Kansas City Chiefs - Houston Texans
több mint 4 éve
Változnak az idők. 😊igazából sokat elárul a jagsről ha azért az O#-ért már nem is aggódik az ember 😀azért ez erős optimizmusNem az O-nk miatt aggódom...Ha nem várnék sok hasonló kimenetelű Jags meccset idén (is), most írnám, hogy Alamizsna! Alamizsna!áh, a jags nem jut el 13 pontig 😀
iktriad
Negritis
iktriad
Sixo
Negritis
több mint 4 éve
igazából sokat elárul a jagsről ha azért az O#-ért már nem is aggódik az ember 😀azért ez erős optimizmusNem az O-nk miatt aggódom...Ha nem várnék sok hasonló kimenetelű Jags meccset idén (is), most írnám, hogy Alamizsna! Alamizsna!áh, a jags nem jut el 13 pontig 😀
iktriad
Negritis
iktriad
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
amúgy semleges pályán nem tudják lejátszani a saints meccset?
több mint 4 éve
azért ez erős optimizmusNem az O-nk miatt aggódom...Ha nem várnék sok hasonló kimenetelű Jags meccset idén (is), most írnám, hogy Alamizsna! Alamizsna!áh, a jags nem jut el 13 pontig 😀
iktriad
Negritis
iktriad
több mint 4 éve
De csak mert 12-9-re nyer!Ha nem várnék sok hasonló kimenetelű Jags meccset idén (is), most írnám, hogy Alamizsna! Alamizsna!áh, a jags nem jut el 13 pontig 😀
iktriad
Negritis
több mint 4 éve
Nem az O-nk miatt aggódom...Ha nem várnék sok hasonló kimenetelű Jags meccset idén (is), most írnám, hogy Alamizsna! Alamizsna!áh, a jags nem jut el 13 pontig 😀
iktriad
Negritis
több mint 4 éve
Ha nem várnék sok hasonló kimenetelű Jags meccset idén (is), most írnám, hogy Alamizsna! Alamizsna!áh, a jags nem jut el 13 pontig 😀
iktriad
több mint 4 éve
Ha nem várnék sok hasonló kimenetelű Jags meccset idén (is), most írnám, hogy Alamizsna! Alamizsna!
több mint 4 éve
szerintem azért vagyunk kevesen, mert egy ilyen unalmas meccs miatt nem kelnek fel sokan... Vallja be komolyan gondolta valaki, hogy itt a Texans-nak van esélye?Szezonnyitó az szezonnyitó. Nincs előttem az előző évek nyitómeccsei, de azért voltak szerintem hasonló színvonalú csaták. Meg azért alapból egy Mahomes vs Watson csapat mindenképp hype, legyen akármilyen szar is a Texans.
Toto21
több mint 4 éve
oh és ténylegMajd Fat Lenny elintézi.arena 4en mondták be, hogy NO egyenlőre még nem engedélyezte a meccsetaz mondjuk kemény lenne ha a Saints-Bucs meccset nem engedélyeznék????
Sixo
Negritis
Sixo
iktriad
dknation.draftkings.com/nfl/2020/9/10/21431265/saints-vs-buccaneers-week-1-location-stadium-superdome-covid-19-permission-protocol
több mint 4 éve
Majd Fat Lenny elintézi.arena 4en mondták be, hogy NO egyenlőre még nem engedélyezte a meccsetaz mondjuk kemény lenne ha a Saints-Bucs meccset nem engedélyeznék????
Sixo
Negritis
Sixo
több mint 4 éve
Radulov eldöntötte, lehet menni aludni
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
andy papa pajzsán már ömlik a "víz" 😀
több mint 4 éve
arena 4en mondták be, hogy NO egyenlőre még nem engedélyezte a meccsetaz mondjuk kemény lenne ha a Saints-Bucs meccset nem engedélyeznék????
Sixo
Negritis
több mint 4 éve
2 for 7 on attempts 10+ yards down the field so far😬 https://t.co/WnmKVkpPGY
— Billy Moy (@PFF_Billy) September 11, 2020
több mint 4 éve
Toto21
5 949
az mondjuk kemény lenne ha a Saints-Bucs meccset nem engedélyeznék???
Sixo
több mint 4 éve
az mondjuk kemény lenne ha a Saints-Bucs meccset nem engedélyeznék????
Sixo
több mint 4 éve
annyi DM-et jelentene, mint jövő évi visszafogott capnah Chris Jonesnak megvan a jövőheti fizuja isWatson meg meccs után tradet kér. 😊
Negritis
iktriad
több mint 4 éve
Toto21
5 949
jogos el is felejtettem, hogy elérhetetlen csatornának adták a jogokat Magyarországon. Nagyon okos húzás volt...szerintem azért vagyunk kevesen, mert egy ilyen unalmas meccs miatt nem kelnek fel sokan... Vallja be komolyan gondolta valaki, hogy itt a Texans-nak van esélye?elég sok minden közrejátszik sztem
Toto21
kezdve az előre ismerten túltolt BLM
a covid miatt kevesebb szabi
az aréna 4 körüli szarakodás
az egész covid mizéria
és igen az is hogy van 1-2 szint különbség a 2 csapat között
+ ugye BoB kreténsége az offseasonben
Negritis
több mint 4 éve
az mondjuk kemény lenne ha a Saints-Bucs meccset nem engedélyeznék
több mint 4 éve
nah Chris Jonesnak megvan a jövőheti fizuja isWatson meg meccs után tradet kér. 😊
Negritis
több mint 4 éve
nah Chris Jonesnak megvan a jövőheti fizuja is
több mint 4 éve
szerintem azért vagyunk kevesen, mert egy ilyen unalmas meccs miatt nem kelnek fel sokan... Vallja be komolyan gondolta valaki, hogy itt a Texans-nak van esélye?elég sok minden közrejátszik sztem
Toto21
kezdve az előre ismerten túltolt BLM
a covid miatt kevesebb szabi
az aréna 4 körüli szarakodás
az egész covid mizéria
és igen az is hogy van 1-2 szint különbség a 2 csapat között
+ ugye BoB kreténsége az offseasonben
több mint 4 éve
Toto21
5 949
szerintem azért vagyunk kevesen, mert egy ilyen unalmas meccs miatt nem kelnek fel sokan... Vallja be komolyan gondolta valaki, hogy itt a Texans-nak van esélye?
több mint 4 éve
Elég gyorsan, hatékonyan sikerült leépíteni az egykor reményteljes texans o-t. Na de majd a garbage time-ban
Tepper takarodj!