NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Kansas City Chiefs - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 6 éve
gedam
6 227
yessssss
több mint 6 éve
gedam
6 227
basszanak már el egy 3.-kat
több mint 6 éve
Na csalj megint Edelman!!!
több mint 6 éve
karóhoz kötik az ebetha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 6 éve
mondjuk a 2 az még talán menne (de amíg van lehetőség délelőttösre, annál maradok)Csak kettő 😀3 műszakot nem vállalnék. Azt én nem igazán bírnám.Csak a délutános műszak.pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
warr_b
shagi0206
Az éjszakázást 12 éve leadtam.
warr_b
több mint 6 éve
Csak kettő 😀3 műszakot nem vállalnék. Azt én nem igazán bírnám.Csak a délutános műszak.pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
warr_b
shagi0206
Az éjszakázást 12 éve leadtam.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Na végre valami... Hátha még valami meccs szerű lesz a végénsaints-rams ismétlés?
Tomcsik
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
3 műszakot nem vállalnék. Azt én nem igazán bírnám.Csak a délutános műszak.pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206
warr_b
több mint 6 éve
gedam
6 227
Srácok! Gondoljatok bele: Rams-Pats SuperBowl-lal kezdődött a Brady-éra. Stílszerű hogy azzal is érjen véget...eztgondolta a bíró is az előző meccsen
Pizsama
több mint 6 éve
Csak a délutános műszak.pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
shagi0206

több mint 6 éve
Srácok! Gondoljatok bele: Rams-Pats SuperBowl-lal kezdődött a Brady-éra. Stílszerű hogy azzal is érjen véget...Én inkább nem kockáztatnék 😀
Pizsama
Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
Akkor most jöhet a Kelce reklám
több mint 6 éve
na meglett Mahomes idei első TD-je, ideje volt már
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Csak jinxeoni kellett oket. Szeretem ha igazam van. Ja nem. 😂A Chiefs O mi a büdös faszt csinál? Védjétek meg a QB-t, ti idióta barmok!!!Nem akarnak bibist a labukra, kezukre szerezni. Maho olyan Jo hogy oldja Meg magatol. Ha Mar mvp eselyes kb igy vannak vele.
Cypress
A chief s vedelem Meg bradyt/patset tette Meg es nagy underdog oddsal. 🤔
gabistar
Meg Ott a def.
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
gedam
6 227
nem szabad hagyni, hogy a gecik öljék az órát, 3andout-ot
több mint 6 éve
Srácok! Gondoljatok bele: Rams-Pats SuperBowl-lal kezdődött a Brady-éra. Stílszerű hogy azzal is érjen véget...
több mint 6 éve
ha most punt megyek aludniHajnalig kell maradnod, no mercy.
Tactful Cactus
több mint 6 éve
pedig már én is arra készülnék, hogy aludjak valamennyit meló előtt. Alapból úgy terveztem az egészet, hogy vasárnap de. 11-ig nem alszok (8ig bírtam), és felkelek 8 körül, így meccs után alvás nélkül megyek dolgozni.ha most punt megyek aludninem engednek el olyan könnyen
Tactful Cactus
Kampman
több mint 6 éve
Wilsonnak sincs mindig, aztán milyen jól elvanmax nem lesz mahomes előtt falKc-nak honann lesz zséje Maho-Hill-Cris tróra? 😀 kicsit elszálltak az igények hogy mindegyiküket megtartsákMég egyelőre mind3 rookie szerződését tölti. Majd foglalkoznak ezzel akkor, amikor aktuális lesz. Egyébként nem lehetetlen.
ParadSEC
shagi0206
gedam
több mint 6 éve
pont ezt kellett volna elkerülni
több mint 6 éve
Na így még érdekes lehet.