Kansas City Chiefs - Oakland Raiders
több mint 8 éve
Surda
3 297
Idei bíráskodás szánalom👎👎👎
több mint 8 éve
Surda
3 297
Mack nagy arc lesz pár éven bellül.
több mint 8 éve
erre nem volt kedves zászlót dobni...
több mint 8 éve
Mi ez az INT háború 😊
több mint 8 éve
ez nem semmi. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Igazan beprobalhattuk volna a 4.ket nem mintha lenne jelentossege.
több mint 8 éve
Surda
3 297
Ez így gyászos befejezés lesz
több mint 8 éve
Ezért nem vagyunk mi PO csapat még! Kell még fejlődni elég sokat! 😊
több mint 8 éve
Hú de elvernek ma minket
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 8 éve
Mack mit keres coverben?Elég sokat játszott az utóbbi meccsekben hagyományos LB szerepben, így cover is lehet a feladata
Amadeus91
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 896
Mack mit keres coverben?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Az majd a másik meccs eredményének függvényében lehet opció! Addig sztem maxi gázzal mennek!Mindenesetre Reid feltette a legjobb csapatot a palyara, legalabbis egyelore. Beprobalja a csoportgyozelmet.Én meg pont, hogy rámennék a Texans találkozóra!
ulpianus
gaben
több mint 8 éve
Mindenesetre Reid feltette a legjobb csapatot a palyara, legalabbis egyelore. Beprobalja a csoportgyozelmet.Én meg pont, hogy rámennék a Texans találkozóra!
ulpianus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Mindenesetre Reid feltette a legjobb csapatot a palyara, legalabbis egyelore. Beprobalja a csoportgyozelmet.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
130yardot k8vanok crabtreenek
több mint 8 éve
Jo estet urak.
több mint 8 éve
Nem tök mindegy ki üt ki benneteket??? 😊Lehet, meglatjuk. Azert ha Denver nyer, akkor nyerhetunk is akar most, teljesen mindegy, akkor is Texans meccs. Ott mi vagyunk eselyesebbek.
gaben
több mint 8 éve
Szerintem a Chiefs a Houstonnal fog játszani és győzni is fognak! 😊First downok mennek, TD megvan, XP megvan eddig jo.Nem tök mindegy ki üt ki benneteket??? 😊
Aki nem tudna esetleg Chiefs szurkolok kozul: Amennyiben a Denver nyer (vezetnek),vagy mi vesztunk mindenkepp a Texans az ellenfel. Erdemes lesz azt is kovetni tehat. Ha mi nyerunk, ok vesztenek, akkor Steelers.
ulpianus
gaben
több mint 8 éve
Surda
3 297
Mack szemmel kíséte
több mint 8 éve
Logikus, h senki se fogja RZben a legjobb elkapot...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 8 éve
First downok mennek, TD megvan, XP megvan eddig jo.Nem tök mindegy ki üt ki benneteket??? 😊
Aki nem tudna esetleg Chiefs szurkolok kozul: Amennyiben a Denver nyer (vezetnek),vagy mi vesztunk mindenkepp a Texans az ellenfel. Erdemes lesz azt is kovetni tehat. Ha mi nyerunk, ok vesztenek, akkor Steelers.
ulpianus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
metaxa17
306
Ez gyors volt. Kiszurkolom Woodsonnak ezt a meccset. 😉
több mint 8 éve
First downok mennek, TD megvan, XP megvan eddig jo. Aki nem tudna esetleg Chiefs szurkolok kozul: Amennyiben a Denver nyer (vezetnek),vagy mi vesztunk mindenkepp a Texans az ellenfel. Erdemes lesz azt is kovetni tehat. Ha mi nyerunk, ok vesztenek, akkor Steelers.