Indianapolis Colts - Houston Texans
több mint 9 éve
Jancsiékat lenullázták.
több mint 9 éve
Fussunk még, nem is kell rögtön TD, hadd menjen az idő.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Kéne egy fumble
több mint 9 éve
még akkor se megy a futás elleni ha egyértelműen futás lesz most már végig
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
7-8-8-9 yardos futás zsinórban... mikor volt ilyen utoljára a Franchise történetében? Valamikor még a Baltimore-i időkben talán 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Hamilton ... végre megtalálta Herront
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 9 éve
Na ez az. Fussunk, és hamar nem fognak 7-en jönni Luckra. Jól van Hamilton.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
OFF:Rogers 2 Int, eddig összesen volt neki 3...
GB - BUFF: 10-19.
ÉS A Bills van driveban.
WTF?szf61
több mint 9 éve
BCS
283
Lucknak jó ha ma 200 yardja lesz...
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
OFF:GB van drive-ban, csak éppen még FG utáni Kickoff volt, Rodgers úr 0TD 2 INT... nem csak mi vagyunk ma pontszegények a jobb csapatok közül
GB - BUFF: 10-19.
ÉS A Bills van driveban.
WTF?szf61
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Miért nem futnak 3.ra ha úgyis nekimennek 4.reswatt99Ez jutott nekem is eszembe.
Na, Lucky, legalább egy FG driveot innen a 40-esről, nem olyan sok az. No, és játsszunk mi is pár okosabb játékot is. Blitzelnek ellenünk ők is, mint állat, el kéne engedni egyet-egyet és belöbbölni mögéjük a futónak, TE-nek, vagy szélre egy screen, ilyesmi.
több mint 9 éve
OFF:GB - BUFF: 10-19.
ÉS A Bills van driveban.
WTF?
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
Miért nem futnak 3.ra ha úgyis nekimennek 4.reswatt99ezt akartam én is kérdezni, nem láttam az egész meccset de kettőből négy yard csak kijönne, ha már nem lehet teljesen bízni a qbben
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Nah mostmár 4th quarter's Andrew Luck time
több mint 9 éve
Miért nem futnak 3.ra ha úgyis nekimennek 4.re
több mint 9 éve
Jól csinálja O Brien ... Csak rizikó mentes passzok, a többi futás
több mint 9 éve
5 percet voltunk a pályán második félidőben ...Még a halál gyenge Texans O is jobb....
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Ez valóban így van, és én azt hiszem nem is ezen meccsen kell most aggódnunk. Remélem a forma csak valami decemberi ellágyulás (most a hidegre sem kenhetjük), és feljövünk mint a talajvíz a naptári 2015-reNem megbántani a Texans fanokat, de ma is csak az tart minket életben, hogy az ellenfél támadóoldala halvány mint a lepkefing (lásd múltheti Browns)bobi0092Cserében a védelme meg nem az. Ebben a helyzetben ilyen egy NFL meccs. Nem csak 40 ponttal lehet nyerni.peterk2005
több mint 9 éve
Mi a pöcsöt keres Savage a pályán?Sixo67Begáncsoltak a mágusnak és el is tört a lába...
több mint 9 éve
Mi a pöcsöt keres Savage a pályán?Sixo67Fitz-nek lába törött
több mint 9 éve
Nem megbántani a Texans fanokat, de ma is csak az tart minket életben, hogy az ellenfél támadóoldala halvány mint a lepkefing (lásd múltheti Browns)bobi0092Az O-fal egész évben gyenge volt,nem csak ma
több mint 9 éve
Ez megint offside volt és 1 órával később dobják be