NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Kansas City Chiefs - Buffalo Bills
több mint 3 éve
Bazsinho
1 003
Wiiiiiin
több mint 3 éve
Bazsinho
1 003
Akkor futassuk le az órát
több mint 3 éve
Tarsi
1 244
ott mit kellett volna csinálnia? álljon meg a levegőbe? ne vicceljünk már
több mint 3 éve
vicc
több mint 3 éve
Tarsi
1 244
Nagyon az érződik eddig a 2. félidőbe, hogy mindkét csapat szétesett ebbe a hosszú kényszer szünetben.
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Vicc, a Broncos ellen LJ tízszer keményebbet kapott a lábára, neki nem járt a sárga
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Pikk 6 jött fel a pakliból....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Remélem sikerül vhogy végig játszani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Na folytatódik
több mint 3 éve
Sörensen miatt van. Áldozott az isteneknek. Thor is velünk van!egyrészt. másrészt mekkora kibaszás már ez a Billsszel, akik megjöttek egy gameplannel és holnapig simán mehet az adjustment a Andy Reidék részéről.Ja ebből nem lesz meccs ma már, délelőttig zuhogni fog most megnéztem. Ez azért elég szívás mindkét csapatnak, 1 nappal kevesebb a következő hét nekik.Hát, minden egyes villámlás után újraindul a 30 perces villámlási ablak. De emellett szakad a monszun eső a pályára, és jelenleg alkalmatlan az Arrowhead futballmérkőzésre.Villámlik, ez lehet ennyi volt máraVan olyan eshetőség hogy elhalasztják? Pl ha csak ottani ido szerint 11kor kezdhetnek ujra akkor azt mondjak h inkább holnap? Nem kicseszes az a csapatokkal?
shawnka
davemayer
Reggel 6 előtt semmiképp nem fogják kb újraindítani, de akkor meg már éjfél van KC-ben és az NBC műsorideje is véges.
Nyilván várunk, de most úgy néz ki, hogy holnap indítják újra. Pontosabban folytatják onnét, ahol abbamaradt.
shawnka
davemayer
shawnka
több mint 3 éve
egyrészt. másrészt mekkora kibaszás már ez a Billsszel, akik megjöttek egy gameplannel és holnapig simán mehet az adjustment a Andy Reidék részéről.Ja ebből nem lesz meccs ma már, délelőttig zuhogni fog most megnéztem. Ez azért elég szívás mindkét csapatnak, 1 nappal kevesebb a következő hét nekik.Hát, minden egyes villámlás után újraindul a 30 perces villámlási ablak. De emellett szakad a monszun eső a pályára, és jelenleg alkalmatlan az Arrowhead futballmérkőzésre.Villámlik, ez lehet ennyi volt máraVan olyan eshetőség hogy elhalasztják? Pl ha csak ottani ido szerint 11kor kezdhetnek ujra akkor azt mondjak h inkább holnap? Nem kicseszes az a csapatokkal?
shawnka
davemayer
Reggel 6 előtt semmiképp nem fogják kb újraindítani, de akkor meg már éjfél van KC-ben és az NBC műsorideje is véges.
Nyilván várunk, de most úgy néz ki, hogy holnap indítják újra. Pontosabban folytatják onnét, ahol abbamaradt.
shawnka
davemayer
több mint 3 éve
Ja ebből nem lesz meccs ma már, délelőttig zuhogni fog most megnéztem. Ez azért elég szívás mindkét csapatnak, 1 nappal kevesebb a következő hét nekik.Hát, minden egyes villámlás után újraindul a 30 perces villámlási ablak. De emellett szakad a monszun eső a pályára, és jelenleg alkalmatlan az Arrowhead futballmérkőzésre.Villámlik, ez lehet ennyi volt máraVan olyan eshetőség hogy elhalasztják? Pl ha csak ottani ido szerint 11kor kezdhetnek ujra akkor azt mondjak h inkább holnap? Nem kicseszes az a csapatokkal?
shawnka
davemayer
shawnka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Hát, minden egyes villámlás után újraindul a 30 perces villámlási ablak. De emellett szakad a monszun eső a pályára, és jelenleg alkalmatlan az Arrowhead futballmérkőzésre.Villámlik, ez lehet ennyi volt máraVan olyan eshetőség hogy elhalasztják? Pl ha csak ottani ido szerint 11kor kezdhetnek ujra akkor azt mondjak h inkább holnap? Nem kicseszes az a csapatokkal?
shawnka
davemayer
több mint 3 éve
Villámlik, ez lehet ennyi volt máraVan olyan eshetőség hogy elhalasztják? Pl ha csak ottani ido szerint 11kor kezdhetnek ujra akkor azt mondjak h inkább holnap? Nem kicseszes az a csapatokkal?
shawnka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Petila
686
Villámlik, ez lehet ennyi volt máraHiába na Bolts uralom van West-en 😊
shawnka
több mint 3 éve
Villámlik, ez lehet ennyi volt mára
több mint 3 éve
Well, too often a receiver is open in less than 2 seconds. In other cases, none of the defensive linemen get home. Frank Clark missing 3 games doesn't help. Chris Jones out tonight doesn't help.
— Nate Taylor (@ByNateTaylor) October 11, 2021
When most of the defense is fine, Josh Allen finds someone behind Dan Sorensen. https://t.co/mxLvN9Zc0b
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Petila
686
Szegény Reidet mindjárt a mentő viszi el megint...
több mint 3 éve
Tarsi
1 244
Mozog a kezében a labda, én is megadnám, de remélem innentől akkor konzisztensen elkapás lesz az ilyen
több mint 3 éve
Szakado esoben tovabbi kellemes kotelezo passzjatekot! 😒
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Es az Nfc-s sasokat se tollfosztottak azert. A D# gondjaik szamosak.Kemeny ez a Bills.Azt szerintem maga a Bills se érti. Mindenesetre úgy fest azért pár Afc csapat faragott a hátrányából a KC-hez képest
Hogy kaptak ki a steelerstol? 😵
Pedig lattam azt a meccset is...
RedFive
Petila
több mint 3 éve
Petila
686
Szörnyű ez a D, ezzel idén konf döntő se lesz. Pedig év közben javulni szoktak
több mint 3 éve
Petila
686
Kemeny ez a Bills.Azt szerintem maga a Bills se érti. Mindenesetre úgy fest azért pár Afc csapat faragott a hátrányából a KC-hez képest
Hogy kaptak ki a steelerstol? 😵
RedFive
több mint 3 éve
Tenyleg azt mondtak hogy "unikornis"jatekos? 😳
több mint 3 éve
Kemeny ez a Bills.Hogy kaptak ki a steelerstol? 😵