Indianapolis Colts - Houston Texans
több mint 10 éve
Jancsiékat lenullázták.
több mint 10 éve
Fussunk még, nem is kell rögtön TD, hadd menjen az idő.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Kéne egy fumble
több mint 10 éve
még akkor se megy a futás elleni ha egyértelműen futás lesz most már végig
több mint 10 éve
7-8-8-9 yardos futás zsinórban... mikor volt ilyen utoljára a Franchise történetében? Valamikor még a Baltimore-i időkben talán 😀
több mint 10 éve
Hamilton ... végre megtalálta Herront
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 10 éve
Na ez az. Fussunk, és hamar nem fognak 7-en jönni Luckra. Jól van Hamilton.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
OFF:Rogers 2 Int, eddig összesen volt neki 3...
GB - BUFF: 10-19.
ÉS A Bills van driveban.
WTF?szf61
több mint 10 éve
Lucknak jó ha ma 200 yardja lesz...
több mint 10 éve
OFF:GB van drive-ban, csak éppen még FG utáni Kickoff volt, Rodgers úr 0TD 2 INT... nem csak mi vagyunk ma pontszegények a jobb csapatok közül
GB - BUFF: 10-19.
ÉS A Bills van driveban.
WTF?szf61
több mint 10 éve
Miért nem futnak 3.ra ha úgyis nekimennek 4.reswatt99Ez jutott nekem is eszembe.
Na, Lucky, legalább egy FG driveot innen a 40-esről, nem olyan sok az. No, és játsszunk mi is pár okosabb játékot is. Blitzelnek ellenünk ők is, mint állat, el kéne engedni egyet-egyet és belöbbölni mögéjük a futónak, TE-nek, vagy szélre egy screen, ilyesmi.

több mint 10 éve
OFF:GB - BUFF: 10-19.
ÉS A Bills van driveban.
WTF?
több mint 10 éve
Miért nem futnak 3.ra ha úgyis nekimennek 4.reswatt99ezt akartam én is kérdezni, nem láttam az egész meccset de kettőből négy yard csak kijönne, ha már nem lehet teljesen bízni a qbben
több mint 10 éve
Nah mostmár 4th quarter's Andrew Luck time
több mint 10 éve
Miért nem futnak 3.ra ha úgyis nekimennek 4.re
több mint 10 éve
Jól csinálja O Brien ... Csak rizikó mentes passzok, a többi futás
több mint 10 éve
5 percet voltunk a pályán második félidőben ...Még a halál gyenge Texans O is jobb....
több mint 10 éve
Ez valóban így van, és én azt hiszem nem is ezen meccsen kell most aggódnunk. Remélem a forma csak valami decemberi ellágyulás (most a hidegre sem kenhetjük), és feljövünk mint a talajvíz a naptári 2015-reNem megbántani a Texans fanokat, de ma is csak az tart minket életben, hogy az ellenfél támadóoldala halvány mint a lepkefing (lásd múltheti Browns)bobi0092Cserében a védelme meg nem az. Ebben a helyzetben ilyen egy NFL meccs. Nem csak 40 ponttal lehet nyerni.peterk2005
több mint 10 éve
Mi a pöcsöt keres Savage a pályán?Sixo67Begáncsoltak a mágusnak és el is tört a lába...
több mint 10 éve
Mi a pöcsöt keres Savage a pályán?Sixo67Fitz-nek lába törött
több mint 10 éve
Nem megbántani a Texans fanokat, de ma is csak az tart minket életben, hogy az ellenfél támadóoldala halvány mint a lepkefing (lásd múltheti Browns)bobi0092Az O-fal egész évben gyenge volt,nem csak ma
több mint 10 éve
Ez megint offside volt és 1 órával később dobják be