Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 3 éve
meanwhile minden idők egyik legjobbja aki most majd végre megmutathatja a brownsnak mekkora hiba volt elzavarni elég komoly statokkal bir.skip remélem még él
több mint 3 éve
igen, én is ezt irtammindenki odaköltözik meg jó buli nyaralással egybekötni egy mérkőzéstNa ja, de épp ezért van mindig több vendégdrukker
Kúrfürst briareos
r.baggio
több mint 3 éve
inkább az Ofal fáj ahogy felmennek kirázz a hideg 😕Köszi 😀safety?INT, Punt, Fumble TD, PuntRemélem a következő drive-ban azért megtörjük ezt a sormintát...
így együtt már azért sok
NB2
Castleai01
Kúrfürst briareos
Hát, ezek a 3. és hosszúk azért fájnak
Wyatt
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
3 int + egyet fumble-nek ítéltek, de az egyik int-et visszafújták DPI miatt utólag.Burro kiégett.steelers megbassza cincit közbentipikus super bowl loser hangover
Kúrfürst briareos
Kampman
Ventura
több mint 3 éve
mindenki odaköltözik meg jó buli nyaralással egybekötni egy mérkőzéstNa ja, de épp ezért van mindig több vendégdrukker
Kúrfürst briareos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
jah és Hillt nem tudjuk megfogniS waddle meg szóhoz sem jutott hill árnyékában.0
NB2
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
Köszi 😀safety?INT, Punt, Fumble TD, PuntRemélem a következő drive-ban azért megtörjük ezt a sormintát...
így együtt már azért sok
NB2
Castleai01
Kúrfürst briareos
Hát, ezek a 3. és hosszúk azért fájnak

több mint 3 éve
Világos, csak hirtelen néztemIgen, a nyugdíjas b-közép komoly hangerővel bírmindenki odaköltözik meg jó buli nyaralással egybekötni egy mérkőzéstKérdés, nekem tűnik úgy, hogy a vendég szurkerek a hangosabbak? Néhány playnél minthaFloridai csapatokra nem jellemző a home field advantage ilyen téren.
Wyatt
Kampman
Kúrfürst briareos
r.baggio

több mint 3 éve
safety?INT, Punt, Fumble TD, PuntRemélem a következő drive-ban azért megtörjük ezt a sormintát...
így együtt már azért sok
NB2
Castleai01
több mint 3 éve
Igen, a nyugdíjas b-közép komoly hangerővel bírmindenki odaköltözik meg jó buli nyaralással egybekötni egy mérkőzéstKérdés, nekem tűnik úgy, hogy a vendég szurkerek a hangosabbak? Néhány playnél minthaFloridai csapatokra nem jellemző a home field advantage ilyen téren.
Wyatt
Kampman
Kúrfürst briareos
r.baggio
több mint 3 éve
INT, Punt, Fumble TD, PuntRemélem a következő drive-ban azért megtörjük ezt a sormintát...
így együtt már azért sok
NB2
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
Igen, a nyugdíjas b-közép komoly hangerővel bírmindenki odaköltözik meg jó buli nyaralással egybekötni egy mérkőzéstKérdés, nekem tűnik úgy, hogy a vendég szurkerek a hangosabbak? Néhány playnél minthaFloridai csapatokra nem jellemző a home field advantage ilyen téren.
Wyatt
Kampman
Kúrfürst briareos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
jah és Hillt nem tudjuk megfogni
több mint 3 éve
INT, Punt, Fumble TD, PuntIgen, az a baj, hogy az első szkriptelt pöpec drive óta kicsit inkább ad hoc jellegűnek tűnik a sztori, és sok a hiba. Vannak biztató dolgok, de nagy javulás kell, hogy ebből fordítás lehessen
így együtt már azért sok
NB2

több mint 3 éve
Siófok is így rendezett rengeteg Újpest meg FTC elleni NB1-es meccset augusztusban.mindenki odaköltözik meg jó buli nyaralással egybekötni egy mérkőzéstKérdés, nekem tűnik úgy, hogy a vendég szurkerek a hangosabbak? Néhány playnél minthaFloridai csapatokra nem jellemző a home field advantage ilyen téren.
Wyatt
Kampman
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
Mondom én sírni fogunk örömünkben ha Td szerez az O
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Az előző szezonban kissé felülteljesítő SB vesztesek szinte mindig látványosan pofára esnek már a következő szezon legelején.Burro kiégett.steelers megbassza cincit közbentipikus super bowl loser hangover
Kúrfürst briareos
Kampman
Ventura
több mint 3 éve
mindenki odaköltözik meg jó buli nyaralással egybekötni egy mérkőzéstKérdés, nekem tűnik úgy, hogy a vendég szurkerek a hangosabbak? Néhány playnél minthaFloridai csapatokra nem jellemző a home field advantage ilyen téren.
Wyatt
Kampman
több mint 3 éve
Ezek a külső futások nagyon ergyák. Nagyon feladtuk a belső futásokat
több mint 3 éve
ejj ez a támadófal...
több mint 3 éve
kurva sok labda potyog. 4-5 fumblet számoltam eddig
több mint 3 éve
Meyers 😀