NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
106
11
22:05
Baltimore Ravens - Philadelphia Eagles
52
11
22:25
New Orleans Saints - Los Angeles Rams
13
8
22:05
Jacksonville Jaguars - Houston Texans
2 órája
fejes004
108
ez az!végre
3 órája
LanceVance
1 395
sztem kikapunkSzerintem is. Még a múlt hetinél is szarabbak vagyunk.
fejes004
3 órája
Most eskü szurkolok a Jagsnek, hogy ezt nyerje meg
3 órája
fejes004
108
sztem kikapunk
3 órája
Nyilván és erre is gondoltam. Teljesen lényegtelen mellékszál amúgy a szabálytalanság súlyához, de akkor is hagyjuk? Kiállították volna anélkül is Shaairt hogy neki mennek.Az bennem a kérdés hogy a jaxes csóka aki egyből rávetődött Shaairra hátulról, ami nyilván abban a helyzetben sportszerű ugye, nem kapott kiállítást.Nem volt sportszerű az sem, de az alattomos szabalytalanságok után elő szokott fordulni, hogy le akarják rúgni az elkövető veséjét...
Shaair dq kérdés nélkül, mégha nem is fejjel találta el hanem karral, valszeg labdára akart menni, csak Lawrence hamarabb leért. De mégha jó helyen is találja el qb ellen nem nézik el.
Szóval ha Lawrence beáll a második félidőben akkor hiányozni fog egy dq Jax oldalról is.
Shaair valszeg eltiltást is kap, ami sajnos jogos. Nem biztos hogy egy liga alsó részébe tartozó csapat ellen kellene izmoznia
Nemes samu09
dioadam
Ha a szabalykonyvet nézed, ami az egyik oldalon dq az a másikon nem.
3 órája
dioadam
602
Az bennem a kérdés hogy a jaxes csóka aki egyből rávetődött Shaairra hátulról, ami nyilván abban a helyzetben sportszerű ugye, nem kapott kiállítást.Nem volt sportszerű az sem, de az alattomos szabalytalanságok után elő szokott fordulni, hogy le akarják rúgni az elkövető veséjét...
Shaair dq kérdés nélkül, mégha nem is fejjel találta el hanem karral, valszeg labdára akart menni, csak Lawrence hamarabb leért. De mégha jó helyen is találja el qb ellen nem nézik el.
Szóval ha Lawrence beáll a második félidőben akkor hiányozni fog egy dq Jax oldalról is.
Shaair valszeg eltiltást is kap, ami sajnos jogos. Nem biztos hogy egy liga alsó részébe tartozó csapat ellen kellene izmoznia
Nemes samu09
3 órája
hogy dögölne meg a rohadt patkány
3 órája
Az bennem a kérdés hogy a jaxes csóka aki egyből rávetődött Shaairra hátulról, ami nyilván abban a helyzetben sportszerű ugye, nem kapott kiállítást. Shaair dq kérdés nélkül, mégha nem is fejjel találta el hanem karral, valszeg labdára akart menni, csak Lawrence hamarabb leért. De mégha jó helyen is találja el qb ellen nem nézik el.
3 órája
Jón Gunnarson
234
Wikit már valaki frissítette is."On March 15, 2024, Al-Shaair signed a three-year, $34 million contract with the Houston Texans.[22] After taking a cheap shot on Trevor Lawrence, he will be suspended forever and nobody will miss his thug ass."
3 órája
Proxyi
96
Újranézve a fasszopó még széttárja a kezét a play után, hogy miért van zázsló, és Lawrence-re se néz. Komolyan hihetetlen...Mi tortent?
Toto21
ez meg a levonulás:
🚨🚨CRAZY VIDEO🚨🚨 #Jaguars fans are THROWING TRASH at #Texans LB Azeez Al-Shaair after he was ejected for his dirty hit on Trevor Lawrence.
— MLFootball (@_MLFootball) December 1, 2024
While Al-Shaair was leaving the field he continued to trash talk fans.pic.twitter.com/jLtao132kb
bogjosi
3 órája
Azt a rohadèk kurva nènikèjèt 😡😡😡😡🥺😵💫😵💫😵💫
3 órája
Beki
842
És még mutogat meg pofázik a rohadék faszMegneznem, ha ot fejelnek kette h vigyorogna
Proxyi
3 órája
bogjosi
1 512
Mi tortent?
Toto21
ez meg a levonulás:
🚨🚨CRAZY VIDEO🚨🚨 #Jaguars fans are THROWING TRASH at #Texans LB Azeez Al-Shaair after he was ejected for his dirty hit on Trevor Lawrence.
— MLFootball (@_MLFootball) December 1, 2024
While Al-Shaair was leaving the field he continued to trash talk fans.pic.twitter.com/jLtao132kb
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 órája
KeyG
9 559
Azért ilyenkor kíváncsi vagyok, hogy a védő büszke magára?Büszke, nézd meg mit művelt lefele
shagi0206
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 órája
Egy ilyenért nem csak kizárás hanem az egész szezonra eltiltanámAzt tippelném, hogy el is lesz.
Nomac
3 órája
Toto21
5 967
Mi tortent?
3 órája
Proxyi
96
És még mutogat meg pofázik a rohadék fasz
3 órája
shagi0206
11 022
Azért ilyenkor kíváncsi vagyok, hogy a védő büszke magára?
3 órája
Proxyi
96
Instant agyrázkódás volt ez legalább, ahogy begörcsölt a keze Lawrence-nek azonnal...
3 órája
Egy ilyenért nem csak kizárás hanem az egész szezonra eltiltanám
3 órája
mate93
359
erre nincs magyarazat. nem erdekelnek a kifogasok. teljesen semleges vagyok. az ilyen jatekosokat el kell tavolitani az NFL-bolegyertelmu szandekos serulesokozas volt a celja, semmi mas.
ez nem kemeny jatek, nem vagy vagany, se faszagyerek. csak egy undorito fereg patkany, akit egyik csapattars vagy ellenfel sem fog soha tisztelni
3 órája
Ez mi a szar volt? ..atyaég..
3 órája
KeyG
9 559
Kapja be, TL-t 209,5 fölé raktam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers