Kansas City Chiefs - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 6 éve
Dettó, azóta se sikerült visszatérnem.én a forma 1-et hagytam ott schumiuralom alatt.már csak pár év... ugye?Lefeküdtem aludni.isten huzza a faszara ezt a brigadot
A SB-t idén se kell néznem.
Ébresszetek fel ha vége van ennek a geci unalmas Pats érának.
Bazzani
Ventura
Wester
gedam
több mint 6 éve
Le kell dolgozni a 400 óra túlórát valahogy.Mondjuk azt nem értem, hogy ezt a meccset miért nem hagyta Makának.. biztos kellemes dolog lehet 7-8 órát végignyomatni..Elég nagy dolog objektíven leközvetíteni a saját csapatod meccseit.Amikor volt 1 jó KC hosszú passz Ricsi ordít most egy hosszú TD és szinte semmi xDIlyenkor belul sir.
Sifur
casaubon
flzoli
gordon
több mint 6 éve
Mondjuk azt nem értem, hogy ezt a meccset miért nem hagyta Makának.. biztos kellemes dolog lehet 7-8 órát végignyomatni..Elég nagy dolog objektíven leközvetíteni a saját csapatod meccseit.Amikor volt 1 jó KC hosszú passz Ricsi ordít most egy hosszú TD és szinte semmi xDIlyenkor belul sir.
Sifur
casaubon
flzoli
több mint 6 éve
gedam
6 227
én a forma 1-et hagytam ott schumiuralom alatt.már csak pár év... ugye?Lefeküdtem aludni.isten huzza a faszara ezt a brigadot
Bazzani
Ventura
Wester
több mint 6 éve
Zseninek zseni csak BB is az.Coaching wins championshipEgy kicsit azért túlzásnak éreztem idén a sok szakértőt, aki Riedet állandóan zseninek nevezték
Amadeus
Kampman
több mint 6 éve
Playbook hívás volt, na.Sikerult is.megint mi a fasznak kér időt, hogy több ideje legyen majd bradynek tovább támadni, hülye baromígy maradt 27 másodpercük támadni
eaglesmcnabb
gedam
Mahomes ketszer jatszotta el a hatrafutok hogy sackeljenek figurat.
Janek
több mint 6 éve
A Chiefs O mi a büdös faszt csinál? Védjétek meg a QB-t, ti idióta barmok!!!
több mint 6 éve
Sikerult is.megint mi a fasznak kér időt, hogy több ideje legyen majd bradynek tovább támadni, hülye baromígy maradt 27 másodpercük támadni
eaglesmcnabb
gedam
Mahomes ketszer jatszotta el a hatrafutok hogy sackeljenek figurat.
több mint 6 éve
már csak pár év... ugye?Lefeküdtem aludni.isten huzza a faszara ezt a brigadot
Bazzani
Ventura
Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
gedam
6 227
mahomes MVP-MVP
több mint 6 éve
Téged is...Lefeküdtem aludni.isten huzza a faszara ezt a brigadot
Bazzani
Ventura
több mint 6 éve
Coaching wins championshipEgy kicsit azért túlzásnak éreztem idén a sok szakértőt, aki Riedet állandóan zseninek nevezték
Amadeus
több mint 6 éve
Lefeküdtem aludni.isten huzza a faszara ezt a brigadot
Bazzani
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 6 éve
MVP Mahomes
több mint 6 éve
Elég nagy dolog objektíven leközvetíteni a saját csapatod meccseit.Amikor volt 1 jó KC hosszú passz Ricsi ordít most egy hosszú TD és szinte semmi xDIlyenkor belul sir.
Sifur
casaubon
több mint 6 éve
vajon kitérdeli-e a chiefs a félidőt? 😀majdnem jobb lett volna
JSanyo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Most meg egy pick six es tenyleg alvas
több mint 6 éve
Amikor volt 1 jó KC hosszú passz Ricsi ordít most egy hosszú TD és szinte semmi xDIlyenkor belul sir.
Sifur
több mint 6 éve
Amikor volt 1 jó KC hosszú passz Ricsi ordít most egy hosszú TD és szinte semmi xDSzerinted minek örüljön?
Sifur
több mint 6 éve
gedam
6 227
megint mi a fasznak kér időt, hogy több ideje legyen majd bradynek tovább támadni, hülye baromígy maradt 27 másodpercük támadni
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Lefeküdtem aludni.Tavalyit nem nézted?
Bazzani
több mint 6 éve
Azt sem tudom, hogy kapta el. De csúnya DPI volt amúgy, hogy nem dobtak zászlót, nem is értem.
több mint 6 éve
Coaching wins championship