NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Jacksonville Jaguars - Houston Texans

2 órája
fejes004 Houston Texans 108
ez az!végre
3 órája
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 395
sztem kikapunk
fejes004
Szerintem is. Még a múlt hetinél is szarabbak vagyunk.

3 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 13 095 — Kinek mit intézett a kormánya
Most eskü szurkolok a Jagsnek, hogy ezt nyerje meg
3 órája
fejes004 Houston Texans 108
sztem kikapunk
3 órája
Nemes samu09 Houston Texans 4 085 — I like the Texans, I like who we are
Az bennem a kérdés hogy a jaxes csóka aki egyből rávetődött Shaairra hátulról, ami nyilván abban a helyzetben sportszerű ugye, nem kapott kiállítást.
Shaair dq kérdés nélkül, mégha nem is fejjel találta el hanem karral, valszeg labdára akart menni, csak Lawrence hamarabb leért. De mégha jó helyen is találja el qb ellen nem nézik el.
Szóval ha Lawrence beáll a második félidőben akkor hiányozni fog egy dq Jax oldalról is.
Shaair valszeg eltiltást is kap, ami sajnos jogos. Nem biztos hogy egy liga alsó részébe tartozó csapat ellen kellene izmoznia
Nemes samu09
Nem volt sportszerű az sem, de az alattomos szabalytalanságok után elő szokott fordulni, hogy le akarják rúgni az elkövető veséjét...
dioadam
Nyilván és erre is gondoltam. Teljesen lényegtelen mellékszál amúgy a szabálytalanság súlyához, de akkor is hagyjuk? Kiállították volna anélkül is Shaairt hogy neki mennek.
Ha a szabalykonyvet nézed, ami az egyik oldalon dq az a másikon nem.
3 órája
dioadam Jacksonville Jaguars 602
Az bennem a kérdés hogy a jaxes csóka aki egyből rávetődött Shaairra hátulról, ami nyilván abban a helyzetben sportszerű ugye, nem kapott kiállítást.
Shaair dq kérdés nélkül, mégha nem is fejjel találta el hanem karral, valszeg labdára akart menni, csak Lawrence hamarabb leért. De mégha jó helyen is találja el qb ellen nem nézik el.
Szóval ha Lawrence beáll a második félidőben akkor hiányozni fog egy dq Jax oldalról is.
Shaair valszeg eltiltást is kap, ami sajnos jogos. Nem biztos hogy egy liga alsó részébe tartozó csapat ellen kellene izmoznia
Nemes samu09
Nem volt sportszerű az sem, de az alattomos szabalytalanságok után elő szokott fordulni, hogy le akarják rúgni az elkövető veséjét...
3 órája
Stoki Jacksonville Jaguars 2 840 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
hogy dögölne meg a rohadt patkány
3 órája
Nemes samu09 Houston Texans 4 085 — I like the Texans, I like who we are
3 órája
Jón Gunnarson Philadelphia Eagles Purdue Boilermakers 234
Wikit már valaki frissítette is.

"On March 15, 2024, Al-Shaair signed a three-year, $34 million contract with the Houston Texans.[22] After taking a cheap shot on Trevor Lawrence, he will be suspended forever and nobody will miss his thug ass."
3 órája
Proxyi 96
Mi tortent?
Toto21

ez meg a levonulás:

bogjosi
Újranézve a fasszopó még széttárja a kezét a play után, hogy miért van zázsló, és Lawrence-re se néz. Komolyan hihetetlen...
3 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 847 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azt a rohadèk kurva nènikèjèt 😡😡😡😡🥺😵‍💫😵‍💫😵‍💫
3 órája
Beki New York Jets 842
És még mutogat meg pofázik a rohadék fasz
Proxyi
Megneznem, ha ot fejelnek kette h vigyorogna
3 órája
bogjosi New England Patriots 1 512
Mi tortent?
Toto21

ez meg a levonulás:

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 órája
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 11 022
Mi tortent?
Toto21
Al Shaair a már csúszó Lawrencet ki KO-zta
3 órája
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 210 — Chalk Dawk fan
Mi tortent?
Toto21
Előrecsúszó Trevorkát lezúzta Al-Shaair fejre aztán öt perc bunyó

Szerkesztette: mustaine

3 órája
KeyG Baltimore Ravens 9 559
Azért ilyenkor kíváncsi vagyok, hogy a védő büszke magára?
shagi0206
Büszke, nézd meg mit művelt lefele

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 órája
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 210 — Chalk Dawk fan
Egy ilyenért nem csak kizárás hanem az egész szezonra eltiltanám
Nomac
Azt tippelném, hogy el is lesz.

3 órája
Toto21 Chicago Bears 5 967
Mi tortent?
3 órája
Proxyi 96
És még mutogat meg pofázik a rohadék fasz
3 órája
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 11 022
Azért ilyenkor kíváncsi vagyok, hogy a védő büszke magára?
3 órája
Proxyi 96
Instant agyrázkódás volt ez legalább, ahogy begörcsölt a keze Lawrence-nek azonnal...
3 órája
Nomac New England Patriots 3 134 — balazs.t85@gmail.com
Egy ilyenért nem csak kizárás hanem az egész szezonra eltiltanám
3 órája
mate93 New Orleans Saints 359
erre nincs magyarazat. nem erdekelnek a kifogasok. teljesen semleges vagyok. az ilyen jatekosokat el kell tavolitani az NFL-bol

egyertelmu szandekos serulesokozas volt a celja, semmi mas.

ez nem kemeny jatek, nem vagy vagany, se faszagyerek. csak egy undorito fereg patkany, akit egyik csapattars vagy ellenfel sem fog soha tisztelni
3 órája
Nomac New England Patriots 3 134 — balazs.t85@gmail.com
Ez mi a szar volt? ..atyaég..
3 órája
KeyG Baltimore Ravens 9 559
Kapja be, TL-t 209,5 fölé raktam

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers