NFL eredménykövetés
- 3 aktív topik
Green Bay Packers - Chicago Bears
139
21
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
137
9
22:05
Arizona Cardinals - Los Angeles Rams
8
4
22:25
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts
több mint 4 éve
MI VAN IIIIIIIIIIIIIIIITTTTTT????
több mint 4 éve
Faszom már Brisettbe
több mint 4 éve
leolvadás? miami is coming.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
Amugy sincs, hogy oszinte legyek. Minden 2. heten ez a leolvadas megy, csak parszor megusztuk, mert az ellenfel nem tudott elni az esellyel.kezd meleg lenni a pite..
Bence94Kezd megint unalmas lenni ez a sorminta hogy leolvadunk a 2. félidőre...Ha kétszer kikaptok ettől a Jagstől, nincs keresnivalótok a playoffban.
bobi0092
iktriad
több mint 4 éve
ezt a meccset már rég meg kellett volna nyerni...Hány ilyen volt már eddig a szezonban? 3-4 legalább...
Bence94
több mint 4 éve
Azon gondolkozom, hogy melyik az égőbb. Oda-vissza kiszopni ettől a fos Jaguarstól vagy Buffaloban kapni egy méretes zakót ország-vilag előtt?Ez egy országos X
malloy
több mint 4 éve
Azon gondolkozom, hogy melyik az égőbb. Oda-vissza kiszopni ettől a fos Jaguarstól vagy Buffaloban kapni egy méretes zakót ország-vilag előtt?Elobbinel legalabb talan felmerul Reich menesztese
malloy
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
ezt a meccset már rég meg kellett volna nyerni...
több mint 4 éve
Azon gondolkozom, hogy melyik az égőbb. Oda-vissza kiszopni ettől a fos Jaguarstól vagy Buffaloban kapni egy méretes zakót ország-vilag előtt?
több mint 4 éve
kezd meleg lenni a pite..
Bence94
Kezd megint unalmas lenni ez a sorminta hogy leolvadunk a 2. félidőre...Ha kétszer kikaptok ettől a Jagstől, nincs keresnivalótok a playoffban.
bobi0092
több mint 4 éve
Kezd megint unalmas lenni ez a sorminta hogy leolvadunk a 2. félidőre...
több mint 4 éve
kezd meleg lenni a pite..
több mint 4 éve
Erdőirtó ma is megszolgálja az árát.
több mint 4 éve
Ideje megtörölgetni azt a szemüveget rendesen, Rodrigo.
több mint 4 éve
Reich hány driveot fog meg kinyirni ezzel a faszsaggal??
több mint 4 éve
okádék hívások...
több mint 4 éve
Denver meccsen 70 yardossal próbálkoztak 😀 😀 😀 ahhoz kicsit még feljebb kellene rakni a stadiont...A Colts ki fog kapni 2. felidoben.20+24(3 TD+ FG) = 44.Nem, mert mar van 27 pontunk.Na, helyes, mar hianyoltam a chokerkedest.Még mindig lehet 44-7. 😉
Stez
iktriad
Stez
iktriad
Blankenship meg sajnos 50+-rol mar necces, szegeny nem lat el a kapuig.
Stez
több mint 4 éve
A Jags idén (magunkhoz mérten is) bűn rossz a 3. negyedben, szóval nem aggódnék emiatt.A Colts ki fog kapni 2. felidoben.20+24(3 TD+ FG) = 44.Nem, mert mar van 27 pontunk.Na, helyes, mar hianyoltam a chokerkedest.Még mindig lehet 44-7. 😉
Stez
iktriad
Stez
iktriad
Stez
több mint 4 éve
Közben a Titans 8 ponttal vezet a félidőben, és ők támadhatnak először a másodiknak.
több mint 4 éve
A Colts ki fog kapni 2. felidoben.20+24(3 TD+ FG) = 44.Nem, mert mar van 27 pontunk.Na, helyes, mar hianyoltam a chokerkedest.Még mindig lehet 44-7. 😉
Stez
iktriad
Stez
iktriad
több mint 4 éve
20+24(3 TD+ FG) = 44.Nem, mert mar van 27 pontunk.Na, helyes, mar hianyoltam a chokerkedest.Még mindig lehet 44-7. 😉
Stez
iktriad
Stez
több mint 4 éve
Nem, mert mar van 27 pontunk.Na, helyes, mar hianyoltam a chokerkedest.Még mindig lehet 44-7. 😉
Stez
iktriad
több mint 4 éve
Na, helyes, mar hianyoltam a chokerkedest.Még mindig lehet 44-7. 😉
Stez
több mint 4 éve
Na, helyes, mar hianyoltam a chokerkedest.
több mint 4 éve
Na ezért kezd elegem lenni Eberflusból. Mégis mi a f*szomért kell ezt a vanilla puha zónát nyomni egy Glennon ellen?Mert már mindegy?
peterk2005