Kansas City Chiefs - Houston Texans
több mint 4 éve
Kampman
28 323
iktriad likes thisha szerinted ehhez részegnek kell lenni, akkor nagy eséllyel te vagy az, én amúgy is csak pepsi zero mangót ittam a meccs alattVagy te vagy kurva részeg, vagy én.és te látod, hogy innen visszajön a texans?ha eldőlt mehetnek a csöcsök?0-0
Sixo
Kampman
Sixo
Kezdek félni.
Kampman
Sixo
több mint 4 éve
Ezért nem látod jól az eredményjelzőt!ha szerinted ehhez részegnek kell lenni, akkor nagy eséllyel te vagy az, én amúgy is csak pepsi zero mangót ittam a meccs alattVagy te vagy kurva részeg, vagy én.és te látod, hogy innen visszajön a texans?ha eldőlt mehetnek a csöcsök?0-0
Sixo
Kampman
Sixo
Kezdek félni.
Kampman
Sixo
Yeah, Biden reklám!
több mint 4 éve
én amúgy is csak pepsi zero mangót ittam a meccs alattmondjuk ezek után azért elgondolkoztam hogy rád hívjam a szabókat egy hátulgombolós kabáttal
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
mármint a kula-bowl?A harmadik héten jobb meccs lesz ennél csütörtökön, igaz Bria? 😉2 legtöbbet kereső QB a pályánBe kell védeni azt a sok pénzt hogy a harmadik héten is lássuk őket.
ezek meg futkosnak 😀
Negritis
thr_buddha
iktriad
több mint 4 éve
ha szerinted ehhez részegnek kell lenni, akkor nagy eséllyel te vagy az, én amúgy is csak pepsi zero mangót ittam a meccs alattVagy te vagy kurva részeg, vagy én.és te látod, hogy innen visszajön a texans?ha eldőlt mehetnek a csöcsök?0-0
Sixo
Kampman
Sixo
Kezdek félni.
Kampman
több mint 4 éve
Tomcsik
8 010
Ez eddig nagyon pofás Texans támadás. Meglepően gyorsan szabadul Watson a labdától, de eddig hatékony...
több mint 4 éve
A harmadik héten jobb meccs lesz ennél csütörtökön, igaz Bria? 😉2 legtöbbet kereső QB a pályánBe kell védeni azt a sok pénzt hogy a harmadik héten is lássuk őket.
ezek meg futkosnak 😀
Negritis
thr_buddha
több mint 4 éve
Hát sajnálom, hogy nem gondoltak azokra, akiknél se kábeles voda, se műholdas mindigTV, se netes itt-ott.tv nem elérhetőAz hogy egyetlen beharangozó műsorra se futotta, tényleg durva, de tudjuk be a covidnakMondjuk hogy elérhető legyen majdnem mindenki számára a közvetítés...
Szép hd a kép, nincs Faragó, felkészületlen magyar Alex Smith és álomba ringató amfocis puhlsanyi, mi kell még?
r.baggio
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
thr_buddha
120
2 legtöbbet kereső QB a pályánBe kell védeni azt a sok pénzt hogy a harmadik héten is lássuk őket.
ezek meg futkosnak 😀
Negritis
több mint 4 éve
vagy túl keveset! 😀Túl sok Tenetet nézett.Vagy te vagy kurva részeg, vagy én.és te látod, hogy innen visszajön a texans?ha eldőlt mehetnek a csöcsök?0-0
Sixo
Kampman
Sixo
Kezdek félni.
Kampman
iktriad
több mint 4 éve
rúgh bele egyet és felébred, mint veled az asszonyNektek is meg-meghal a stream?Frissíts rá és visszajön
tenorx
Söcc
több mint 4 éve
Túl sok Tenetet nézett.Vagy te vagy kurva részeg, vagy én.és te látod, hogy innen visszajön a texans?ha eldőlt mehetnek a csöcsök?0-0
Sixo
Kampman
Sixo
Kezdek félni.
Kampman
több mint 4 éve
Az ok, csak ezt 3 percenként el kell játszani :/Nektek is meg-meghal a stream?Frissíts rá és visszajön
tenorx
Söcc
több mint 4 éve
2 legtöbbet kereső QB a pályánezek meg futkosnak 😀
több mint 4 éve
Kampman
28 323
Vagy te vagy kurva részeg, vagy én.és te látod, hogy innen visszajön a texans?ha eldőlt mehetnek a csöcsök?0-0
Sixo
Kampman
Sixo
Kezdek félni.
több mint 4 éve
Az hogy egyetlen beharangozó műsorra se futotta, tényleg durva, de tudjuk be a covidnakMondjuk hogy elérhető legyen majdnem mindenki számára a közvetítés...
Szép hd a kép, nincs Faragó, felkészületlen magyar Alex Smith és álomba ringató amfocis puhlsanyi, mi kell még?
r.baggio
több mint 4 éve
ha eldőlt mehetnek a csöcsök?lakers - rockets 72-53
Sixo
3. negyed közepe
sztem ez kb eldőlt 😀
több mint 4 éve
és te látod, hogy innen visszajön a texans?ha eldőlt mehetnek a csöcsök?0-0
Sixo
Kampman
több mint 4 éve
Nektek is meg-meghal a stream?
több mint 4 éve
Az hogy egyetlen beharangozó műsorra se futotta, tényleg durva, de tudjuk be a covidnakVan benne valami. Amúgy is fura volt a csatorna csere de egyre rosszabbul néz ki. 😃Csak nekem fura hogy úgy kommentálnak mintha egyáltalán nem lennének új nézők? Új csatorna oké hogy sok néző jött a sporttv ről de azért ez elég gáz.Lehet gondolni az ismétlésre is, de igencsak meglepődnék, ha péntek hajnalban felkelne rá bárki, aki most ismerkedik csak az amfocival
thr_buddha
r.baggio
thr_buddha
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Majdnem sikerült Michaelsnek kimondania Denis Villeneuve nevét helyesen...