Indianapolis Colts - Houston Texans
több mint 10 éve
Houston 32 yardon vagyunk innen ne adjuk el, meg hátra sem és Automatic Adam bebassza úgyis.bobi0092Ez jinx veszélyes, ne írj ilyeneket. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Cincy-Browns 17-0.. Johny Football 1/2 4yard 8)
több mint 10 éve
Houston 32 yardon vagyunk innen ne adjuk el, meg hátra sem és Automatic Adam bebassza úgyis.bobi0092ne jinxelj
több mint 10 éve
de jó kedve van TY-nak 😀dugo1993Várja is majd egy drogtesztes papír az öltözőszekrényén😊
több mint 10 éve
Houston 32 yardon vagyunk innen ne adjuk el, meg hátra sem és Automatic Adam bebassza úgyis.
több mint 10 éve
mondtam, hogy Louis megalázza Wattot#ELIT
több mint 10 éve
Lucknak a fülére mondták ezt a statot: B. Bortles 8/11 92 0 0
és elkezdett játszani
több mint 10 éve
Na ezt se kellett volna oda dobni, Hilton üres volt...
több mint 10 éve
Hát, tekintve, hogy csak Colts fanok vagyunk itt plusz swatt99, legfeljebb arról lehet szó, hogy jól "megkommentáltuk" Luck eddigi ponterősségét. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 10 éve
OFF: Egyébként jó hír (-hehh?), hogy az összes meccskövetőből a mienken megy a legtöbb hozzászólás 😀 (Patriots lenne amúgy szerintem, de ők külön chaten nyomják sokan a pats.hu-n)bobi0092divatfanok, egy kis csúszás, és már besírnak
több mint 10 éve
OFF: Egyébként jó hír (-hehh?), hogy az összes meccskövetőből a mienken megy a legtöbb hozzászólás 😀 (Patriots lenne amúgy szerintem, de ők külön chaten nyomják sokan a pats.hu-n)
több mint 10 éve
Remélem Watt is belelendül
több mint 10 éve
na végre megszakította a 4 rossz passzkísérletes sorozatát egy -7 yardos passzal
több mint 10 éve
ja mégcsak most fog belejöni?HoustonMég jön egy fumble és majd csak utána!