Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 5 éve
megint a szerencse ment meg minket, nem a csapat és az edzők
több mint 5 éve
Én arra lennék igazán kiváncsi,hogy az Öreg hogy éli meg magában ezt a szezont? Azért Ő is elszokott már attól hogy ne sok sikerélmény érje és hogy a csapata a futottak még kategória legyen.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
megint elfelejtette bejelenteni magat, gingko bilobat a jatekosainknak
több mint 5 éve
micsoda fantasztikus punt trükk! wow.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
Azért ez nem így van Hightower és Chung aki számít a D-ből.a fél D-tek opt outolt az O-ban meg nincsenek playmakerekvégre ez a szerencsétlen oda dobja, erre a másik elejtiAzért ez a csapat most olyan mélységekben van, amit az elmúlt 20 évben nem értünk meg. És hogy hova lett a Patriot Way - gyenge minőség ide-vagy oda - nem értem.
k...a mérges vagyok!!!!
NB2
Burkus
Adirotor
több mint 5 éve
gyenge a keret a patriot wayhez. Abszolút nem kell h sztárokkal legyen tele a csapat h működjön, de megbizható, átlag-átlag feletti játékosok kell h alkossák a gerincét, ez most nincs meg, részben opt-outok, free agency és bizony sztem korosodás miatt is.végre ez a szerencsétlen oda dobja, erre a másik elejtiAzért ez a csapat most olyan mélységekben van, amit az elmúlt 20 évben nem értünk meg. És hogy hova lett a Patriot Way - gyenge minőség ide-vagy oda - nem értem.
k...a mérges vagyok!!!!
NB2
Burkus
plusz tényező h nem brady irányít, és ez azért kihat mindenkire
több mint 5 éve
a fél D-tek opt outolt az O-ban meg nincsenek playmakerekvégre ez a szerencsétlen oda dobja, erre a másik elejtiAzért ez a csapat most olyan mélységekben van, amit az elmúlt 20 évben nem értünk meg. És hogy hova lett a Patriot Way - gyenge minőség ide-vagy oda - nem értem.
k...a mérges vagyok!!!!
NB2
Burkus
több mint 5 éve
végre ez a szerencsétlen oda dobja, erre a másik elejtiAzért ez a csapat most olyan mélységekben van, amit az elmúlt 20 évben nem értünk meg. És hogy hova lett a Patriot Way - gyenge minőség ide-vagy oda - nem értem.
k...a mérges vagyok!!!!
NB2
több mint 5 éve
verjem, most nem fujják vissza!
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 5 éve
mo mo mo mo momentum swing.nagy play "csak inthez ért' howardtól
több mint 5 éve
how ard you
több mint 5 éve
végre ez a szerencsétlen oda dobja, erre a másik elejtik...a mérges vagyok!!!!
több mint 5 éve
no verjem no partyirt egy pm-et, hogy anyázzam a csapatot.nincs farago, valakinek adagolni kell a szidástátálltál patshez?védelem megint extra szar, igaz így kezdtük az elsőt is, aztán lehúztuk a rolótugyan. jelenleg ti vezettek. ráaádasul hátravan a második félidő. most tulajdonképpn mi magunkat lőjuk lábon.
NB2
Ventura
briareos
Adirotor
Ventura
több mint 5 éve
korábbi teljesítményhez értettem, nem erre a drive-ra.mit nézel?😊védelem megint extra szar, igaz így kezdtük az elsőt is, aztán lehúztuk a rolótugyan. jelenleg ti vezettek. ráaádasul hátravan a második félidő. most tulajdonképpn mi magunkat lőjuk lábon.
NB2
Ventura
NB2
több mint 5 éve
irt egy pm-et, hogy anyázzam a csapatot.nincs farago, valakinek adagolni kell a szidástátálltál patshez?védelem megint extra szar, igaz így kezdtük az elsőt is, aztán lehúztuk a rolótugyan. jelenleg ti vezettek. ráaádasul hátravan a második félidő. most tulajdonképpn mi magunkat lőjuk lábon.
NB2
Ventura
briareos
Adirotor
több mint 5 éve
tényleg bazmeg, minden értelmet nyer.nincs farago, valakinek adagolni kell a szidástátálltál patshez?védelem megint extra szar, igaz így kezdtük az elsőt is, aztán lehúztuk a rolótugyan. jelenleg ti vezettek. ráaádasul hátravan a második félidő. most tulajdonképpn mi magunkat lőjuk lábon.
NB2
Ventura
briareos
Adirotor
több mint 5 éve
mit nézel?😊védelem megint extra szar, igaz így kezdtük az elsőt is, aztán lehúztuk a rolótugyan. jelenleg ti vezettek. ráaádasul hátravan a második félidő. most tulajdonképpn mi magunkat lőjuk lábon.
NB2
Ventura
több mint 5 éve
Azt árulja már el vki,hogy a 20cm és goalnál,első kísérlet előtt minek kell időt kérni?
több mint 5 éve
nincs farago, valakinek adagolni kell a szidástátálltál patshez?védelem megint extra szar, igaz így kezdtük az elsőt is, aztán lehúztuk a rolótugyan. jelenleg ti vezettek. ráaádasul hátravan a második félidő. most tulajdonképpn mi magunkat lőjuk lábon.
NB2
Ventura
briareos
több mint 5 éve
átálltál patshez?védelem megint extra szar, igaz így kezdtük az elsőt is, aztán lehúztuk a rolótugyan. jelenleg ti vezettek. ráaádasul hátravan a második félidő. most tulajdonképpn mi magunkat lőjuk lábon.
NB2
Ventura
több mint 5 éve
védelem megint extra szar, igaz így kezdtük az elsőt is, aztán lehúztuk a rolótugyan. jelenleg ti vezettek. ráaádasul hátravan a második félidő. most tulajdonképpn mi magunkat lőjuk lábon.
NB2
több mint 5 éve
védelem megint extra szar, igaz így kezdtük az elsőt is, aztán lehúztuk a rolót
több mint 5 éve
A Dolphins trick playnél a RedZone channelen Scott Hanson azért békerdezett hogy Where is Rob Gronkowski... 😀engem is arra emlékeztetett 😀
bobi0092