb legyen a playhívás...jobb később, mint soha.Ezt hiányoltam már a múlt héten is. Ha ez kellett, hogy kinyissuk a playbook-ot, akkor kezdjünk minden meccset 0-14-gyel.
Borbinho
több mint 4 éve
Rivers ma amúgy kb hibátlan, ilyen teljesítménnyel kb bárki ellen lehetne esélyünk. Hihetetlen, hogy 21-0-nak kellett lennie ahhoz, h bátrabb legyen a playhívás...jobb később, mint soha.
Borbinho
több mint 4 éve
darwinbanaz
239
Majd most Rivers előlép!Jah ezt egyébként komolyan gondoltam
darwinbanaz
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Lehet szidni Phillipet 😊
több mint 4 éve
Nem leszek demagógDe eddig Rivers megbassza!
Majdnem 300 yard már
több mint 4 éve
Borbinho, kerested Hines-t, itt van. 😊nem értem az rb-k használatát. meg azt se, h Marcus Johnson h van már évek óta a PS határán....
peterk2005
több mint 4 éve
Na Rivers bácsi ezt odadobta 😎