NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Las Vegas Raiders - New England Patriots
több mint 1 éve
Ezt a kérdést max. a pszichiátere tudja megválaszolni.én azt nem értettem h kb végig ugy kommunikált mintha minden hsz-e a gyöngyöt disznók elé tipik példája lett volna.Hogy leugatott mindenkit, az egy dolog. De ehhez még egész alja módon személyeskedett is.Vagy a mindenhez is értő mindenkit leugató topintőlMac hogyan süllyedt idáig a rookie éve után?HÁt ezt BB-től, meg a tavalyi OC-től és QB edzőtől kellene megkérdezni
Amadeus von Dollárbaloldal
zinedine5
ThundersNFL a Jobbágy
Burkus
de akkor meg mi a fasznak irogatott?
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
én azt nem értettem h kb végig ugy kommunikált mintha minden hsz-e a gyöngyöt disznók elé tipik példája lett volna.Hogy leugatott mindenkit, az egy dolog. De ehhez még egész alja módon személyeskedett is.Vagy a mindenhez is értő mindenkit leugató topintőlMac hogyan süllyedt idáig a rookie éve után?HÁt ezt BB-től, meg a tavalyi OC-től és QB edzőtől kellene megkérdezni
zinedine5
ThundersNFL a Jobbágy
Burkus
de akkor meg mi a fasznak irogatott?
több mint 1 éve
Hogy leugatott mindenkit, az egy dolog. De ehhez még egész alja módon személyeskedett is.Vagy a mindenhez is értő mindenkit leugató topintőlMac hogyan süllyedt idáig a rookie éve után?HÁt ezt BB-től, meg a tavalyi OC-től és QB edzőtől kellene megkérdezni
zinedine5
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
amúgy a 2. negyed már nem volt szörnyű, de az az INT rohadtul nem kellett volna...majd cunningham
NB2
elvileg lassan jönnie kéne nem ha tényleg tight leashen van jones
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 898
Lehet irányítócsere lesz a Raidersnél. Jimmy nem néz ki jól.Hoyer time
Nomac
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
amúgy a 2. negyed már nem volt szörnyű, de az az INT rohadtul nem kellett volna...
több mint 1 éve
G.P.
420
Lehet irányítócsere lesz a Raidersnél. Jimmy nem néz ki jól.Az tragédia az asszonyoknak. Bár Ö mindig jól néz ki.
Nomac
több mint 1 éve
Lehet irányítócsere lesz a Raidersnél. Jimmy nem néz ki jól.
több mint 1 éve
From @ESPNStatsInfo: Including their first 4 drives today, the Patriots have gone 28 consecutive offensive drives without reaching the red zone. It's the longest such drought the Patriots have had under Bill Belichick (since 2000).
— Mike Reiss (@MikeReiss) October 15, 2023
több mint 1 éve
ő él még? vagy csak a zárt körü echochamberjében nyilatkozik?Vagy a mindenhez is értő mindenkit leugató topintőlMac hogyan süllyedt idáig a rookie éve után?HÁt ezt BB-től, meg a tavalyi OC-től és QB edzőtől kellene megkérdezni
zinedine5
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
milyen hülye sérüléseink vannak már 😊
több mint 1 éve
Vagy a mindenhez is értő mindenkit leugató topintőlMac hogyan süllyedt idáig a rookie éve után?HÁt ezt BB-től, meg a tavalyi OC-től és QB edzőtől kellene megkérdezni
zinedine5
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 898
Abszolút, kedvenc fiatal qb prospectem volt Purdy előttig.Mac hogyan süllyedt idáig a rookie éve után?Pedig te még picket is adtál volna érte tavaly 😀
Nomac
több mint 1 éve
Mac hogyan süllyedt idáig a rookie éve után?HÁt ezt BB-től, meg a tavalyi OC-től és QB edzőtől kellene megkérdezni
több mint 1 éve
Mac hogyan süllyedt idáig a rookie éve után?5 yardon tól is dob már
több mint 1 éve
Mac hogyan süllyedt idáig a rookie éve után?Pedig te még picket is adtál volna érte tavaly 😀
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 898
Mac hogyan süllyedt idáig a rookie éve után?
több mint 1 éve
Amióta ez a béna vállpántos mezünk van, azóta vagyunk bénák. MacJones meg amióta megszületett. 😕(((((((((((
több mint 1 éve
uramatyám ezt a fos passztEz olyan volt mintha én dobtam volna 😀
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
nem bírom... tök jól jöttünk előre, erre jön Meki és elkúrja
több mint 1 éve
Gesicki mit szedett fel.
több mint 1 éve
Zeke azért a sok mellényúlás mellett a legjobb igazolásunk szerintem
több mint 1 éve
shagi0206
10 939