NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
11
7
2:15, ARENA4
Las Vegas Raiders - Chicago Bears
2 hónapja
mintha otthon lenne a Bears, olyan a hangulat50-50 volt kb azt mondtak
Löfli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Futhattatok volna, meg 10 yardot siman mehettetek volna ezt Carroll baszta elÖö, hmm 🤔🫣Yeap de azért egy erősebb td próbálkozást jobban tudnék értékelni mert amilyen a formánk az a td pont befog csúszni és megint b*hatjukÉrtem h égetjük az időt de lehetne sorban 3.jára nem ennyire nyílvánvalot hívni (3x Jeanty)Fg-ra mentetek h nekunk td kelljen, azt jo eséllyel levedekezitek. Okos volt ez
Cubehead
davemayer
Cubehead
Cubehead
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Tipikus senki sem erdemelt gyozelmet
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Öö, hmm 🤔🫣Yeap de azért egy erősebb td próbálkozást jobban tudnék értékelni mert amilyen a formánk az a td pont befog csúszni és megint b*hatjukÉrtem h égetjük az időt de lehetne sorban 3.jára nem ennyire nyílvánvalot hívni (3x Jeanty)Fg-ra mentetek h nekunk td kelljen, azt jo eséllyel levedekezitek. Okos volt ez
Cubehead
davemayer
Cubehead

2 hónapja
mintha otthon lenne a Bears, olyan a hangulat

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Es ott a Blokkolt FG... mi meccs ez
2 hónapja
Kicsit se volt kiszamithato hivas harmadikraÁ egész meccsen nem volt jellemző ránk
casaubon

2 hónapja
Kicsit se volt kiszamithato hivas harmadikra
2 hónapja
DL egy kalap sz.r... nincs se nyomas, se futas elleni vedekezes. Szanalmas
2 hónapja
Nem fogjak kivedekezni
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Naná mar a visszahordas is jo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
izgi a vége

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Akkor se akarom latni...Valamint nincs meg vege sajnosMegint Swift a palyan... Gratula Raiders! NyertetekPedig ő futotta a győztes? Tdt 😀
Toto21
kapitnono
2 hónapja
Kérlek D, szívjátok fel magatokat
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Megint Swift a palyan... Gratula Raiders! NyertetekPedig ő futotta a győztes? Tdt 😀
Toto21

2 hónapja
Ez az a meccs ami után mindenki szidni fogja a saját csapatát
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Megint Swift a palyan... Gratula Raiders! Nyertetek
2 hónapja
Yeap de azért egy erősebb td próbálkozást jobban tudnék értékelni mert amilyen a formánk az a td pont befog csúszni és megint b*hatjukÉrtem h égetjük az időt de lehetne sorban 3.jára nem ennyire nyílvánvalot hívni (3x Jeanty)Fg-ra mentetek h nekunk td kelljen, azt jo eséllyel levedekezitek. Okos volt ez
Cubehead
davemayer

2 hónapja
Értem h égetjük az időt de lehetne sorban 3.jára nem ennyire nyílvánvalot hívni (3x Jeanty)Fg-ra mentetek h nekunk td kelljen, azt jo eséllyel levedekezitek. Okos volt ez
Cubehead
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Kell egy td drive, vagy eláshatjuk magunkat jó mélyre
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
BJ neha tulgondolja. Nem kellenek mindig a Flashy play-ek. Ha tudsz futni es yard-okat szerezni, akkor add a srac kezebe a labdat es kesz.Annyi lenne a recept, hogy Monangai kezebe kene adni a labdat es futni. Nem kell semmi extra. Swift-et remelem elassuk nagyon melyre a meccs utan a Depth chart-on.Nem is értettem mi a faxnak felejtette el a RZban és kezdte el csak passzoltatni
Toto21
davemayer
2 hónapja
Értem h égetjük az időt de lehetne sorban 3.jára nem ennyire nyílvánvalot hívni (3x Jeanty)

2 hónapja
Annyi lenne a recept, hogy Monangai kezebe kene adni a labdat es futni. Nem kell semmi extra. Swift-et remelem elassuk nagyon melyre a meccs utan a Depth chart-on.Nem is értettem mi a faxnak felejtette el a RZban és kezdte el csak passzoltatni
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal