Kansas City Chiefs - Houston Texans
több mint 4 éve
jaja szörnyű a dobotechnikája, meg a lábmunka passz közbenTD helyett punt, mindez 500 milláért 😀Handoff qb, nem tud passzolni
Negritis
Jakehomer
😀
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Amerikai major sport történeti nap a mai!!!Aszongya FOS
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Amerikai major sport történeti nap a mai!!!dejó fejek h a wnba-t is major sportnak hivják
iktriad
több mint 4 éve
Amerikai major sport történeti nap a mai!!!több mint 4 éve
TD helyett punt, mindez 500 milláért 😀Handoff qb, nem tud passzolni
Negritis
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
thr_buddha
120
Van benne valami. Amúgy is fura volt a csatorna csere de egyre rosszabbul néz ki. 😃Csak nekem fura hogy úgy kommentálnak mintha egyáltalán nem lennének új nézők? Új csatorna oké hogy sok néző jött a sporttv ről de azért ez elég gáz.Lehet gondolni az ismétlésre is, de igencsak meglepődnék, ha péntek hajnalban felkelne rá bárki, aki most ismerkedik csak az amfocival
thr_buddha
r.baggio
több mint 4 éve
TD helyett punt, mindez 500 milláért 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Mahomes a zsákban!
több mint 4 éve
Clete Blakeman jó döntést hozott? 😮
több mint 4 éve
Csak nekem fura hogy úgy kommentálnak mintha egyáltalán nem lennének új nézők? Új csatorna oké hogy sok néző jött a sporttv ről de azért ez elég gáz.Lehet gondolni az ismétlésre is, de igencsak meglepődnék, ha péntek hajnalban felkelne rá bárki, aki most ismerkedik csak az amfocival
thr_buddha
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
nah az szép volt
több mint 4 éve
thr_buddha
120
Nekem már mindegy de azt vártam volna hogy új csatorna azért mondanak egy két szót vagy nem tudom. 😃
Szerkesztette: thr_buddha
több mint 4 éve
nem vitatom 😀 csak hogy nem a keretre szólt be, hanem azokra akik felépítik 😀Teljesen igaza volt egyébként.mondjuk asszem nem a packers csapatát szólta le, mert mondta is h jók lehetnekÉn is zenészNem vagyunk beszélő viszonyban, leszólta a Packerst,Johnson is szép mutatkozott be, jó kis szezon lesz ez a Texansnak, és még így is simán meg fogják nyerni a csoportukat.Ezt mond Höri szemébe is.
Kampman
Sixo
mondjuk jogosan.
Kampman
Sixo
a csapat vezetésre szólt be Rodgers mellett ez baromság
Negritis
Kampman
több mint 4 éve
Csak nekem fura hogy úgy kommentálnak mintha egyáltalán nem lennének új nézők? Új csatorna oké hogy sok néző jött a sporttv ről de azért ez elég gáz.Eddig mindenki amiatt rinyált, hogy minden meccsen elmondják a szabályokat.
thr_buddha
több mint 4 éve
Csak nekem fura hogy úgy kommentálnak mintha egyáltalán nem lennének új nézők? Új csatorna oké hogy sok néző jött a sporttv ről de azért ez elég gáz.vicces hogy évekig az ment hogy faszért rágnak mindent az ember szájába 😀
thr_buddha
több mint 4 éve
Reid elitHát ja, ennek a számnak februárban lejárt a szavatossága.
eaglesmcnabb
www.youtube.com/watch?v=I-bsHJt1-_M
több mint 4 éve
Reid elitGyönyörű pass defended
eaglesmcnabb
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
thr_buddha
120
Csak nekem fura hogy úgy kommentálnak mintha egyáltalán nem lennének új nézők? Új csatorna oké hogy sok néző jött a sporttv ről de azért ez elég gáz.
több mint 4 éve
A Hopkins trade egyre rosszabbul néz ki.hetvegere megprobalom osszeheggeszteni a yt-t.
Nini, Bryan Anger.
Teljesen jo monosegu az A4 HD.Linket. 😊
Kenny
iktriad
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Teljesen igaza volt egyébként.mondjuk asszem nem a packers csapatát szólta le, mert mondta is h jók lehetnekÉn is zenészNem vagyunk beszélő viszonyban, leszólta a Packerst,Johnson is szép mutatkozott be, jó kis szezon lesz ez a Texansnak, és még így is simán meg fogják nyerni a csoportukat.Ezt mond Höri szemébe is.
Kampman
Sixo
mondjuk jogosan.
Kampman
Sixo
a csapat vezetésre szólt be Rodgers mellett ez baromság
Negritis
több mint 4 éve
A cserepadról csak nem fogja elgáncsolgatni a társait.Miért, tényleg Herbert lesz a legveszélyesebb pontja a pályának. (A Chargersre nézve.)Én is zenészNem vagyunk beszélő viszonyban, leszólta a Packerst,Johnson is szép mutatkozott be, jó kis szezon lesz ez a Texansnak, és még így is simán meg fogják nyerni a csoportukat.Ezt mond Höri szemébe is.
Kampman
Sixo
mondjuk jogosan.
Kampman
Sixo
iktriad