NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 661
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 3 éve
micsoda? ő futott? tényleg karácsony van.
több mint 3 éve
A Dolphins trick playnél a RedZone channelen Scott Hanson azért békerdezett hogy Where is Rob Gronkowski... 😀szopnak a falcons ellen
bobi0092
több mint 3 éve
tua nagyon vigyaz magara
több mint 3 éve
bobi0092
4 353
A Dolphins trick playnél a RedZone channelen Scott Hanson azért békerdezett hogy Where is Rob Gronkowski... 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 3 éve
aham.most remélem láttadnéha ugy erzem nem egy mérkőzést nézünk, de aztán rájövök, hogy nem kellene olvasgatnom közben. igy maradtam le a fr TD visszafujasrol is.pedig csinált pár first downtépp a multkor bowden-ről volt egy rövid írás, milyen jó. erre most őt sem látni.igy legyen, de hollins most elég csúnyát elejtettaz a kansas city ellen sem volt, mégis stepped up.nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz. még az FG sem sikerül. remélem ebből megint nem lesz "Denver".a futás megy, azt kell eroltetni, recieverünk nincs
Ventura
Adirotor
Ventura
Adirotor
Ventura
briareos
Ventura
briareos
több mint 3 éve
jackson és kindley mögött futni all day és kész
több mint 3 éve
most remélem láttadnéha ugy erzem nem egy mérkőzést nézünk, de aztán rájövök, hogy nem kellene olvasgatnom közben. igy maradtam le a fr TD visszafujasrol is.pedig csinált pár first downtépp a multkor bowden-ről volt egy rövid írás, milyen jó. erre most őt sem látni.igy legyen, de hollins most elég csúnyát elejtettaz a kansas city ellen sem volt, mégis stepped up.nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz. még az FG sem sikerül. remélem ebből megint nem lesz "Denver".a futás megy, azt kell eroltetni, recieverünk nincs
Ventura
Adirotor
Ventura
Adirotor
Ventura
briareos
Ventura
több mint 3 éve
miami miracle flashbacks intensify.40 misstackle volt ebben a playben?
több mint 3 éve
xddddd
több mint 3 éve
beszarok, tényleg mi kezdtünk az elsőben 😊)))Nem vetted észre, olyan gyors 3&out volt.
NB2
több mint 3 éve
beszarok, tényleg mi kezdtünk az elsőben 😊)))
több mint 3 éve
elvileg kezdett pedig, de sajnos ez ilyen practice squados elkapok vannak most a keretbena drafton erősen építeni kell a támadó oldalt.
Adirotor
több mint 3 éve
telorol irj a forumra, es akkor nem kell kapcsolgatninéha ugy erzem nem egy mérkőzést nézünk, de aztán rájövök, hogy nem kellene olvasgatnom közben. igy maradtam le a fr TD visszafujasrol is.pedig csinált pár first downtépp a multkor bowden-ről volt egy rövid írás, milyen jó. erre most őt sem látni.igy legyen, de hollins most elég csúnyát elejtettaz a kansas city ellen sem volt, mégis stepped up.nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz. még az FG sem sikerül. remélem ebből megint nem lesz "Denver".a futás megy, azt kell eroltetni, recieverünk nincs
Ventura
Adirotor
Ventura
Adirotor
Ventura
briareos
Ventura
több mint 3 éve
néha ugy erzem nem egy mérkőzést nézünk, de aztán rájövök, hogy nem kellene olvasgatnom közben. igy maradtam le a fr TD visszafujasrol is.pedig csinált pár first downtépp a multkor bowden-ről volt egy rövid írás, milyen jó. erre most őt sem látni.igy legyen, de hollins most elég csúnyát elejtettaz a kansas city ellen sem volt, mégis stepped up.nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz. még az FG sem sikerül. remélem ebből megint nem lesz "Denver".a futás megy, azt kell eroltetni, recieverünk nincs
Ventura
Adirotor
Ventura
Adirotor
Ventura
briareos
több mint 3 éve
elvileg kezdett pedig, de sajnos ez ilyen practice squados elkapok vannak most a keretbenépp a multkor bowden-ről volt egy rövid írás, milyen jó. erre most őt sem látni.igy legyen, de hollins most elég csúnyát elejtettaz a kansas city ellen sem volt, mégis stepped up.nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz. még az FG sem sikerül. remélem ebből megint nem lesz "Denver".a futás megy, azt kell eroltetni, recieverünk nincs
Ventura
Adirotor
Ventura
Adirotor
Ventura
több mint 3 éve
pedig csinált pár first downtépp a multkor bowden-ről volt egy rövid írás, milyen jó. erre most őt sem látni.igy legyen, de hollins most elég csúnyát elejtettaz a kansas city ellen sem volt, mégis stepped up.nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz. még az FG sem sikerül. remélem ebből megint nem lesz "Denver".a futás megy, azt kell eroltetni, recieverünk nincs
Ventura
Adirotor
Ventura
Adirotor
Ventura
több mint 3 éve
épp a multkor bowden-ről volt egy rövid írás, milyen jó. erre most őt sem látni.igy legyen, de hollins most elég csúnyát elejtettaz a kansas city ellen sem volt, mégis stepped up.nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz. még az FG sem sikerül. remélem ebből megint nem lesz "Denver".a futás megy, azt kell eroltetni, recieverünk nincs
Ventura
Adirotor
Ventura
Adirotor
több mint 3 éve
igy legyen, de hollins most elég csúnyát elejtettaz a kansas city ellen sem volt, mégis stepped up.nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz. még az FG sem sikerül. remélem ebből megint nem lesz "Denver".a futás megy, azt kell eroltetni, recieverünk nincs
Ventura
Adirotor
Ventura
több mint 3 éve
az a kansas city ellen sem volt, mégis stepped up.nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz. még az FG sem sikerül. remélem ebből megint nem lesz "Denver".a futás megy, azt kell eroltetni, recieverünk nincs
Ventura
Adirotor
több mint 3 éve
ahmedben mint futó viszont továbbra is sok a fantázia, nekem tetszik ahogy mozog.nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz. még az FG sem sikerül. remélem ebből megint nem lesz "Denver".a futás megy, azt kell eroltetni, recieverünk nincs
Ventura
Adirotor
passz protectionban meg elkapásban jó szar mondjuk 😀
több mint 3 éve
rohadtul súlytalanok vagyunk futás ellen, de valamiért minden edző passzal akar megverninem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz. még az FG sem sikerül. remélem ebből megint nem lesz "Denver".a futás megy, azt kell eroltetni, recieverünk nincs
Ventura
Adirotor
ugyanez volt a chargers ellen is és ma is
több mint 3 éve
nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz. még az FG sem sikerül. remélem ebből megint nem lesz "Denver".a futás megy, azt kell eroltetni, recieverünk nincs
Ventura
több mint 3 éve
Igazi izgalmas alsóházi rangadó. Mint egy Budafok - Diósgyőr meccs.
több mint 3 éve
tényleg? mintha ti kezdtetek volna elsőbenajajj, na majd kezdődrive 2. félidőbenamit a pats kezd 😊
briareos
NB2
több mint 3 éve
Úgy tűnt JMD erősen magyarázta a bizonyítványt
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.