Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 5 éve
persze h szűk oldalra futunk oldalt....te is kezded XDD
briareos
több mint 5 éve
Kuka.
több mint 5 éve
Gamepass? Az néha botrányosan késik. Perceket.nem tudom miként, de nekem a stream akkor adta azt a play-t.most kiélvezhetjük a futó jáékot.annyira extra élmény a fáziskézéses hszeidet olvasni: elkeseredés td előtt
Ventura
optimizmus kulcsember sérülése előtt
tiszta time cop feeling
briareos
Ventura
több mint 5 éve
nem tudom miként, de nekem a stream akkor adta azt a play-t.most kiélvezhetjük a futó jáékot.annyira extra élmény a fáziskézéses hszeidet olvasni: elkeseredés td előtt
Ventura
tiszta time cop feeling
briareos
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
mondtuk, hogy futni kell ellenünkAz hogy a bánatos bús .....-ba van, hogy szezon eleje óta semmit nem fejlődött a futás elleni védelem? Tudom, hogy lepkesúlyú védőink vannak meg minden, de a rendszeres 10-12 misstackle-t ez nem magyarázza meg.
ha ez a támadás eljut TD-ig, már nem lesz elég nekünk egy FG
NB2
több mint 5 éve
most kiélvezhetjük a futó jáékot.annyira extra élmény a fáziskézéses hszeidet olvasni: elkeseredés td előtt
Ventura
tiszta time cop feeling
több mint 5 éve
mondtuk, hogy futni kell ellenünkha ez a támadás eljut TD-ig, már nem lesz elég nekünk egy FG
több mint 5 éve
adam pankey time?
több mint 5 éve
most kiélvezhetjük a futó jáékot.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 5 éve
uh :/
több mint 5 éve
leghosszabb futas az evben
több mint 5 éve
igbi ezt h gondolta
több mint 5 éve
Hát nem egy jó meccs...Legalább partiban vagyunk. Ráadásul ez az a meccs - december és Miami - amit Brady legfényesebb napjaiban is rendszeresen megszívtunk.
kolok1972
több mint 5 éve
Hát nem egy jó meccs...de megint vezetünk 😀
kolok1972
több mint 5 éve
megint a támadás elején Cam egész pofás volt, majdnem úgy nézett ki mint egy NFL qb, erre jön 2 ilyen hülye passzal...
több mint 5 éve
Hát nem egy jó meccs...
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
annyira szar az O, hogy az az egész csapatra rányomja bélyegét.dicsértem a special teamet... kár volt
hányadik mákunk 😊
NB2És Canon a falból. A többi nem átlag feletti játékos, nemhogy bluechip. Ráadásul Chungot a rookie jól pótolja.Azért ez nem így van Hightower és Chung aki számít a D-ből.a fél D-tek opt outolt az O-ban meg nincsenek playmakerekvégre ez a szerencsétlen oda dobja, erre a másik elejtiAzért ez a csapat most olyan mélységekben van, amit az elmúlt 20 évben nem értünk meg. És hogy hova lett a Patriot Way - gyenge minőség ide-vagy oda - nem értem.
k...a mérges vagyok!!!!
NB2
Burkus
Adirotor
kolok1972
Én inkább a munkamorálban hiányolom a legendás hozzáállást.
Burkus
több mint 5 éve
Canon hogy jön a D-hez?dicsértem a special teamet... kár volt
hányadik mákunk 😊
NB2És Canon a falból. A többi nem átlag feletti játékos, nemhogy bluechip. Ráadásul Chungot a rookie jól pótolja.Azért ez nem így van Hightower és Chung aki számít a D-ből.a fél D-tek opt outolt az O-ban meg nincsenek playmakerekvégre ez a szerencsétlen oda dobja, erre a másik elejtiAzért ez a csapat most olyan mélységekben van, amit az elmúlt 20 évben nem értünk meg. És hogy hova lett a Patriot Way - gyenge minőség ide-vagy oda - nem értem.
k...a mérges vagyok!!!!
NB2
Burkus
Adirotor
kolok1972
Burkus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
dicsértem a special teamet... kár volt
hányadik mákunk 😊
NB2
És Canon a falból. A többi nem átlag feletti játékos, nemhogy bluechip. Ráadásul Chungot a rookie jól pótolja.Azért ez nem így van Hightower és Chung aki számít a D-ből.a fél D-tek opt outolt az O-ban meg nincsenek playmakerekvégre ez a szerencsétlen oda dobja, erre a másik elejtiAzért ez a csapat most olyan mélységekben van, amit az elmúlt 20 évben nem értünk meg. És hogy hova lett a Patriot Way - gyenge minőség ide-vagy oda - nem értem.
k...a mérges vagyok!!!!
NB2
Burkus
Adirotor
kolok1972
több mint 5 éve
Én arra lennék igazán kiváncsi,hogy az Öreg hogy éli meg magában ezt a szezont? Azért Ő is elszokott már attól hogy ne sok sikerélmény érje és hogy a csapata a futottak még kategória legyen.az első félidő végi időkérés, meg a második félidei az egy yardosnál 1 és 10-nél lévő időkérés nekem azt mutatja, hogy nem jól.
kolok1972
több mint 5 éve
micsoda fantasztikus punt trükk! wow.kérem a javítás jegyzőkönyvbe vételet:
Ventura
az isten huzza a faszara....