Indianapolis Colts - Houston Texans
több mint 9 éve
Jax üti a baltit 😊
több mint 9 éve
Azért legyünk őszinték .. tett is érte hogy Luck ne bízzon bennePedig én tényleg így gondolom. Hamilton szvsz idén nagyon jó, de Nicks mellőzését nagy hibának tartom. És Lucktól is, hogy nem dobál felé. Sokkal jobb, mint amit eddig láttunk tőle, és ez nem csak az ő hibája.StezNicks a legnagyobb király, passzolni kell felé, lesz eredménye. 😛StezNémi szarkazmust azért érzek ebben .. csak icipicit 😊szf61
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 9 éve
Savage time?😀
több mint 9 éve
Nagyon jól leírtad Stez. Hozzátéve, hogy elég értelmes a srác, plusz nős, két gyereke van (és együtt is él velük 😀), szóval nem az a kokózós, gyorshajtós, balhés típus. Csak focizni akar és csak arra fókuszál. Eddig főnyeremény a gyerek.Hilton egyetemen is jó játékos volt vagy a Coltsba táltosodott meg? Mert Posey 2012 be ugyan úgy 3. körös volt előbb is került a Texanshoz mégis ez ez első aktív meccse a szezonba...swatt99Egyetemen sem volt rossz, de itt lett hatalmas király, a csávó minden edzés után órákat marad gyakorolni a pályán. Sosem volt annyira tehetséges elkapó, ő nagyon megdolgozott azért, hogy ilyen jó lett.
Folyamatosan 100%-on pörög, és odateszi magát.Stez
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
dugo93
4 224
igen, ez szerintem is így vanPedig én tényleg így gondolom. Hamilton szvsz idén nagyon jó, de Nicks mellőzését nagy hibának tartom. És Lucktól is, hogy nem dobál felé. Sokkal jobb, mint amit eddig láttunk tőle, és ez nem csak az ő hibája.StezNicks a legnagyobb király, passzolni kell felé, lesz eredménye. 😛StezNémi szarkazmust azért érzek ebben .. csak icipicit 😊szf61
több mint 9 éve
Én azt tartom hibának, hogy Nicks nem igazán tud elszakadni az emberétől...Pedig én tényleg így gondolom. Hamilton szvsz idén nagyon jó, de Nicks mellőzését nagy hibának tartom. És Lucktól is, hogy nem dobál felé. Sokkal jobb, mint amit eddig láttunk tőle, és ez nem csak az ő hibája.StezNicks a legnagyobb király, passzolni kell felé, lesz eredménye. 😛StezNémi szarkazmust azért érzek ebben .. csak icipicit 😊szf61
több mint 9 éve
Pedig én tényleg így gondolom. Hamilton szvsz idén nagyon jó, de Nicks mellőzését nagy hibának tartom. És Lucktól is, hogy nem dobál felé. Sokkal jobb, mint amit eddig láttunk tőle, és ez nem csak az ő hibája.Nicks a legnagyobb király, passzolni kell felé, lesz eredménye. 😛StezNémi szarkazmust azért érzek ebben .. csak icipicit 😊szf61
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Luck 37. TD 😊 Lehetne ma 40 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Watt-nál ez már alapHoustonCsak az a baj hogy így Luck egy kávét is ihat snap után 😀
több mint 9 éve
Nicks a legnagyobb király, passzolni kell felé, lesz eredménye. 😛StezNémi szarkazmust azért érzek ebben .. csak icipicit 😊
több mint 9 éve
Watt-nál ez már alap
több mint 9 éve
Az egyik playben tényleg hárman blokkolták Wattot vagy csak pont úgy jött ki? 😀samu09A TD passznál is 3 an nyomták el, nem lesz jó meccse, nagyon egyedül van...
több mint 9 éve
Nicks a legnagyobb király, passzolni kell felé, lesz eredménye. 😛
több mint 9 éve
Az egyik playben tényleg hárman blokkolták Wattot vagy csak pont úgy jött ki? 😀
több mint 9 éve
Hilton egyetemen is jó játékos volt vagy a Coltsba táltosodott meg? Mert Posey 2012 be ugyan úgy 3. körös volt előbb is került a Texanshoz mégis ez ez első aktív meccse a szezonba...swatt99Egyetemen sem volt rossz, de itt lett hatalmas király, a csávó minden edzés után órákat marad gyakorolni a pályán. Sosem volt annyira tehetséges elkapó, ő nagyon megdolgozott azért, hogy ilyen jó lett.
Folyamatosan 100%-on pörög, és odateszi magát.
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Hilton egyetemen is jó játékos volt vagy a Coltsba táltosodott meg? Mert Posey 2012 be ugyan úgy 3. körös volt előbb is került a Texanshoz mégis ez ez első aktív meccse a szezonba...swatt99nyilván nem volt rossz. 3. körben azért még lehet jó játékosokat húzni. gondolom a méretei miatt nem választották ki hamarabb
több mint 9 éve
Hilton egyetemen is jó játékos volt vagy a Coltsba táltosodott meg? Mert Posey 2012 be ugyan úgy 3. körös volt előbb is került a Texanshoz mégis ez ez első aktív meccse a szezonba...swatt99FIU-ban is egy állat volt
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
A múlt héten 2x predikáltam egy kvíz formátumban, hogy az offense pontokat ad a Brownsnak, mostmár magabiztos vagyok 😀Houston 32 yardon vagyunk innen ne adjuk el, meg hátra sem és Automatic Adam bebassza úgyis.bobi0092Ez jinx veszélyes, ne írj ilyeneket. 😀peterk2005
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
na piszkálomár kicsit bostoni divatosokat 😊
több mint 9 éve
Hilton egyetemen is jó játékos volt vagy a Coltsba táltosodott meg? Mert Posey 2012 be ugyan úgy 3. körös volt előbb is került a Texanshoz mégis ez ez első aktív meccse a szezonba...