NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
Miért, mi mást csináljak? Puffogjak mint ti?Örülök hogy ezen ilyen jót derülszRossz is lenne ha az irányítónak kellene elkapnia a labdákat 😛Mekinek 3 negyed alatt nem sikerült átlépni a 100 yardos álomhatártSzánalom. Az ellenfélnél maf lassan két játékosnak is több az elkapott yardja mint az irányítónknak
kolok1972
zinedine5
Lúdas Solymi
zinedine5
Szeretnék még sokáig élni és nem egy játékon mérgelődni.
több mint 1 éve
Örülök hogy ezen ilyen jót derülszRossz is lenne ha az irányítónak kellene elkapnia a labdákat 😛Mekinek 3 negyed alatt nem sikerült átlépni a 100 yardos álomhatártSzánalom. Az ellenfélnél maf lassan két játékosnak is több az elkapott yardja mint az irányítónknak
kolok1972
zinedine5
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
nekem az álmom egy olyan szétdoppingolt nfl ahol az ágyukarú irányitó feldobja az égbe előre és aláfut elkapni 😀Rossz is lenne ha az irányítónak kellene elkapnia a labdákat 😛Mekinek 3 negyed alatt nem sikerült átlépni a 100 yardos álomhatártSzánalom. Az ellenfélnél maf lassan két játékosnak is több az elkapott yardja mint az irányítónknak
kolok1972
zinedine5
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
fasza, Bourne is megsérült 😕
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
Rossz is lenne ha az irányítónak kellene elkapnia a labdákat 😛Mekinek 3 negyed alatt nem sikerült átlépni a 100 yardos álomhatártSzánalom. Az ellenfélnél maf lassan két játékosnak is több az elkapott yardja mint az irányítónknak
kolok1972
zinedine5
több mint 1 éve
Sajnos ezt ennyire egyszerű összefoglalniMekinek 3 negyed alatt nem sikerült átlépni a 100 yardos álomhatártezt irtam korábban,
kolok1972
fizikailag limitált oké sok ilyen van
hibák megbasszák mentálisan (baj)
ha szétesik a play inkább erőlteti mint h eldobja kifele
zéró mobilitás
mindez evvel a skill player felhozatallal kevés, szerintem nem ő a jövő megoldása
Kúrfürst briareos
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
profi birók kellenek, akiket kőkeményen képeznek all year, igazi konzekvenciákkal amikor szarul teljesitenek. kell standard replay biro a helyszinre aki mindent visszanéz azonnal.A soccerben 45 után ugye visszavonultatják őket elvileg.felfoghatatlan nekem h mit müvelnek ligaszerte. teljes reform kellmost mivan????Vasárnap 20:16 és zebrák buzik
NB2
ThundersNFL a Jobbágy
Kúrfürst briareos
Lehet itt sem ártana.
Kampman
több mint 1 éve
Mekinek 3 negyed alatt nem sikerült átlépni a 100 yardos álomhatártSzánalom. Az ellenfélnél maf lassan két játékosnak is több az elkapott yardja mint az irányítónknak
kolok1972
több mint 1 éve
Mekinek 3 negyed alatt nem sikerült átlépni a 100 yardos álomhatártezt irtam korábban,
kolok1972
fizikailag limitált oké sok ilyen van
hibák megbasszák mentálisan (baj)
ha szétesik a play inkább erőlteti mint h eldobja kifele
zéró mobilitás
mindez evvel a skill player felhozatallal kevés, szerintem nem ő a jövő megoldása
több mint 1 éve
Kampman
28 291
A soccerben 45 után ugye visszavonultatják őket elvileg.felfoghatatlan nekem h mit müvelnek ligaszerte. teljes reform kellmost mivan????Vasárnap 20:16 és zebrák buzik
NB2
ThundersNFL a Jobbágy
Kúrfürst briareos
Lehet itt sem ártana.
több mint 1 éve
Az nekünk mitől vigasz?hát gondolom a helmet to helmet amire nem ment zászló segitett, kis vigasz h valszeg hét közben megy a csekk elliottnakParker is véletlenül esett ki fejsérüléssel.nem, teljesen fogalmatlanok nem csak ezen a meccsen hanem ligaszerteDe Bria,lattal már ilyet hogy IMD zászlót felvegyenek?szopkodd ki cootton, már a multkor is elcseszte a playeket.nyugi, felveszik
Ventura
Kúrfürst briareos
kolok1972
Kúrfürst briareos
Lúdas Solymi
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Mekinek 3 negyed alatt nem sikerült átlépni a 100 yardos álomhatárt
több mint 1 éve
chubb, hogy átment!
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
Azt baszhatjuk, mert ott haladhatott volna tovább a támadásunk.hát gondolom a helmet to helmet amire nem ment zászló segitett, kis vigasz h valszeg hét közben megy a csekk elliottnakParker is véletlenül esett ki fejsérüléssel.nem, teljesen fogalmatlanok nem csak ezen a meccsen hanem ligaszerteDe Bria,lattal már ilyet hogy IMD zászlót felvegyenek?szopkodd ki cootton, már a multkor is elcseszte a playeket.nyugi, felveszik
Ventura
Kúrfürst briareos
kolok1972
Kúrfürst briareos
Lúdas Solymi
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Brown mit gondolt???
több mint 1 éve
hát gondolom a helmet to helmet amire nem ment zászló segitett, kis vigasz h valszeg hét közben megy a csekk elliottnakParker is véletlenül esett ki fejsérüléssel.nem, teljesen fogalmatlanok nem csak ezen a meccsen hanem ligaszerteDe Bria,lattal már ilyet hogy IMD zászlót felvegyenek?szopkodd ki cootton, már a multkor is elcseszte a playeket.nyugi, felveszik
Ventura
Kúrfürst briareos
kolok1972
Kúrfürst briareos
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
de bmeg jones is csak tátott szájjal áll a faszerdőben
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
Parker is véletlenül esett ki fejsérüléssel.nem, teljesen fogalmatlanok nem csak ezen a meccsen hanem ligaszerteDe Bria,lattal már ilyet hogy IMD zászlót felvegyenek?szopkodd ki cootton, már a multkor is elcseszte a playeket.nyugi, felveszik
Ventura
Kúrfürst briareos
kolok1972
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
nem, teljesen fogalmatlanok nem csak ezen a meccsen hanem ligaszerteDe Bria,lattal már ilyet hogy IMD zászlót felvegyenek?szopkodd ki cootton, már a multkor is elcseszte a playeket.nyugi, felveszik
Ventura
Kúrfürst briareos
kolok1972
több mint 1 éve
felfoghatatlan nekem h mit müvelnek ligaszerte. teljes reform kellmost mivan????Vasárnap 20:16 és zebrák buzik
NB2
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
De Bria,lattal már ilyet hogy IMD zászlót felvegyenek?szopkodd ki cootton, már a multkor is elcseszte a playeket.nyugi, felveszik
Ventura
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Mahomest írta át Magömlésre....beszarokaz algoritmus figyel! : - D
Telefon
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
most mivan????Vasárnap 20:16 és zebrák buzik
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Na jól van már. Azért ez már vicc
több mint 1 éve