NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 1 éve
Miamival mi történt? 😊Elhitték,hogy megvan meccs...most jön a Mortal Kombat feltámadás!
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Miamival mi történt? 😊
több mint 1 éve
Ezt pl hova a tokombe dobta?Pont arra oda Messzibe 😂
kolok1972
Draft
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
Ezt pl hova a tokombe dobta?ki a pályáról, van még 2 lehetőség.
kolok1972
több mint 1 éve
Az 1/1 úgyis a Bearsé lesz olyan 1/5 lövöm most be a csapatot...amúgy viccet félretéve nektek az a jó ha kikaptok nem?true 😉Ezt most miért nem veszik fel???mert azt akarják h a miami nyerjen
FunHun
Kúrfürst briareos
FunHun
PO nyilván nem lesz, himi humi 7-10el meg semmire nem mentek
Kúrfürst briareos
Draft
több mint 1 éve
azért imádom a db-ketkohou verve van mac túldobja, kohou ünnepel
you did nothing bro
több mint 1 éve
Ezt pl hova a tokombe dobta?
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
pont Budai Zoli mondta, hogy biztos, hogy jó a pats-nek ha nyer, kell-e még idő, hogy kiderüljön, hogy Meki kell-e vagy nem...amúgy viccet félretéve nektek az a jó ha kikaptok nem?true 😉Ezt most miért nem veszik fel???mert azt akarják h a miami nyerjen
FunHun
Kúrfürst briareos
FunHun
Kúrfürst briareos
de amúgy én nem tudok annak drukkolni, hogy kapjunk ki
több mint 1 éve
Ez pont olyan meccs mit az első volt. Majd rá fogjuk hogy meglehetett volna…
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
amúgy viccet félretéve nektek az a jó ha kikaptok nem?true 😉Ezt most miért nem veszik fel???mert azt akarják h a miami nyerjen
FunHun
Kúrfürst briareos
FunHun
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
Jó, nem kifejezetten te, de azért van akinél elszakad a cérna.Aha, anyázni kezdtem. Akkor bocs.Hát, lehet h ti is azon a szinten vagytok néha, nem gondolod?Csak fura, hogy a 11 éves lányom humorszintjét hozod.Miért, mi mást csináljak? Puffogjak mint ti?Örülök hogy ezen ilyen jót derülszRossz is lenne ha az irányítónak kellene elkapnia a labdákat 😛Mekinek 3 negyed alatt nem sikerült átlépni a 100 yardos álomhatártSzánalom. Az ellenfélnél maf lassan két játékosnak is több az elkapott yardja mint az irányítónknak
kolok1972
zinedine5
Lúdas Solymi
zinedine5
Szeretnék még sokáig élni és nem egy játékon mérgelődni.
Lúdas Solymi
zinedine5
Ugrotok meg haraptok minden szarra a frusztrációtokban, még élcelődni meg normális módon beszólogatni se lehet nektek.
Érted, briaval lehet szívózni, aztán ő itt az ellenfélnek szurkol, veletek meg nem lehet, mert elkezdtek anyázni.
Lúdas Solymi
zinedine5
több mint 1 éve
FunHun
1 482
true 😉Ezt most miért nem veszik fel???mert azt akarják h a miami nyerjen
FunHun
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
Mondjuk én is valahogy így vagyok vele, ne ez határozza már meg a napomat/hetemet.oké de én már 10 éve emocionálisan lekapcsolódtam az nfltől nyerünk vesztünk nekem attól nem lesz jobb v rosszabbHát, lehet h ti is azon a szinten vagytok néha, nem gondolod?Csak fura, hogy a 11 éves lányom humorszintjét hozod.Miért, mi mást csináljak? Puffogjak mint ti?Örülök hogy ezen ilyen jót derülszRossz is lenne ha az irányítónak kellene elkapnia a labdákat 😛Mekinek 3 negyed alatt nem sikerült átlépni a 100 yardos álomhatártSzánalom. Az ellenfélnél maf lassan két játékosnak is több az elkapott yardja mint az irányítónknak
kolok1972
zinedine5
Lúdas Solymi
zinedine5
Lúdas Solymi
zinedine5
Ugrotok meg haraptok minden szarra a frusztrációtokban, még élcelődni meg normális módon beszólogatni se lehet nektek.
Érted, briaval lehet szívózni, aztán ő itt az ellenfélnek szurkol, veletek meg nem lehet, mert elkezdtek anyázni.
Lúdas Solymi
Kúrfürst briareos
Persze, bosszankodok rajta, de azért, na.
több mint 1 éve
Ezt most miért nem veszik fel???mert azt akarják h a miami nyerjen
FunHun
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Ezt most miért nem veszik fel???
több mint 1 éve
Aha, anyázni kezdtem. Akkor bocs.Hát, lehet h ti is azon a szinten vagytok néha, nem gondolod?Csak fura, hogy a 11 éves lányom humorszintjét hozod.Miért, mi mást csináljak? Puffogjak mint ti?Örülök hogy ezen ilyen jót derülszRossz is lenne ha az irányítónak kellene elkapnia a labdákat 😛Mekinek 3 negyed alatt nem sikerült átlépni a 100 yardos álomhatártSzánalom. Az ellenfélnél maf lassan két játékosnak is több az elkapott yardja mint az irányítónknak
kolok1972
zinedine5
Lúdas Solymi
zinedine5
Lúdas Solymi
zinedine5
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
Mondjuk elnézve ezt a Miami offenset, lassan már ott van.aha 😀Mint a Starship Troopersben volt? 😀nekem az álmom egy olyan szétdoppingolt nfl ahol az ágyukarú irányitó feldobja az égbe előre és aláfut elkapni 😀Rossz is lenne ha az irányítónak kellene elkapnia a labdákat 😛Mekinek 3 negyed alatt nem sikerült átlépni a 100 yardos álomhatártSzánalom. Az ellenfélnél maf lassan két játékosnak is több az elkapott yardja mint az irányítónknak
kolok1972
zinedine5
Lúdas Solymi
Kúrfürst briareos
Lúdas Solymi
Kúrfürst briareos
Ezzel a személyzettel nem tudjuk megállítani és nem látom, hogy BB tudna-e megoldást arra, amit McDaniel csinál.
Függetlenül attól, hogy kiesett Gonzalez meg Judon.
több mint 1 éve
oké de én már 10 éve emocionálisan lekapcsolódtam az nfltől nyerünk vesztünk nekem attól nem lesz jobb v rosszabbHát, lehet h ti is azon a szinten vagytok néha, nem gondolod?Csak fura, hogy a 11 éves lányom humorszintjét hozod.Miért, mi mást csináljak? Puffogjak mint ti?Örülök hogy ezen ilyen jót derülszRossz is lenne ha az irányítónak kellene elkapnia a labdákat 😛Mekinek 3 negyed alatt nem sikerült átlépni a 100 yardos álomhatártSzánalom. Az ellenfélnél maf lassan két játékosnak is több az elkapott yardja mint az irányítónknak
kolok1972
zinedine5
Lúdas Solymi
zinedine5
Lúdas Solymi
zinedine5
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
azért mindent elkövetünk a legvégéig kelljen izgulnom a parlay-m miatt...
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
Hát, lehet h ti is azon a szinten vagytok néha, nem gondolod?Csak fura, hogy a 11 éves lányom humorszintjét hozod.Miért, mi mást csináljak? Puffogjak mint ti?Örülök hogy ezen ilyen jót derülszRossz is lenne ha az irányítónak kellene elkapnia a labdákat 😛Mekinek 3 negyed alatt nem sikerült átlépni a 100 yardos álomhatártSzánalom. Az ellenfélnél maf lassan két játékosnak is több az elkapott yardja mint az irányítónknak
kolok1972
zinedine5
Lúdas Solymi
zinedine5
Lúdas Solymi
zinedine5
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
Pont te beszélsz?mert boldogok a lelki szegények...Örülök hogy ezen ilyen jót derülszRossz is lenne ha az irányítónak kellene elkapnia a labdákat 😛Mekinek 3 negyed alatt nem sikerült átlépni a 100 yardos álomhatártSzánalom. Az ellenfélnél maf lassan két játékosnak is több az elkapott yardja mint az irányítónknak
kolok1972
zinedine5
Lúdas Solymi
zinedine5
ParadSEC
Mikor beszéltem én úgy veled, amit te itt megengedsz magadnak?
Dehát, a stílus maga az ember.
több mint 1 éve
Csak fura, hogy a 11 éves lányom humorszintjét hozod.Miért, mi mást csináljak? Puffogjak mint ti?Örülök hogy ezen ilyen jót derülszRossz is lenne ha az irányítónak kellene elkapnia a labdákat 😛Mekinek 3 negyed alatt nem sikerült átlépni a 100 yardos álomhatártSzánalom. Az ellenfélnél maf lassan két játékosnak is több az elkapott yardja mint az irányítónknak
kolok1972
zinedine5
Lúdas Solymi
zinedine5
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
aha 😀Mint a Starship Troopersben volt? 😀nekem az álmom egy olyan szétdoppingolt nfl ahol az ágyukarú irányitó feldobja az égbe előre és aláfut elkapni 😀Rossz is lenne ha az irányítónak kellene elkapnia a labdákat 😛Mekinek 3 negyed alatt nem sikerült átlépni a 100 yardos álomhatártSzánalom. Az ellenfélnél maf lassan két játékosnak is több az elkapott yardja mint az irányítónknak
kolok1972
zinedine5
Lúdas Solymi
Kúrfürst briareos
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
Mint a Starship Troopersben volt? 😀nekem az álmom egy olyan szétdoppingolt nfl ahol az ágyukarú irányitó feldobja az égbe előre és aláfut elkapni 😀Rossz is lenne ha az irányítónak kellene elkapnia a labdákat 😛Mekinek 3 negyed alatt nem sikerült átlépni a 100 yardos álomhatártSzánalom. Az ellenfélnél maf lassan két játékosnak is több az elkapott yardja mint az irányítónknak
kolok1972
zinedine5
Lúdas Solymi
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
mert boldogok a lelki szegények...Örülök hogy ezen ilyen jót derülszRossz is lenne ha az irányítónak kellene elkapnia a labdákat 😛Mekinek 3 negyed alatt nem sikerült átlépni a 100 yardos álomhatártSzánalom. Az ellenfélnél maf lassan két játékosnak is több az elkapott yardja mint az irányítónknak
kolok1972
zinedine5
Lúdas Solymi
zinedine5
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich